Yakıt tüketimi çok. Ben şuan bu motor neden bubkadar fevri tasarlanmış ve üretilmiş onu anlamanın çabasındayım. Neden ağır, neden güçsüz, neden çok yakıyor, parçaları neden anormal pahalı ve tr de bulunmuyor. Yani honda (1100 xx) yamaha (1300 xjr) sahibi oldum. Sirada suzuki vardı (arkasindan kawa gelecek) onuda inazuma ile yaşayalım dedik ama kendi adıma büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.
Ankara servisi aradım adama yeni motor aldim gecmisine bakma imkaniniz var mi dedim, biz baska bayininkini goremeyiz dedi. Sonra bir iki soru sordum "abi yanlış anlama ama ucuz motor olduğu için....." şeklinde bir konuşma yaptı. Yahu bu adamlar harleyede bakıyor, dolayısıyla 14 binlik servisini vermekle mükellef olsa bile motoru ucuz diye küçümsüyor. Endo motor. Peh....aklınıza sisteminize şaşayım. Kızıp kastamonu bayisini aradim açan yok sitesine baktım zaten suzukiyle alakalı tek kelime geçmiyor. Birakmis adamlar belliki suzukiyi. Son olarak mototasi aradim dediler elde parca yok netten sase numarasi girin fabrikadan soralim fiyati ve termini. Ugrasip yazdik cevap cabuk geldi. SIKI DURUN; EGSOZ MANİFOLDU TEK SATILMIYOR KATALİTİKLE BERABER GELİYOR ÜÇ HAFTA İÇİNDE VE FİYATI.....FİYATI 3000 TL..3000 Yani biraz ezik var diye goze cirkin gorunmesin diye manifoldu değiştirmek SIFIR MONDİAL MCX ROADRACER PARASI na maloluyor...oha...35 yıllık motor hayatımın en hatalı motor alımını yaşıyorum. Tecavüze uğramış gibi hissettiriyor insana. Honda.. Yamaha...bunlar motor...suzuki..a piece of junk derler ya...aynen öyle..gsxr mış hayabusaymış v strommuş...motor iyi olsa ne yazar...tr sartlarinda tam anlamiyla cop suzuki...
Siz motoru sıfır mı aldınız?