sym gts 250 yardımmm....

Arkadaşlar herkese merhaba ; Bende sizler gibi gts 250 sahibiyim.. bgn canımı çok sıkan bir şey oldu arabanın birine arkadan bindirdim..:( bende bişey yok çok şükür.. yalnz motorumun ön kaput kırıldı ön çamurlukda kırıldı sanırım hepsinin değişmesi gerekecek değişmesi gereken parçalar ne kadardır? bana ne kadara mal olur bilen değiştiren varmı aranızda

Önceden motoran ın sitesinde parça kataloğu oluyordu. Fakat site değişmiş. Bulamadım.
İhtiyaç olan parçaları belirleyip motoran ı arayarak öğreniyordum ben. Havale yaptığımda ellerinde varsa hemen kargoya verip gönderiyorlardı. Şuanda nasıl bilmiyroum.
Geçmiş olsun. Tamir edilme imkanı yokmu ? İyi bir grenaj tamircisi güzel şekilde onarabilir.

Hocam çinlilerin bile kaportası ön göğüs çamurluk vs okadar pahalıysa sym lerin acaba nekadar bende merak ettim senin için yarın servise geçip bi sorucam ben yalovada yaşıyorum burda bazı polisler kullanıyo sym gts lerden onların servislerine de bi bakarım allah kaza yaşatmasın kimseye kazasız sürüşler

teşekkür ederim kardeşim amin allah kazasız belasız sürüş nasip etsin hepimize..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------

Bilen yokmu arkadaşlar..

kırık parçaların eksik yeri yoksa tamir olur bence tamir ettir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar