Suzuki'lerde Şok Kampanya!!!

Sayın forum sakinleri internette öylesine gezinirken gördüğüm bu şok kampanyayı siz motorsevelerler ile paylaşmak istedim...Suzuki'nin klasikleşmiş bu modellerini bayadırda gözüne kestirip alamayanlar için kacırılmayacak fırsat !!! :cat:

gerçekten saglam kampanya.Almaya niyeti olan şimdi almalı.

dikkatimi çeken gsx 750 f 12.500 ytl gsx 600 f 12.000 ytl. bence 500 ytl için 250cc kaybetmeye degmez. alacakların dikkatinee:cherry:

Bu modeller suzuki'nin elinde patladı sanırım:mrgreen: fırsat bu fırsat bence kaçmaz kaçmamalıı ilgililerin dikkatine:p

.................................EDİT...................................
Az önce suzukinin sitesine baktım bu motorları getirmiyorlar artık. yani 2007 modeleri yok. Suzukinin elinde kalan 2006 model motorlar. alacakların bilgisine....

Son düzenleme:
Moderatör
Tutulmayan modellerde indirim yapmi$lar.. Ama yinede kampanya kampanyadir..

Adam gibi yüzüne bakılır bişiler olsa GSX 600 R veya ona benzer şaşırırdım zaten.

SUZUKİ GSX 750 F ler rahat motor,kullanırken biraz öne gelerek dik bir pozisyonda motoru kullanabiliyorsunuz, uzun yol yaparken bu çok iyi ama SUZUKİ bu fiyatları neden indirdi anlamış değilim, bilmekte istemiyorum alacaklara şimdiden hayırlı olsun.

madem başlık açılmış ben de bu fırsat yazayım. 2007 model o km gsr 600 15000 e istanbul da bi bayide. stoklarla sınırlı

SAKAL
Anlaşılmayacak bişi yok tamamen stok eritmek için bence:cat:

Az önce suzukinin sitesine baktım bu motorları getirmiyorlar artık. yani 2007 modeleri yok. Suzukinin elinde kalan 2006 model motorlar. alacakların bilgisine....

Elint kardeşim zaten bu modellerin hepsi 2006...başlığı tam yolladığım anda dedim eyvahhh 2006 yazmadım ama eski kullanıcıların çogu bunların üretimden kalktığını ve 2006 model olduklarını biliyodur diye düşünmüştüm...yeni arkadaşlarımız içinde tekrar hatırlatma oldu bu...:cat:

Adam gibi yüzüne bakılır bişiler olsa GSX 600 R veya ona benzer şaşırırdım zaten.

cerrahi babacan anladığım kadarıyla tarzın race'ye daha yakın onda R modeller için indirim istiyosun ama bu GSF1200 SA banditte gerçekten çok şık ve uzun yıllar yormadan yorulmadan kullanılacak bir motosiklet...şu bankalarla 2003 yılından kalma kan davam olmasaydı bu makineyi hiç kaçırmazdım aahhh ahhh...:pr::pr::pr:

Son düzenleme:
eski kasa motorlari elden cikariyorlar ben sok olmadim ama kermit kilikli gsx severler icin bulunmaz firsat :cat:

Arkadaslar, Suzuki A.S. ile telefonla gorustum kampanyayi gorur gormez. Dediklerine gore, bayilerden bagimsizmis. (Direk Suzuki A.S. Gebze'den alinmasi gerekiyor) Banditlerin devami gelmeyecekmis. Yani aratik Bandit ithal edilmeyecek. Ilgilendigim model Bandit oldugundan GSXleri sormadim. Ama yine de alacaktim (650 SA'dan yalnizca 2 adet kaldigini soylediler) eger kuzenimin 2006 CBF'inde anlasamasaydik. Sonucta 1.500 km.'de siyah CBF 600'u benzer bir fiyata almak uzereyim.

Gorusmek uzere

Kampanya sadece kazası bol tiplere yapıdı heralde! Intruder çeşitlerinde yokmu böyle güzel indirimler? :bounce:

Arkadaslar, Suzuki A.S. ile telefonla gorustum kampanyayi gorur gormez. Dediklerine gore, bayilerden bagimsizmis. (Direk Suzuki A.S. Gebze'den alinmasi gerekiyor) Banditlerin devami gelmeyecekmis. Yani aratik Bandit ithal edilmeyecek. Ilgilendigim model Bandit oldugundan GSXleri sormadim. Ama yine de alacaktim (650 SA'dan yalnizca 2 adet kaldigini soylediler) eger kuzenimin 2006 CBF'inde anlasamasaydik. Sonucta 1.500 km.'de siyah CBF 600'u benzer bir fiyata almak uzereyim.

Gorusmek uzere
:queen:son banditi 1 hafta once bagdat caddesi korlastan aldik bile..:queen:ayrica 13 000 ytl ye haersey dahil aldik dikkat edin kaziklanmayin dostlar..

ya suzukinin şok servis anlayışı??

Suzuki harikada makinanız bozulunca asıl şok ozaman oluyor benden sölemesi!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu.. demekki 18 lik motorda beş milyar indirim yapabildiklerine göre bu haysiyet? sahipleri bizi iyi yoluyomuş değil mi millet?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar