Uzun zamandır internetteki bulabildiğim tüm yorumları okuyorum. İnazuma alalı 1 yıla yakın oldu. KTM Duke 200 ile arasında gidip geldim ama kararım inazumadan yana oldu. Daha önce Kanuni Tiger 250 - CBF 150 - BMW R80 - BMW 1100 GS - BMW 1200 GS kullandım. İnanın bana aradaki fiyat farkını hesaba katarsanız en az BMW kadar kıvrak ve konforlu. Sadece aksesuarları biraz pahalı ama kalitesini göz önüne alınca oda sorun olmaktan çıkıyor. 10.000-12.000 arası alınabilecek en sorunsuz makina. 600 CC hasreti yaratıyor insanda. 250 CC buysa 600 CC nasıldır diye satmaya meyillenen çok. Bakımları pahalı değil motorlar arasındaki yağ kapasitesi farkı diyorum bakım masraflarına. İlk aldığımda eşimde aynı çamaşır suyuna neden daha fazla ödeyelim ki dedi

İlk turdan sonra fikri değişti. Denize bile arabayla mı motorla mı gidelim diyince MOTORRRR diye bağırıyor. Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.
Bu arada fren sorunu yada kilitleme gibi bi sorunum olmadı benim motorda. Olursa da lastikle halledilir kanaatindeyim. İlk aldığımda Michelin bayine gidip lastikleri değiştirmek istedim. Ancak üstünde gelen lastiğin orjinal japon olduğunu ve aynı markanın sonradan taktırılan ürünleriyle karıştırılmaması gerektiğini ve michelinden kalite olarak bir farkı olmadığını söyledi. Şimdi orjinal lastikleriyle güvenle kullanıyorum....
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
Beyler bu arada arka çanta demiri taktırmaya karar verdim ama ne taktıracağıma karar veremedim. Kappa demir 210 tl civarı görünüş şık grenaj delmeden bağlantı yapılıyor. Ama sağlam olur mu. irf motor fotolarda demir kaliteli gibi görünüyor grenaj deliniyor bir zamanlar 150 tl idi şimdi bilmiyorum.. Birde aydın kardeşler var kappa demire benziyor ister del ister delme 130 tl diyorlar. 48 lt lik bir çantayla hangi çanta demirini almamı tavsiye edersiniz ve grenajı delmelimiyim.... Çanta kullanan arkadaşlar yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum....