akıtma terletme sorunu kalmadı dıyebılırz dostlar.zaten gelen yag degıl antıfırız suyuymus gec uyandım duruma.
ancak bırkac soru var kafamda bılgısı dahılınde olanlar cevap verebılırse cok sevınırım.
1)motorlarınızda hararet gostergesı kacıncı cızgıye kadar cıkmaktadır(2 ıle 3. arasında gıdıp gelmekte benım motorda)
2)youtube da ızledım bır kullanıcı havasını alıyordu radyatorun ve hep orta cızgıde hareret gostergesı dıyordu.benım eskı gts 250 de oyleydı.bızımde hjavasını almamız gerekır mı?
3)eger suda yada antıfırzde eksıklık varsa radyatore suyu yada antıfırızı on torpidunun arkasındakı radyator kapagından mı yoksa soldakı radyator su haznesınden mı eklemek gerekır?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
millet tatilde sanırım kendımız yazıp kendımız cevaplayalım.
https://www.youtube.com/watch?v=rMPgeogsiH4
oncelıkle lınktekı vıdeoyu paylasan arkadasa copk cok tesekkurler.
bu sayede radyatoru actım 0,5 lt su ve yesıl antıfırız (yuzde ellı yuzde ellı)ekledım.
alttakı yedek tahlıye ılave su haznesıne de full cızgısıne kadar eklem yaptım.sonrsında her ıkı kapagı da acıp havasını aldım.sonucları gorecegız
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
sonuç? hararet göstergesi orta çizgide çakılı kaldı.suyun eksikliğinden mi yoksa radyatorun havasını bıtırdık ondan mı bilmem ama sanırım iyi birşey yaptık