fuarda bir gidip görim bakam,motorları yakından görüm sonra kara verecem.ama bilmiyom ya 11000 çok gibi yaw.fuarda inrdiseler eski fiyatına 9500 gibi iyi olur.
Ercüment standlardakiler hele ki bayanlar konu mankeni gibiler bir şeyden haberleri yokBunlardan indirim beklemek hata olur. Otomobil fuarında suzuki standında bayana sormuştum bir dahaki parti için kapora versek fiyat sabit kalırmı diye cevabı tabi euro 3 lira olmadığı sürece bu fiyata satılacak dedi. Hoop 20 gün sonra zam yaptılar.
Tam tersi,Geçen gün Piyanist İrfana uğradım motorları yan yana koyduk cbf 150 nin lastiği bisiklet lastiği gibi kaldı.arkadaslar kesinlikle almak istedigim bir motor ancak arka lastigin ciliz gorunmesi ve kasanin cbf150 lere benzemesi (sadece resimlerde.gordum) beni soguttu. motoru daha derli toplu yapabilirlermis bence.
Söylediklerine kısmen de olsa katılıyorum.Bu biraz maddiyat ile de ilgili birşey.Sizi bir yerden bir yere götürecek iki motosiklet arasında 2 yada 3 kat fiyat farkı var neden daha fazla vereyim diye düşünebilirsiniz ,haklı da olabilirsiniz ama kaliteli bir alete binmek gerçekten insanı mutlu ediyor.İmkanınız elveriyorsa mutlu olun.şimdi burda bir şey sormak istiyorum.
ama en baştan söyliyeyim de yanlış anlaşılmasın örnek vereceğim motorları birbiri ile kıyaslamıyorum.
şimdi bana diyorlarki çin malı alırsan satamazsın,zarar edersin.
bende diyorum ki suzukiyi alcam ne kadar 11000 lira.kanuni gt170 ne kadar 3139 lira gt200 ne kadar 3750 lira
tamam bu motorları kıyaslamıyorum birbiriyle.ama arada 7000 lira var yani suzukinin fiyatına bu motorlardan 3 tane alabilirim.
iki yıl sonra satmaya çalışsam suzukiyi kaça satacam 2-3 bin lira aşağıya aldığım fiyattan.iyide kanuninin tamamı 3000 lira.
biri 25 hp biri 15 hp evet ama sağlam çıkarsa 15 hp de bana yeter.uçmaya çalışmıyorum hız limitleri dahiilinde sürmeme imkan versin yeter.
son zamanlarda başladı motorla seyahat etme isteği bende.ben evden çıkınca 2000 km kadar yol yapmak istiyorum.15 hp de bunu karşılar sanırım. motorun üstünde 120 nin üstünde bir hıza fazla gerek yok bence.
sonra diyorum kendi kendime oğlum al suzukiyi yıllar boyu bin ki binerim elimde kanuni bs100 var 3 yıldır 31000 km yaptım suzukiyi alsam yüzbinleri görmeden bırakmam heralde.
sonra parça fiyatları pahalıdır diyorum yine vazgeçiyorum.hem parçası honda kadar yaygın değildir, hem dünyanın parası hemde parça için seni bekletirler al honda cbr 250 diyorum kendime bu sefer.
ama inazumanın oturuşu şekli her şeyiyle bana daha güzel gibi geliyor ve almayı daha çok istiyorum.
bi alsam da kurtulsam bu su sıkıntıdan.şimdiye kadar bunları kendi kendime söylüyordum.şimdi de buraya yazdım ki bakalım neler söyleyeceksiniz yada neler tavsiye edeceksiniz.
motoseyyah abim özellikle sizden bir yorum bekliyorum teşekkürler..
Pek çok motorum oldu,doğu blok ülke motorlarım da ,Çin motorlarım da oldu .Honda,yamaha ve suzuki markaları haricinde satarken hepsinden zarar ettim.Bir de şöyle düşünün, CBR250R ilk çıktığında 8.850 liraydı, şimdi ilk çıkanların 2. eli en ucuz gene aynı para! 2 sene bin, paran cebinde kalsın, iyi iş valla!!
yorum içim sağol abi.burada inazuma sahibi seni biliyorum çokta araştırmadım başka kimin var diye ama bu motor sahibleri acaba benim gibi gelgit yaşadılar mı kendi içlerinde?Bir bayii (reklam olmasın diye ismini vermiyorum,isteyene özelden atarım) fuara özel 10.500 TL ye verecek
Söylediklerine kısmen de olsa katılıyorum.Bu biraz maddiyat ile de ilgili birşey.Sizi bir yerden bir yere götürecek iki motosiklet arasında 2 yada 3 kat fiyat farkı var neden daha fazla vereyim diye düşünebilirsiniz ,haklı da olabilirsiniz ama kaliteli bir alete binmek gerçekten insanı mutlu ediyor.İmkanınız elveriyorsa mutlu olun.
Arka lastiğin cılız görünmesi mi :cyclopsan Adam 250 cc motora koyacağı en son lastiği koymuş daha ne yapması gerekirdiki 140 lık lastik mevcur..nc 700 s de bile yanlış hatırlamıyorsam 160-170 lik arka lastik..arkadaslar kesinlikle almak istedigim bir motor ancak arka lastigin ciliz gorunmesi ve kasanin cbf150 lere benzemesi (sadece resimlerde.gordum) beni soguttu. motoru daha derli toplu yapabilirlermis bence.
sen benim er-5'e bisiklet nazarıyla bakarsın o zaman...500 cc motora 130 luk lastik koymuşlararkadaslar kesinlikle almak istedigim bir motor ancak arka lastigin ciliz gorunmesi ve kasanin cbf150 lere benzemesi (sadece resimlerde.gordum) beni soguttu. motoru daha derli toplu yapabilirlermis bence.
sen benim er-5'e bisiklet nazarıyla bakarsın o zaman...500 cc motora 130 luk lastik koymuşlarr:
şimdi burda bir şey sormak istiyorum.
ama en baştan söyliyeyim de yanlış anlaşılmasın örnek vereceğim motorları birbiri ile kıyaslamıyorum.
şimdi bana diyorlarki çin malı alırsan satamazsın,zarar edersin.
bende diyorum ki suzukiyi alcam ne kadar 11000 lira.kanuni gt170 ne kadar 3139 lira gt200 ne kadar 3750 lira
tamam bu motorları kıyaslamıyorum birbiriyle.ama arada 7000 lira var yani suzukinin fiyatına bu motorlardan 3 tane alabilirim.
iki yıl sonra satmaya çalışsam suzukiyi kaça satacam 2-3 bin lira aşağıya aldığım fiyattan.iyide kanuninin tamamı 3000 lira.
biri 25 hp biri 15 hp evet ama sağlam çıkarsa 15 hp de bana yeter.uçmaya çalışmıyorum hız limitleri dahiilinde sürmeme imkan versin yeter.
son zamanlarda başladı motorla seyahat etme isteği bende.ben evden çıkınca 2000 km kadar yol yapmak istiyorum.15 hp de bunu karşılar sanırım. motorun üstünde 120 nin üstünde bir hıza fazla gerek yok bence.
sonra diyorum kendi kendime oğlum al suzukiyi yıllar boyu bin ki binerim elimde kanuni bs100 var 3 yıldır 31000 km yaptım suzukiyi alsam yüzbinleri görmeden bırakmam heralde.
sonra parça fiyatları pahalıdır diyorum yine vazgeçiyorum.hem parçası honda kadar yaygın değildir, hem dünyanın parası hemde parça için seni bekletirler al honda cbr 250 diyorum kendime bu sefer.
ama inazumanın oturuşu şekli her şeyiyle bana daha güzel gibi geliyor ve almayı daha çok istiyorum.
bi alsam da kurtulsam bu su sıkıntıdan.şimdiye kadar bunları kendi kendime söylüyordum.şimdi de buraya yazdım ki bakalım neler söyleyeceksiniz yada neler tavsiye edeceksiniz.
motoseyyah abim özellikle sizden bir yorum bekliyorum teşekkürler..
arkadaslar kesinlikle almak istedigim bir motor ancak arka lastigin ciliz gorunmesi ve kasanin cbf150 lere benzemesi (sadece resimlerde.gordum) beni soguttu. motoru daha derli toplu yapabilirlermis bence.