Sym Sym Joyride 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar alakasız biliyorum ama DEER 152 (KANUNİ) marka motor kullanan yokmu bilen yokmu ????

bende aracımı satıp joyride almayı düşünüyorum.aracım 2004 md.dizel pejo 206 olup,çok temizdir.takas düşünürseniz görüşelim.533.7144148

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 PM ----------

joyride 200 evo nun teknik özelliklerini bilen varmı .bygir gücü,torku.ölçüleri vs.sym motoran sitesinde teknik bilgiler çok yetersiz verilmiş.herkese kazasız sürüşler dilerim.

Merhaba,
henüz para toplama aşamasındayım, yani şuan için nakit alışverişi tercih ederim.

selamlar bende joyride 200 ailesi katıldım motoru 2650ye aldım 18.000 kmde aldım noter masrafları üzerime gecirme derken 250de öyle gitti 3000 milyara bana geldi bide yetersiz ehliyetten yedim ceza 600 lira 15 gün içinde ödedim 450 3500liraya bana geldi simdi motor. motordan cok memnunum 19400 oldu bile kilometre ama birtek sorunu yakıtı cok yaa bizim araba kadar yakıyor km'de 200lira bazen daha fazla sanki bir tek yagını degistirdim bir kere 10/40 motecmi neydi unuttum o yagdan kullandım yakıtını düsürmem için hangi ne yapmam lazım bilgim yok bujimi degistirmem lazım hava filitresiniimi degistirmem lazım hangi marka taktırayım yagı hangi marka kullanayım fiyatları ne bana yardımıcı olursanız sevinirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 AM ----------

aldıgım motor 2006 sym joyride 200 uygunmu almısım kazık yemedim sanırım :) su jandarmadan yedim ceza evlat acısı gibi geldi bana yaaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 AM ----------

cok soru soruyorum ama birde sunu sorayayım hangi benzini ve kac oktan kullanıyorsunuz kullanma kılavuzu bende yok bulamadım nette

atlas herkeze cevap verdin bi bana vermedin yaaa :) sanırım nete gelmedin yardımına ihtiyacım var yardım edersen sevinirim dostum mail adresini yazarsan eklerim seni bekliyorum

atlas herkeze cevap verdin bi bana vermedin yaaa :) sanırım nete gelmedin yardımına ihtiyacım var yardım edersen sevinirim dostum mail adresini yazarsan eklerim seni bekliyorum

feyzullah4 öncelikle hayırlı olsun motorun iyi bir seçim yapmışsın. Motoru biran önce bakıma götür, çünkü aldığın motorun ne kadar bakımı yapılmış bilemezsin. Yakıt sorununa en çok hava filtresi neden olur, bakıma götürdüğünde görürsün zaten. Onun dışında kullandığın yağın,bujinin pek bişey değiştireceğini sanmıyorum. Bakımdan sonrada fazla yakmaya devam ediyorsa ustana söyle karbiratör ayarına (hava-benzin karışımı) bi baksın.
Bu arada motoru agresif kalkış yapmadan ve gereksiz dur-kalk yapmadan kullanırsan ciddi yakıt tasarrufu sağlarsın.

Herkese selamlar, saygılar.

allah razı olsun yardımların için kardesim bakıma götürecegim en yakın zamanda 10 lirallık benzinle sadece 35 kilometre gidebildim bizim arabadan daha fazla yakıyor senin motor ne kadar yakıyor acaba atlas

Arkadaşlar merhaba, motoru kış boyunca nasıl koruyacağımı bilmiyorum. Kapalı bir garajım yok, kapının önünde duruyor, üstünde bir branda olması yeterli olur mu? Ayrıca kışın pek binmeyeceğimden ne kadar sıklıkta çalıştırmam gerekir herhangi bir problem olmaması için? Teşekkürler...

Arkadaşlar merhaba, motoru kış boyunca nasıl koruyacağımı bilmiyorum. Kapalı bir garajım yok, kapının önünde duruyor, üstünde bir branda olması yeterli olur mu? Ayrıca kışın pek binmeyeceğimden ne kadar sıklıkta çalıştırmam gerekir herhangi bir problem olmaması için? Teşekkürler...

jazzyilker, branda tek başına yeterli koruma sağlar, bunlar şeker değil ki yağmurdan erisin. Yapman gereken birkaç şey;
1- depoyu tam doldur
2- su içinde antifiriz olduğundan emin ol (fabrika çıkışı antifiriz konuluyor ama su eksiğin varsa antifiriz koyabilirsin)
3- motor orta ayakta olsun, ön tekerinde toprak veya betonla temasını teker altına bir tahta koyarak kesebilirsin.
4- Aküyü mutlaka sök evine götür yoksa benim gibi her bahar bir akü alırsın.
5- Dua et kedi-köpek içine yuva yapmasın :)

---

@feyzullah4,
bizim motorlar kullanım şekli ve ağırlığa bağlı olarak yaklaşık 100km de 3,8-4,1 lt arası yakar. Ben ağır biri olmama rağmen istanbul trafiğinde 100 km de 4 litreyi geçemedim.

Saygılar&sevgiler

ne gibi bir sorun olur ben bayadan beri öyle kullanıyorum ne kadar su ne kadar antifiriz koymam gerekiyor peki bide su dedimiz cesme suyumu?

sym joyride 200 motorun yedek parçaları nerede bulurum acil

sym joyride 200 lük motorumun acilen silindir piston ve est.zincirine ihtiyacım var parçaları fabrika olarak nereden alabilirim birde bu marka motorların pert olanların parçalarını nerede bulabilirim pert olmuş motorların parçaları daha uygun oldugunu düşünüyorum.acil yardımlarınıza ihtiyacım bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim.

joyride 200 uzun yol

arkadaşlar sym joyride uzun yol konusunda ki deneyimli arkadaşlardan öğrenmek istiyorum,kaç saat kesintisiz yol gider, uzun yola dayanırmı, mesela izmir den ist ye gidebilirmiyim?

ya joyride 200 cüler neen bu kadar pasif gts 250 ciler coşturmuş forumlarını.belkide kış geldi diye zayıflamıştır forum ne dersiniz.bi soru sorucaz foruma uğrayan yok.2006 6000kmde joyride alıcam 15.000'e sorunsuz gider miyiz?

kısır forumumuza yazalım yinede. joyride'ımı aldım arkadaşlar.ancak henüz kabuşamadım. motor sivasta ben diyarbakırdayım.sağlam ucuz ve güvenilir bir yoldan getirmeye çalışıyorum.

ya joyride 200 cüler neen bu kadar pasif gts 250 ciler coşturmuş forumlarını.belkide kış geldi diye zayıflamıştır forum ne dersiniz.bi soru sorucaz foruma uğrayan yok.2006 6000kmde joyride alıcam 15.000'e sorunsuz gider miyiz?
selam arkadsaım öncelikle hayırlı olsun ben motoru 18.000 de aldım 21.000 oldu aldıgımdan beri tek bir sorun yaratmadı bana daha bir kere ustaya gitmedim yok yalan olmasın bir kere gittim yag değistirmek icin :) km konusunda korkun olmasın ben arastırdım zaten sym 70.000 km garanti veriyor :) ama biraz fazla yakıyor yaaa bizim araba kadar yakıyor neredeyse :( tek dez avantajı bu yani 170 binlira felan yakıyor kilometrede (sehir içi) neden bilmiyorum sende bir ölcsene ne kadar yakacak kilometrede hava filitresini felande temizlettim ama hala aynı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------

birde bu arada kaca aldın motoru arkadasım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 ----------

malibu79 ekle beni istersen msne [email protected]

sağol feyzullah kardeş.sym forumları çıldırmış bir ara 2006-2008 arası sonra hikaye ne gezi planlayan var doğru dürüst ne yazışan :)benim ilk niyetim ucuza bi çin malı, modial,asya ne denk getirirsem 1000 liraya kadar bişey almaktı.sonra uzun vadeli hedefim yamaha x-max 250 idi oda 5000den aşağı biraz zor görünüyordu.bu siteyede vaktim oldukça girip takılıyordum.[geri kalan vakit sahibinden de araştırma :)] sonra baktım sym diye bi şeyler dönüyo.motoru hiç yakından görme fırsatım olmadı.ancak resimlerden gördüğüm kadarıyla işçilik ve malzeme kaliteli görünüyor bide dayanıklılık eklenince olm bi kere al tam olsun dedim biraz zorlayıp joyride da karar kıldım.ben 3000 lira verdim.şansımıza alım/satımda düşmüş :queen: nasipse motoru yarın teslim alıcam.valla bende palio var 1.6 ondan az yakıyo ozaman şehir içinde :mrgreen: bi kıçımı dayayayım motora yakıtınıda ölçücem, performansınıda, gezip fotoda çekicem hepsini paylaşıcam. az kaldı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:12 ----------

msn'i hiç açmıyorum desem yeridir :)

merhaba arkadaşlar.3000 tl ye 2007 7000km de joyride 200 mü alayım yoksa 2100 kmde 2009 evo mu alayım tavsiyelerinize şiddetle ihtiyacım var ve bu iş yarın bitecek bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.bilen arkadaşlar karşılaştırma yaparsa çok sevinirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 ----------

pardon evo da 5300 tl yazmayı unutmuşum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar