Merhabalar,
Ben İnazuma'mı İzmir Alsancak Oto dan 2 gün önce teslim aldım. Motor da bende yeniyiz, birbirimize alışmaya çalışıyoruz.
toplam 60 km kadar yol yaptık bunun 30 u otoban 30 u şehiriçi dir. rodajdan dolayı 5000 deviri çok geçmiyorum, zaten eco modunda bu devirlerde ışıkla vites atmanız için uyarıda bulunuyor. 6. viteste bu ışık yanarken hız 65 km civarında. otobanda bi süreliğine 85 km hızda gittim bir süre sonra ayaklarımda hafif bir titreşim hissetmeye başladım,belki sadece bu aralıkta olan bir titreşimdir emin değilim.şehir içindede kırmızı ışıkta durduğumda vitesi 3 ten 1 e almaya çalışırken boştan sonra 1 e geçmekte zorlanıyor, bu arada vites göstergesi kısmında hiçbir işaret çıkmıyor, debriyajı tazeleyip 1 e alıyorum, bu olay birkaç kez tekrarladı nedenini bilemiyorum. benim acemiliğim de olabilir yada zaten olması gereken de bu olabilir. diğer kullanıcıların bu konudaki deneyim ve yorumunu merak ediyorum, gerekirse servise götürüp baktırtabilirim.Ön fren oldukça başarılı ama arka fren varla yok arası geldi bana.
amortisörler gayet iyi çukurdanda kasistende geçtim, sarsmıyor girdiği gibi çıkıyor oldukça konforlu. dengeli duruyor, dönüşlerde başarılı. dolu depo ile biraz ağır 183 kg ama giderken bir önemi kalmıyor.görünüş olarakta öyle küçük birşey değil 500-700 lük motosiklet ölçülerinde,altınızda kaybolmuyor. özellikle arkadan çift egzost la oldukça geniş duruyor, şeridi kapatıyor, görünürlüğünün iyi olduğunu düşünüyorum.
bu arada tekrar hatırlatmak isterim ben yeni bir motosiklet kullanıcısıyım ve yorumlarım kıyas anlamında değildir, sadece inazumayı kullanırken görüp hissettiklerimi paylaştım.