Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Endoramax yanlis anlamissin oyle degil.
Oncelikle arka canta tasima demiri taktirman lazım. Eger saglam olsun diyorsan, ki butun isi bilen ustalar oyle olmasini oneriyor, kuyruk grenajini deldirerek canta demirinin arka orta kismindan da 3. bir baglanti yaptirman gerekiyor.
Daha sonra bir canta begeniyorsun. Genelde buyuk hacimli cantalarda alt tabla cikmiyor. Yani bir de begendigin cantaya uygun olmak sartiyla nir alt tabla alıp canta demirine guzelce monte ediyorsun. Sonra da cantayi kendi ozel mekanizmasi sayesinde tablaya sabitliyorsun.

Bende de f var denildigi gibi naked olanla ayni bu yapilacak olanlar.
Ben kappa kgr46 model canta aldim. Senin istediginden biraz daha buyuk.
Mobilden yaziyorum, eger yapabilirsem foto eklemeye calisirim.
Arka canta temini ve montaji icin batuhan motoru tavsiye edebilirim .

Fotograflarda canta demirini, alt tablayi ve cantanin monte edilmis halini gorebilirsin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, bir duke sahibi olarak dün Inazuma sürdüm. Hakikaten yağ gibi, konfor kralı bir motorunuz var. Kıymetini iyi bilin :)

Reserve gerçekten çok teşekkür ederim bende aynen bu şekilde yaptırmak istiyorum. Taktığın çanta bence gayet güzel olmuş büyük değil ben 40 lt. i diğerleri çok büyük olur diye söylemiştim ama gönderdiğin fotolardan gayet güzel duruyor. Ben bugün kendileri ile görüşeceğim çok teşekkürler. Hepimize kazasız ve belasız sürüşler.

Eskisehir Suzuki yetkili servisinde 150 tl ye yaptirdim 1000 bakimini, yag ve yag filtresi degisimi yapildi, zincir kontrol edilerek yaglandi bir kac yerini kontrol etti gevseme ihtimaline karsi, demekki standart bir fiyat yok (yag ipone kullanildi)
Kardeş senin fiyatta bi sıkıntı var gibi görünüyor iphone yağ litresi 40 TL kaldıki serviste en az 50 Tl derler hadi 40 diyelim, yağ filtresi de 40-50 TL yani 2 Litre kullansa ki kullanamaz filtre ile 2.400 kullanmalı , sonuç 3 litre x 40 = 120 TL bu sadece yağ hadi 40 ta filtre olsun 120+40=160 Tl daha bu adam işçilik alacak , beni yanlış anlama benimki fikir yürütmek ya 1.000 km de bişey olmaz diyen filtre değiştirmeyen ustalardan yada iphone koydum diyerek ucuz yağ kullanan ustalardan olabilir. Serviste gözünle görmediysen şüpelenmelisin

S.a arkadaşlar bir sorum olacaktı ben CBF 150 kullanıcısıyım herşeyinden çok memnunum fakat rampası çok zayıf heleki rüzgarlı havalarda. bu yüzden inazuma düşünüyorum. İnazumanın yokuş performansı nasıldır. Tekeriniz Düz Bassın...
Kardeş ben denemeden karar verme derim bu iş biraz göreceli , elbet Cbf ye göre çok iyi ama beklentin ne ? Eğer güvenlik senin için ön planda ise ve motora ulaşım amaçlı biniyosan al derim kesinlikle pişman olmazsın

Arkadaşlar, bir duke sahibi olarak dün Inazuma sürdüm. Hakikaten yağ gibi, konfor kralı bir motorunuz var. Kıymetini iyi bilin :)
Kardeş eyvallah duke de çok kaliteli hele o baş aşağı amortisörler beni son zamanlarda çok etkiliyor, konfora gelince duke selesi sert olabilir daha doğrusu bazı naked ve racer motorların nerdeyse tamamının selesi sert neden ? Çünkü motor kaydığında hemen hisset diye inazumada ise yumuşacık anında kaydığını hissettirmiyo(Bu sıkıntıyı sadece yağmurlu havada hissettim) ama inanılmaz bir konfor var, çin sitelerinde orjinal parçalarını buldum çok ucuz öyle böyle değil yakında bizdede çoğalır bu parçalar ve orjinal ve orda dahi ön amortisörün teki 250 USD oldukça pahalı demekki adamlar bir kalite koymuş bu süspansiyona dedim

Arkadaşlar inazuma ile ilgili paylaşımları blogumda elimmden geldiğince paylaşıyorum, hepinizi beklerim, ayrıca Ankara çevresinde yaptığım geziler de var :)
www.tuzumuzbulunsun.blogspot.com

Kardeş senin fiyatta bi sıkıntı var gibi görünüyor iphone yağ litresi 40 TL kaldıki serviste en az 50 Tl derler hadi 40 diyelim, yağ filtresi de 40-50 TL yani 2 Litre kullansa ki kullanamaz filtre ile 2.400 kullanmalı , sonuç 3 litre x 40 = 120 TL bu sadece yağ hadi 40 ta filtre olsun 120+40=160 Tl daha bu adam işçilik alacak , beni yanlış anlama benimki fikir yürütmek ya 1.000 km de bişey olmaz diyen filtre değiştirmeyen ustalardan yada iphone koydum diyerek ucuz yağ kullanan ustalardan olabilir. Serviste gözünle görmediysen şüpelenmelisin

Mirkuza dostumuzun dediği şey malesef doğru. Ben de ilk başta seninle aynı fiyattan ve ipone yağ konulacak diye anlaştım. Ben her serviste motorumun başında beklerim ama servis sahibi beni inatla göndermeye çalıştı dükkandan ben de kıllandım 10-15 dakika dolaşıp geri döndüm. Motorun içine castrol yağı koyarken ben dışarıda sigara içiyordum. Bir litre yağı koyduktan sonra yetişebildim, ipone olacaktı dedim dalmışız karıştırmışız falan dediler.

@Mirkuza yazdiklarinda haklisin @sozerten arkadasimizda sanirim 150 tl ye yaptirmis bakimini ayni servise, yalniz ben bakim yaptirdigimda beni başindan savan olmadi aksine bakim yapilan lift in arka tarafinda sandalyede oturup izledim yagida litrelik ipone kutusunu acarak koydu belkide cakma ipone yag koydu kim bilir.

Birde sunu sormak istiyorum 5000 e yaklastim motor yagi rengini hic bozmadi desem yeri diger arkadaslarda durum nedir? Normalmi degilmi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba ,

Inazuma dünyasında yeni olduğum için ara ara soru sormak durumunda kalıyorum. Ben 250F var bu motor için topcase taktırmak istiyorum çantaları araştırdığımda 40 lt. bir çantanın uygun olacağını düşündüm bunun için öncelikle taşıma demiri taktırmam lazım daha sonrası için yan çantata taktırabilirim eğer uzun yol yaparsam diye. Şimdi istanbul civarında bu taşıma demirini nerde uygun ve kaliteli yaptırabilirim sizin tavsiye edeceğiniz yerler veya ustalar varmıdır. Bu taşıma demirleri sonrasında her çantayı kullanabilirmiyim şimdi shad aldım sonra givi aldım onuda kullanabiliyormuyum. Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba
hocam eğer düşünürsen ürünler bizim imalatımızdır. koruma demiri için bir şey diyemeyeceğim denemek lazım ancak arka ve yan çanta taşıyıcılarımız olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-suzuki-inazuma-gw250-arka-canta-demiri-197460309/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-suzuki-inazuma-gw250-yan-canta-demiri-197453903/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-suzuki-inazuma-gw250-motor-koruma-demiri-197459124/detay/

Merhaba arkadaşlar, inazumada telefon tutucu kullanan var? Önerebileceğiniz link var mı?

290 çok uçuk bir rakam yahu bu adamlar herhalde para kazanamadığı için bakımlara yüklenmiş...fatura detayını yazabilirmisin..3 litre yağ bir hava filtresi kaç kuruş işçilik kaç kuruş çok merak ettim...

Maalesef orada fiyatlar biraz uçuk. 1.000 bakımı endo'da 140 TL'ye yapılırken arkadaşım aynı bakımı ulusanda 290 TL'ye yaptırdı. Ben de napıcam diye düşünüyorum 5.000 bakımında. Alternatif olarak Eskişehir'e gitme düşüncem var :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

Arkadaşlar inazuma ile ilgili paylaşımları blogumda elimmden geldiğince paylaşıyorum, hepinizi beklerim, ayrıca Ankara çevresinde yaptığım geziler de var :)
www.tuzumuzbulunsun.blogspot.com

Takipteyiz :)

S.a arkadaşlar bir sorum olacaktı ben CBF 150 kullanıcısıyım herşeyinden çok memnunum fakat rampası çok zayıf heleki rüzgarlı havalarda. bu yüzden inazuma düşünüyorum. İnazumanın yokuş performansı nasıldır. Tekeriniz Düz Bassın...
cbf yi de sar sırtına, senle beraber banamısın demez.:cat:

Arkadaşlar beklentileri yükseltmeyelim inazumanın rampada çekişinin cbf150 kullanıcısını çok memnun edeceğini düşünüyorum ama insanları yanlış yönlendirmek adına abartmamalıyız diyorum. Yokumu CBFF150 arkadaşımıza motorunu denetecek aynı ilde olan birisi ?
Not: Sen yinede inazumayı denerken Cbf150 yi sırtına alma :)

Cbf150 degil ama cb125e kullanicisiydim. Henuz 20 gundur filan inazuma f kullaniyorum. Motor rodajda ama 800kmden sonra 8000 devirlere cikabiliyoruz. Ben de kilavuzda boyle yazdigi icin ciktum bu devirlere. Yorumuma gecmeeen once redline'a kadar daha bir 3000 devir daha var. 11.000 devir redline.
Soyle soyleyeyim. Cb125 ile arada 2 kati fark var.
Oyle cb125e ile yada Cbf150 ile kiyaslanabilecek bir motor degil inazuma. Rampalarda 2 kisi filan bana misin demiyor.

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.ileride bende inazuma sahibi olurum inşallah. Tekeriniz Düz Bassın...

Arkadaslar 2. Bakima yaklasti motorum, bugun motoru isitip dinlendirdikten sonra tam dik pozisyona getirip yag seviyesine baktim H ve L cizgilerinin tam ortasinda seviye.. sanirim yag eksiltmis son 2000km dir surekli sehir disi ve oldukca devirli kullaniyorum sanirim bu yuzden eksiltti varmi boyle bir durumla karsilasan yani uzun km ler yuksek devirli kullanim sonucu yag eksilttigini fark eden

Motosikleti
2018 SHERCO 250 2021 SYM Symphony 200 2024 TVS Ntorq.
Ankarada olan arkadaşlar için yazıyorum.
Siteden bakınca da anlaşılacağı üzere yetkili servis şu an sadece Endo.
Ben Ulusandan aldım motoru. ilk bakıma 300 lira verenlerdenim ulusanda.
5 bin bakımına Endoya gittim. 240 da oraya verdim.
Suzuki servislerinin yıkamaya dahi para almasının ötesinde bence Ankara özelinde de bir sıkıntı var.
İki servisi de beğenmedim. yaklaşım olarak. Endo ikisinin arasında ehveni şer konumunda benim için.

Suzuki inazuma mı mayıs ayında satmıştım malumunuz üzere. Gene suzuki aldım ama bu sefer araba :)sattığım inazuma dan daha az yakıyor :)inazuma sorunsuz bir motor. Memnundum ama ailem için bir araba şarttı,istemeye istemeye satmak zorunda kaldım. Herkese selamlar sevgiler saygılar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar