selam arkadaslar
arka yada yan cantasını ruhsata işleten var mı işletmelimiyiz yada trafikte ceviren polis soruyormu
Inazuma F modeli çok hoşmuş,
Fiyatı yazmıyor sitesinde nedense,,,
Nedense F modeline içim ısınmadı Cbf 150 den bi farkı yok gibi. Normal modele puig ön cam daha şık duruyo gibi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
Bu arada arka çanta demirini Antalya Harput motordan sipariş verdim. Hafta içi gelecek. Daha önce kask. motor yağı ve zincir yağını da oradan almıştım fiyat baya uygundu. Ön cam için de görüştüm uygun ve kaliteli bi üründen bahsetti. Motora montajını yapınca çekip fotosunu bana atacak. Beğenirsem taktırıcam...
Hayırlı olsun,Motor_Derili
Hayırlı olsun,
Mondial 10500 e hangi mantıkla koymuş o fiyatı,
Çok pahalı bence o marka için,,,
çantalarını alsın 9 a alalım daha mantıklı![]()
Çok güzelmiş,Motor_Derili
Merhaba Arkadaşlar
Honda GS1 eğitimine gittim, A2 ehliyetimi de aldım. Uzun bir süredir motosiklet almak için araştırma yapıyorum. YBR 125, CBF 150, MT-125 modellerine baktım, YBR 125 VE CBF 150'yi eğitimlerde kullanma fırsatım oldu. MT-125'in en son zamlı fiyatını gördükten sonra vazgeçtim. Inazuma'yı da bir yandan inceliyorum, başlıktaki sayfaların çoğunu okudum. Hem başlangıç için hem de bir süre sonra 400-500 km'lik mesafelere yapacağım geziler için motosiklet almayı planlıyorum. Şu anda YBR 125 ile Inazuma arasında kaldım. Başlangıç için 125cc önerilmekte fakat Inazuma alıp hem tecrübe kazanmak hem de kısa vadede satmadan uzun yıllar kullanmak daha mantıklı gibi geliyor. Tecrübelerinize dayanarak sizler ne önerirsiniz ?
Teşekkürler