Ben geçen hafta satın aldım kısmetse yarın teslim alıcam, fuarda satın alıp diğer motoru ile kaza yaptığı için kullanamayacak durumda olan bir arkadaştan aldım.
Hayırlısı, siz hangi bayiden almıştınız ?
tuna motor maltepe.
Ben geçen hafta satın aldım kısmetse yarın teslim alıcam, fuarda satın alıp diğer motoru ile kaza yaptığı için kullanamayacak durumda olan bir arkadaştan aldım.
Hayırlısı, siz hangi bayiden almıştınız ?
aslına bakarsan bende siyah isterdim ancak fuarda gördüğüm kadarıyla siyah rengin bu motorun asaletini gizlediğini düşünüyorum ama kırmızı tüm haşmetini ortaya çıkarmış ne diyelim işte illaki kırmızı abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
ninja racing değilmi? inazuma commuter sonuçta..
sıra bekleyen varsa burda var bi tane bordo, çanakkalede, aklınızda olsun
birolun dükkanda duran seninmi? hayırlı olsun
Arkadaşlar bugün saat 16:00 itibariyle motorumu teslim aldım. Daha önce CBF 250 sahibi biri olarak ilk izlenimim harika. Torku süper. Gerçi hiç zorlamadım desem yeridir. 95 km hızı geçmedim. Hızlanması harika. Bugün bayiden eve gelene kadar 80 km yol yaptım. Bunun 35 km sinde sağlam yağmur yedim. Kilometreler ilerledikçe izlenimlerimi paylaşmaya çalışacağım. (Bu arada resim yüklemeyi beceremedim. Yardımcı olursanız resim de yüklerim)
Arkadaşlar bugün saat 16:00 itibariyle motorumu teslim aldım. Daha önce CBF 250 sahibi biri olarak ilk izlenimim harika. Torku süper. Gerçi hiç zorlamadım desem yeridir. 95 km hızı geçmedim. Hızlanması harika. Bugün bayiden eve gelene kadar 80 km yol yaptım. Bunun 35 km sinde sağlam yağmur yedim. Kilometreler ilerledikçe izlenimlerimi paylaşmaya çalışacağım. (Bu arada resim yüklemeyi beceremedim. Yardımcı olursanız resim de yüklerim)
paylaşım için sğl barış hayırlı olsun bu arada güle güle kullanrodajı kaç km olarak belirliyorsun genelde 1000 km den sonra zorlanabiliyor motor?
Motor güzel gibi görünüyor.Ama yakıtı nedir, yedek parça varmıdır, motor 11000 tl iken neden 12600 oluyor ve neden parası gelmeden peşin ödeniyor? Doğrusu anlamış değilim. Acaba şu anda satın alan arkadaşlar; ''motoru almadan parasını vermeyiz böyle işmmi olur'' deseler bir etkisi olmazmı? Sonuçta sene 2013 eski mz ler jawalar gibi bu ne böyle yok bi ay önceden yazıl bilmem ne oldu olacak kupon toplayalım...::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp: