Suzuki ipin ucunu kaçırdı

Ben bir davarım. Bu başlığı açtığım zaman param vardı ve 349.000 TL'ye GSX8S almadım. Bugün 749.000 TL olmuş. Babam da zaten araba almadı dümen olduğu belliydi.

Şimdi gelelim diğer meseleye 3 senedir gözüm gibi baktığım, her fırsatta yeni yerler gördüğüm, yeni insanlarla tanışmama vesile olan Duke 250'mi sattım. Son birkaç aydır soğuklardan dolayı binemiyordum zaten. Askerde dizi sakatlayıp göt korkusundan revire gitmediğimden soğuk yediğim gibi bacak işlevini kaybediyor.

Nasipse yaza rüzgardan tokat yemeyeceğim bir motosiklet alacağım. CC de fark etmiyor, artık işin yeni yerler görme kısmındayım. CRF Rally de olabilir Tenere 700'de. @tommygun abi artık senin yolundayız. Düşük, yüksek, eski, yeni fark etmez elde ne varsa en iyisi odur.

Allah herkese gönlündekini nasip etsin.
Merhaba, abi eskiden Duke790 diyodun, Neden şimdi CRF Tenere vs dedin?
Sorma sebebim ben de Duke390 almayı planlıyorum. Evin borcu bitecek inşallah. Dukeyle ilgili genel bi sorundan ötürü mü yoksa kendince fikir değişikliği mi ?
Hayriyeten Duke'den genel olarak memnun musun ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi hiç mi emlak satamıyorsun? Emlakçılar bizi soyuyor, masrafları çok mu oluyor?
Ben emlakçılık yapmıyorum. Emlak sektöründe franchise (bayilik) veren bir firmanın iş geliştirme departmanını yönetiyorum. Seni niye soysunlar? Adamların alacağı rakam belli. Bu da satış bedeli üzerinden evini satandan %2+Kdv, evi alandan da %2+Kdv olarak toplam %4+Kdv'yi geçmeyecek bir tutar.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bugün a ehliyet dersine gittim malum nc ye bindim ben hayatımda gidonu bu kadar ağır bi melete binmedim başka büyük motor da denemişliğim var ama bu çok başka 5 6 saat aralıksız sürdügüm oldu bu ncye 1 saat sürdüğüm kadar yorulmamıştım denediğime göre ncye sövme hakkımı edindim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bugün a ehliyet dersine gittim malum nc ye bindim ben hayatımda gidonu bu kadar ağır bi melete binmedim başka büyük motor da denemişliğim var ama bu çok başka 5 6 saat aralıksız sürdügüm oldu bu ncye 1 saat sürdüğüm kadar yorulmamıştım denediğime göre ncye sövme hakkımı edindim
Furş yatağı patates olmuşsa ya da ön lastik inikse de gidon ağırlaşır. Belki de böyle bir motora denk gelmişsindir.

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Merhaba, abi eskiden Duke790 diyodun, Neden şimdi CRF Tenere vs dedin?
Sorma sebebim ben de Duke390 almayı planlıyorum. Evin borcu bitecek inşallah. Dukeyle ilgili genel bi sorundan ötürü mü yoksa kendince fikir değişikliği mi ?
Hayriyeten Duke'den genel olarak memnun musun ?
Biraz anlayışım değişti. Birlikte sürüş yaptığım insanlar benden çokça büyük çoluk çocuğa karışmış insanlar. Ben daha 25 yaşımdayım. Sağolsunlar bana en doğru şekilde abilik yapıyorlar hep güzel tavsiyeler veriyorlar. Motosiklet konusunda genç çevrem yok.

Gezilerde tabiki arada şımarıyorum, gazlıyorum viraj yapıyorum ama artık benim zevk aldığım şeyin yolda olmak ve yeni yerler görmek olduğunu anladım. Evet yardıra yardıra gitmek virajlarda sağa sola yatmak da çok zevkli ama galiba o kısmı geçtim.

Duke beni çok mutlu etti. Lastiğinden tut kabiliyetlerine, gücüne kadar çok oturaklı eldiven gibi bir motordu. Ama artık yetmiyor. Grupta son düşük cc ben kaldım. En kötü yanı da sürekli uzun yol yapınca rüzgardan dayak yemek.

Gruptaki bir abi hala r7 den vazgeçmiyor. R7 de denedim ama bana göre değilmiş. Çok şekilciliğim de yok. Arazi de küçüklükten beri sürekli içinde olduğum için Tenere bana en iyi gidecek motor olduğunu düşünüyorum. Devamında africaya gider bu iş.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Biraz anlayışım değişti. Birlikte sürüş yaptığım insanlar benden çokça büyük çoluk çocuğa karışmış insanlar. Ben daha 25 yaşımdayım. Sağolsunlar bana en doğru şekilde abilik yapıyorlar hep güzel tavsiyeler veriyorlar. Motosiklet konusunda genç çevrem yok.

Gezilerde tabiki arada şımarıyorum, gazlıyorum viraj yapıyorum ama artık benim zevk aldığım şeyin yolda olmak ve yeni yerler görmek olduğunu anladım. Evet yardıra yardıra gitmek virajlarda sağa sola yatmak da çok zevkli ama galiba o kısmı geçtim.

Duke beni çok mutlu etti. Lastiğinden tut kabiliyetlerine, gücüne kadar çok oturaklı eldiven gibi bir motordu. Ama artık yetmiyor. Grupta son düşük cc ben kaldım. En kötü yanı da sürekli uzun yol yapınca rüzgardan dayak yemek.

Gruptaki bir abi hala r7 den vazgeçmiyor. R7 de denedim ama bana göre değilmiş. Çok şekilciliğim de yok. Arazi de küçüklükten beri sürekli içinde olduğum için Tenere bana en iyi gidecek motor olduğunu düşünüyorum. Devamında africaya gider bu iş.

Dedi ve VStrom aldi :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Anladım, Bilgiler için Teşekkürler abi.

Sürdüğünüz Nc de problem olabilir.
Dedi ve VStrom aldi :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Heer nefis Vstromu tadacaktır sonra Gs e döndürülecektir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Suzuki yi takip edin...
Genelde fiyatlar yüksek gelir...
Baktılar hedefteki rakamları yakalayamıyorlar , Elde kalanlar için cazip kampanyalar yapıyorlar.. 👍

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023

Ben 26 yaşında aldım V-Strom'u. Arada apaçi kanı ateş basıyor, gün boyu 3. viteste 90 civarlarında kullanıyorum, o V-twin motordan gelen sese bitiyorum. Yüksek devirde ara ivmelenmeler hala çok tatlı, hala çok keyifli. 3-4K RPM arası yokuş aşağı akmak hele, off. Enjeksiyonlu olmasına karşın arada patır patır egzoz patlatır bu arada. Kesinlikle yaşlı motoru falan değil, kim demişse traş hikaye. Bir yaştan sonra biraz toplumun da saygısını almak istiyorsun, o kendini gerçekleştirmenin ötesinde bir takım personalara sahip olmak bambaşka bir yanını tatmin ediyor. AEA'nin dediğini hatırla, Suzuki kullanan adamda her zaman bir apaçilik vardır, Suzuki gerçekten farklı karakterler vaadediyor motosikletlerinde. O tasarım ekibinde kafası bambaşka çalışan 2-3 mühendis tutuyorlar yani, belli o.

Başlığa cevap olarak, Suzuki Türkiye uçurumdan baş aşağı düşmekte... Bu piyasada tek kaçış yolları yerli üretim. Aksi halde inanılmaz zor toparlanmaları. Servis, bayi ve hizmet kalitesine birşey demiyorum; Evet güzeller ama o fiyatlarla piyasası olmayacak motorları satamazlar abi.. Geçmişten gelen bir bakiye var ama dominasyon namına Suzuki'de ne vardı ki abi ?.. Yamaha mesela ekmeğini yiyor, Honda'nın kahretsin o da yiyor... Bu CF, Bajaj grubu falan hep Suzukilerin, KTM'lerin, Aprilia'ların payından çalarak büyüdüler. Türkiye'de kaliteden ziyade fiyat ve özellik sayısı çalışıyor, bu anlaşıldı. Umarım biraz karlarını subvanse edebilir ve uygundan motor satabilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar