Arkadaşlar bugün bayiyi aradım kaporasını verdiğim İnazuma için. 8 Mayısdan itibaren motorların bayilere dağıtılmaya başlanacağını 15 Mayıstan sonra elimde olacağını söylediler. Hadi hayırlısı bakalım.
Beni bugün aradılar, 8 Nisandan itibaren dağıtım başlayacakmış. Motoru teslim alıp, yuvasına koyunca fotoğraflarını çeker, paylaşırım
Danışmak istediğim konuysa, ücreti bu hafta mutlaka almak istediklerini, Suzuki'nin böyle talep ettiğini belirttiler. Var mı böyle teslim almadan bütün ücreti ödemek ?? 1 haftası kalmış, kaçmıyoruz, kapora verdik, teslim edin anında ödiyeyim dedim ama anlaşamadık gibi.... :thumright
Beni bugün aradılar, 8 Nisandan itibaren dağıtım başlayacakmış. Motoru teslim alıp, yuvasına koyunca fotoğraflarını çeker, paylaşırım
Danışmak istediğim konuysa, ücreti bu hafta mutlaka almak istediklerini, Suzuki'nin böyle talep ettiğini belirttiler. Var mı böyle teslim almadan bütün ücreti ödemek ?? 1 haftası kalmış, kaçmıyoruz, kapora verdik, teslim edin anında ödiyeyim dedim ama anlaşamadık gibi.... :thumright
''Sizin dediğiniz gazoz ağacı,oda burda yetişmez'' Deseydiniz.
bana da bugün telefon geldi motorlar alacağım bayiiye inmiş 5 nisan teslim dediler,en geç pazartesi teslim olurmuş bende çarşamba ödemeyi yapacağımı söyledim,inşallah tonga ya gelmeyiz...
sizin bayi izmir sanırım. istanbul bayileri 8 nisanda kendi bayilerinde olacak vergileri algıları 11-13 nisan teslim dediler
Beni de aradılar ücret için. Parayı almadan insanların üzerine motor yapmak ta olmaz bence. Bir yandan haklılar. Siz kaçmazsınız belki fakat kaçmak isteyen birileri olabilir.
ben bugün itibarı ile ödemeyi yaptım bakalım ne zaman gelecek.
bende dün 12600 e anahtar teslim (paket dahil) anlaştım. 15 inden itibaren teslim dediler. yalnız bir eksik branda kaldı piyasada motora uygun branda tavsiyelerinizi bekliyorum..
ben bugün itibarı ile ödemeyi yaptım bakalım ne zaman gelecek.