sym 125 dıfransıyel dıslısı yardımlarınızı beklıyor:(

merhaba arkadaslar bu sıteye yenı uye olan bır arkadasımız var rokko_sym125 adında benım msnımı almıs ve benımlen ırtıbata gectı

kendısının 2000 model sym 125 scooterı oldugunu ve 2 aydır arızalı oldugunu soyledı. arızanın sebebı dıfransıyel dıslısının bozulmasıymıs

altan motora gıtmıs ellerınde dıfransıyel dıslısının olmadıgını soylemısler nereden bulabılırım dıyo bıldıgın bı yer varmı sym hakkında pek bılgım olmadıgı ıcın buraya yoneldım:) baska bayılere bak dedım motor bıraz eskı oldugundan yokmus 2000 model

baska motorunkıde uymuyomus yardım etmemızı cok ıstıyor verecegınız bılgıler ıcın sımdıden tesekkur ederım saygılar:rendeer:

kendisi neden açmamış başlığı?

ilk ağızdan daha detaylı anlatabilirdi:cat:

babacı yenı uye acmayı bılmıyor teknık bılgılere bıle benım tarıfımle geldı msnde herseyı anlattı bana bende harfı harfıyen yazdım gonlun rahat olsun yardım beklıyor su anda bıldıgın bıse varmı :)

onuda denemıs kama caktırmıs dıslıye fayda etmemıs motorun gucune dayanmamıs orjınalını bulamazzam onu yapcam dıyor

Bence biraz zor bulur
Defransiyeli söktürüp arızalı dişliyi ve karşısındaki çalışan dişliyi alsın doğru tornacıya gitsin. :)

msn yı kapatmıs cvbı yazdım ıntenet hata verıyormus forumu okuyamıyomus mozılla fırefox u onerdım beklıcez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar