Bende ilk motosiklet olarak cbf 500 bakiyodum ama yuksek km ve temizini bulamamaktan dolayi vazgecmistim ve cbr 250 ile basladim benim icin gayet yeterli suanda yakit konusunda da iyi inazumada sakin kullanicilar arasinda 250cc de herkesden olumlu yorum aliyorum ama seklini hic begenmiyorum benaslında tekincim
250 cc den sonra honda nx falcon 400 cc düşünüyordum.sonra cbf 500 cc olsun demişken ,bir aradaşım ınazumayı önerdi .
yakıt-vergi-düşük cc rahatlıgı falan birde onlara göre yeni model olacak diye.
Ben cbf 500 kullanmadim ama gecmiste kullaban arkadasmla konustum sakin motor 500 cc olmasina ragmen agresiv deil demisti bu yonden ilk motor olarak dusunuyodum yanitesekkurler arda
aslında kafamdaki soru 500 cc buyuk gelirmi 250 cc ile devam etmek mi gerek.185 boy ve 90 kilo olunca altımda da kucuk kalsın istemiyorum
2015 gw250f, Türkiye'ye gelirmi bilmem geçen sene sonundaki s serisinden farklı bir karenaj yapmışlar, görmeyen varsa diye
http://ic.maxabout.info//bikes/suzuki/suzuki-inazuma-gw250f//Suzuki_Inazuma_GW250F_5.jpghttp://nexgenbikes.com/site/wp-content/uploads/2014/08/GW250F_1.jpg?1b1641
Inazumaci arkadaslar, Ankarada bugun bulusalim derim..nasil haberlesiriz...
Motor zaten agirdi dahada agirlastirdilar grenajlarla gelirse satarmi cok merak ediyorum![]()
Dün dışarıya çıkacak adam bulamadımMesajı görsem kesin gelirdim ama yeni görüyorum. Ankarada bir buluşma iyi olur Ama haftasonu olmalı ve haftaiçinden forumdan haberleşmeliyiz.
Forumdan haberlesmek cok zor..kimsenin ne emaili kayitli ne de telefonu..buraya birileri cvp yazsa haberimiz olmuyor galiba...email fln gelmiyor.
Pazar gunu olabilir veya cumartesi hava iyi olursa..nasil toplayacagiz gelmek isteyenleri
Aynı kilodalar. Niye dahada ağırlaşsınki? Oda 183 Kilo.
Ben o teknik verilerde yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Çıplak hali 183 kilo olan motorun ekstra karenajlarla aynı kiloda kalması mümkün değil.
Yanlışlık varsa bul. Ben bulamadım. Beğenmediysen alamazsın. O kadar basit. Bütün sıvılar dahil 183 KG. Granajlar demirden değil herhalde.