Belli bir korna şekli belirleyin de ben de pencereden bakayım, kaçırmayayım siziAlkışlıycam azminizi yemin ederim :thumleft:
@Peacetrain; yok ben kapora vermedim ama sağolsun buradaki bazı arkadaşlar sayesinde kapora vermiş kadar oldukTüm ülke kitlendik İnazumayu bekliyoruz :mrgreen:
Sevgili Behçet Bey motosikletin gelmemesi hususunu eleştiren kişilerden birisi de benim. Ancak motosikletin gelmemesi konusu eleştiren ben ve benim gibi arkadaşlar derdini size anlatamamış. Zira bizler sizin anlayacağınız şekilde derdimizi size anlatmış olsa idik siz yukarıda yazdığınız cümleleri yazmazdınız. Burada kimsenin kimseye ''kapak yapmaya'' ve/veya ''kapora verip motosikletin gelmesini sabırla beklemesine'' vs. bir lafı olmaz, olamazda. Burada bizim lafımız '' buradaki söylemlere göre , Neredeyse HER 15 GÜNDE BİR İLGİLİLERE arkadaşların sorduğu motorun teslim süresine İLGİLİLERİN 15 gün sonra gelecek diye cevap vermeleri'' konusu ki bu konuda alınan e-postalar geçmiş sayfalarda yer almakta. Yani buraya motosikletin teslim süresi ile ilgili yazılan laflar '' Bizlere,Tüketiciye, müşterisine, kapora verenlere SAYGILI OLMAYANLARA, onları APTAL YERİNE koyanlara, SAHTE KOD ADLARLA girip Inazuma şöyle böyle diyenlere''Konu umarım anlaşılmıştır. Sevgiyle kalın
![]()
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim allah tekerini düz bastırsınEvet arkadaşlar uzun zamandır furumu sadece takip ediyorum..kendime bı söz vermiştim motor gelmeden yazmayacağım diye..uzun uzun okudum yazdıklarınızı ..yok cbf ile kıyaslamalar yok öyle motor böyle motor diye..Neyse bugun motorumu aldım..Suzuki İnazuma gw250..seleye koydum totyu..bastım marşa...o anda sadece gülümsedim..yazılanlar aklıma geldi......Tek kelime ile harika bir duygu...Şu an daha 30 km oldu...yarın akşam fotoları da koycam inşallah.Tork...Sürüş..Titreşim.Gaz tepkimesi.Hepsi harika...Ha bu arada motoru 2 tane aldık..Yanı şu an TR gelen 12 motordan 2 tanesi yalovada ..
.Şu kadaranı söyleleyim motorun albenısıde çok güzel..Gemi ile karşıdan gelirken oldukça meraklı bir topluluk vardı..
Alan arkadaşlar kesinlikle pişman olmayacak..Hepimize hayırlı olsun...Saygıyla ve sevgiyle kalın....
bu gerçekmi? nihayet alan biri oldu, hayırlı olsun..Evet arkadaşlar uzun zamandır furumu sadece takip ediyorum..kendime bı söz vermiştim motor gelmeden yazmayacağım diye..uzun uzun okudum yazdıklarınızı ..yok cbf ile kıyaslamalar yok öyle motor böyle motor diye..Neyse bugun motorumu aldım..Suzuki İnazuma gw250..seleye koydum totyu..bastım marşa...o anda sadece gülümsedim..yazılanlar aklıma geldi......Tek kelime ile harika bir duygu...Şu an daha 30 km oldu...yarın akşam fotoları da koycam inşallah.Tork...Sürüş..Titreşim.Gaz tepkimesi.Hepsi harika...Ha bu arada motoru 2 tane aldık..Yanı şu an TR gelen 12 motordan 2 tanesi yalovada ..
.Şu kadaranı söyleleyim motorun albenısıde çok güzel..Gemi ile karşıdan gelirken oldukça meraklı bir topluluk vardı..
Alan arkadaşlar kesinlikle pişman olmayacak..Hepimize hayırlı olsun...Saygıyla ve sevgiyle kalın....
Evet arkadaşlar uzun zamandır furumu sadece takip ediyorum..kendime bı söz vermiştim motor gelmeden yazmayacağım diye..uzun uzun okudum yazdıklarınızı ..yok cbf ile kıyaslamalar yok öyle motor böyle motor diye..Neyse bugun motorumu aldım..Suzuki İnazuma gw250..seleye koydum totyu..bastım marşa...o anda sadece gülümsedim..yazılanlar aklıma geldi......Tek kelime ile harika bir duygu...Şu an daha 30 km oldu...yarın akşam fotoları da koycam inşallah.Tork...Sürüş..Titreşim.Gaz tepkimesi.Hepsi harika...Ha bu arada motoru 2 tane aldık..Yanı şu an TR gelen 12 motordan 2 tanesi yalovada ..
Evet arkadaşlar uzun zamandır furumu sadece takip ediyorum..kendime bı söz vermiştim motor gelmeden yazmayacağım diye..uzun uzun okudum yazdıklarınızı ..yok cbf ile kıyaslamalar yok öyle motor böyle motor diye..Neyse bugun motorumu aldım..Suzuki İnazuma gw250..seleye koydum totyu..bastım marşa...o anda sadece gülümsedim..yazılanlar aklıma geldi......Tek kelime ile harika bir duygu...Şu an daha 30 km oldu...yarın akşam fotoları da koycam inşallah.Tork...Sürüş..Titreşim.Gaz tepkimesi.Hepsi harika...Ha bu arada motoru 2 tane aldık..Yanı şu an TR gelen 12 motordan 2 tanesi yalovada ..