aynen öyle kardeşim hysoung falan hikaye bak gt 250 hysoung şekil ve performans itibari ile güzel ama 130 u geçince traktör gibi sallanıyor dolayısıyla 5 seneyse 2,5 seneye düşüyor ömrü belki daha az titreşimden şanzuman düştü bnm daha önce titreşimli makinadan uzak durun onunla uğraşacağına derbi gpr 125 le uğraş exuplu bir makine aprilia yada o paralar onlara gerçekten değmez 250 lilik başka chopperlara bak suzukinin hondanın vs çok pişman olursun çokk

inazuma sahibi olan arkadaşım sizde her kafadan gelen seslere uymayın rodajı tamamladıktan sonra dediğim gibi motoru çok güzel açman gerekiyor eğer performansın biraz daha artmasını istiyorsanız.ben chopper kullanıcısıyım ve bazen performans gerekiyor kaçmak gerekiyor virajları sağlam almak gerekiyor vs vs o yüzden chopper tarzı motorsikleti kesinlikle önermiyorum ha ben hafta sonları sahil turu yapıcam geziye gidicem diyorsanız alın ama başka amaçlı kesinlikle tavsiye etmiyorum naked ve süper sport alın ktm 125 ve 200 duke leride inceleyebilirsin ve bu sınıfta naked sym 250 wolfta var ondanda kesinlikle uzak durun yoksa bir bayan dokunuşundan nefret edecek duruma gelirsiniz titreşimden

paranız varsa japon İtalyan alın hondada almayın hondada çinde üretiliyor.yamaha yzf 125 te çok sağlam motor mesela tamamı italyada üretiliyor öyle sağda solda çinde değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
hondada çok sağlam bir motor evet sağlam olmasınının %30 da fazla surat yapmamasına bağlı performasının olmamasına bağlı zırt bırt devir kesici girer acaip acaip şeyler.motor dediğin biraz kaçıcak sıkıştırdımı.sapığı var düşmanı manyağı var trafikte her şey var yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
ASLINDA HİÇ iyi bir şey değil ama ayrıcalık işte motora binmek gerçekten ayrıcalık otoparkta 4bin cc lik jaguar var birtane daha araba umrumda bile dğl araba motoru ve sigarayı bırakırım diye almadığım denemdiğim şey kalmadı ama vazgeçemedim motorkolik olarak sözlerimi dikkate alın

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
eğer benzin tesarrufu parçaları uygun diyorsan cbr 250 al abs lisini istiyormuşsun mesela frenleri çok kötü değil bunu bir şekilde tamamlarsın bir numara daha kaliteli lastik alarak mesela yumuşak yanak kalliteli bir lastik alırsın 1500 tl fazla vereceğine 3 adet en iyi lastiği alırsın ve 6 sene binersin hem senin güvenliğini arttırır motorda fren tekniğe bakar absli olması pek fazla artı değil yani lastiğin sertleşmiştir bozulmuştur dandik lastik vardır yada isterse arkadada abs olsun farketmez ki zaten orijinal lastikleri berbat gn 250 ye hiç girme her türlü eksi servisi bile amele motorculara yaptıracaksın ilgilenmiceksin ama honda vs servisler öyle değil sokak servislerine yaptırmadığın sürece adan zye ilgilenirler o yüzden aklında cbr 250 varmış ve cbr 250 yi şiddetle öneriyorum arkadaşım ama mutlaka ORJİNAL LASTİKLERİNİ DEĞİŞ
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
CBR 250 NİN görüntüsüde her yaşa hitap ediyor mesela çok güzel çok klas ne racing nede naked dün kız arkadaşıma gösterdim çok yenicidir kendisi mesela eski model ne olursa olsun yeni modeli parmakla gösterir modelini bilmediği halde cbr 250 yi gösterdi

zaten cbr 250 ile cbr 125 i tamamladılar çünkü cbr 125 gitmiyor abi gitmiyor naparsan yap gitmiyor bibloluk bir motor

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
9 bin lira bütçesi olan arkadaşım sen bana ne amaçlı alacağını söyle sana her teknik açıdan öneride bulunayım mesela uzun yol yapacakmısın gaza gelip biraz adrenalini ekşını seven birisimisin doya doya gezmek istiyormusun motoru aldıktan sonraki durumun bütçen nasıl olacak vs vs