Bende kuruş olarak hesaplıyorum genelde.Dün benzin aldım bende 21 kuruş olmuş.Aslında genelde 19-20 kuruş yakıyodu.Geçen hafta çok daha fazla dur kalklı bi yolu geçerek işe gittim sanırım ondan kaynaklanıyo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
Daha önce motosiklet kullanmamış birisi için uygun bi motor olduğunu düşünmüyorum inazumanın.Illa ki ilk motorun olduğu için küçük bi şekilde bile olsa düşeceksin.Inazuma hem daha büyük masraf hem daha büyük sağlık problemi oluşturur.
Internette 8 bin liraya da inazuma var 14-15 liraya da.Aslında satıcılardan hangisine güvenebiliyosan onu almalısın.
Hangi serviste bakım yaptırdıysa ordan sorgulanabilir parça değişimi vs. gibi durumları.
Inazumayı alan kişiler performanslı olsun uçayım kaçayım gibi kişiler olmadığı için motoru çok fazla zorlamamışlardır.Ve çift silindir olması da artısı.94000 km'de satılık inazuma bile var.Her motorda bu kadar yüksek km'ler görünmez.
Yılbaşından sonra her sene zam geliyo adet oldu artık bu![]()
Tavsiyeniz ve yorumunuz için teşekkür ediyorum.Parça fiyatları neredeyse 1-2 istisna dışında hepsinin fiyatları cep yakıyor.Bakalım Duke 200, z250sl ve inazuma var aklımda.Hayırlısı diyelim.