Yok mu satan 10 bin e
Tecrube ne kadar bilemiyorum ama MT 07 sakasi olmayacak kadar guclu bir tork performans makinesi.Bu nedenle 5 yilin altinda bir tecrilube var ise Turkiye kosullarinda onermem.İnazuma uysal motosiklet 250 cc kararinda guc ancak mt07 surus deneyimi kesinlikle ister.
İnazumadan bu hemen satilmaya calisilmasi nedeni ile bende sogudum ve acikcasi sehirici yeterli pratiklikte sym wolf u dusunmeye basladim![]()
Çok basit bir sebebi var, inazuma gerçekten bu fiyata ciddi bir motor, çalışması sesi bile bambaşka tabi masrafıda biraz tuzlu, alanlar pek kendi yağ değişme olayına falan cesaret edemiyorlar, motorun masrafından ve parçalarının pahalı olmasından tırstıkları için satmaya çalışıyorlar, satanlar genelde satıp daha ucuz motor alıyor, sitede bir çok örnekleri var, birde kredi ile alan çok, ödemekte zorlananlar satıyor, ben inazumayı apache den sonra aldım, inazumanın yanında apache , parçası bakımı bedava gibi bir şeydi, amaaaaa bu inazuma mükemmel bir şey çok çok komforlu, kaliteli, gerçek bir motora bindiğini hemen anlıyorsun, birkere binip sadece oturup bir gaz vermeniz yeterli.
Şahsen bu motorun çok kıvamında ve suzuki kalitesi ile özenle yapılmış olduğunu düşüüyorum. Bence buradaki temel sorun özellikle genç kullanıcılara heyecan vermemesi. 20 li yaşlarda genellikle racing görünümlü yada keskin naked görünümlü motosikeltler tercih ediliyor. Forumlara bakıyoruz yok bu motor kaç bastı şu kadar bstım vs muhabbetlerine takılıyorlar. Bu motosikletin gerçek kullanıcı kitles 30 yaş ve üzeri gaza gelmeyen 600 luk motorla şehir içinde yorulmak istemeyen ( benim gibi) kullanıcılar için harika görünüyor. Ancak şu Suzuki distributoru halen fiyatlara bir çeki düzen veremedi oda gerçekten inazumanın kullanıcı seviyesinde hakedişini bulamamasına yol açıyor. Ama şu kesin 250 cc de şuan honda vs diğer markalar dahil en kaliteli motosiklet o açık..
şimdi diyelim gittim kredi çektim ve elimde para var kafamda inazuma ama bir iki şey kafamı öyle bulandırıyor ki gel gelelim bu sorunları nasıl çözeceğim bilmiyorumişte sorun yapan durumlar:
14 bin tl civarı olan Aprilla:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-ilk-sahibinden-cok-temiz-2008-aprili-pegaso-trail-650-166326323/detay
diğer bir alternatif:
Honda cbf600
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-kullanilmis-cbf-600-167107126/detay
ve bu gibi 15bin'e kadar ABS'li çantalı canavar motosiklet
Transalp mı dedi birisi :
bu:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-son-pazarliksiz-165836010/detay
veya bu:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-honda-plusyedek-lastik-plusyedek-koltuk-plussifir-axo-ceket-163605205/detay
şimdi ben ne yapayım sıfır alıp çantası demiri herşeyiyle 15bini bulur bu motor ama böyle de ikinci el alternatifleri varken ben ne yapayım kimlere gideyim lelelelelele
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
şimdi Ezio41'in test edip yaptığı yorum bana göre çok doğru sadece fuarda binmiştim inazuma'nın selesine bende öyle bi his yaşadım orada ki 150lik motor kullandım hep uzun yol Türkiye gezisi dünya turları istiyorum ben![]()
Merhaba
Sehir ici kullanim dan kastiniz istanbul da sehir ici ise kesinlikle
Yaniliyorsunuz diyebilirim soyleki sayet E5 te oldugunuzu
Farz exersek orta seritte giderken sol seride gecerek sollamaniz
Gerektiginde dengesiz bir clio sembol bile size tahammul
Edemeyip 130 civari bi suratle dibinize girdiginde
Bur an once kurtulup sag orta seride gecmek zorunda olmayi dusunerek boyle dusunuyorum
Irfan usta hayirli olsun yeni mekanin. Arkadaslar bu aksesuarlarin fiyati irfan istada nedir bilen var mi. Hatta kendisi okuyorsa kendisi cevap verirse de sevinirim. Orta sehba. Motor koruma canta demiri. Vs. Vs.
renkler ve zevkler tartışılmaz abi ben ön çamurluğunu çok seviyorum inazuma'nın mesela selesini beğenmeyen var far kısmına harika diyen var varda var herkesin zevki ile benimki bir değil kiinazumayı alıcak arkadaşlar motoru mutlaka kullansın kulaktan dolma bilgiler ile anlaşılacak bir motor değil bence, hitap ettiği kesim çok farklı olsa gerek keyif motoru abi, yok parçası pahalı yok yakıt tüketimi fazla, bilmem ön çamurluk hoş durmuyo falan filan bunlar hikaye bunlara takılırsan gidip başka motora bineceksin bir laf vardır ''sirkeyi hesap edersen işkembe çorbasını içemessin '' diye bu da öyle işte
Tespit doğru. Ben de 34 yaşındayım. Arabayla bile 90 km hızı geçmem![]()
tespit doğru35 yaşındayım, inazuma ile en fazla 110 civarı sürat yaptım. araba ile de 110 u geçmem