Bu gidişle dediği fiyatlardanda satamayacaklar.9850 iyi fiyat bence
suzuki ön sipariş olarak sözleşme karşılıgında sipariş veren müşterilerinin paralarını geri ödemeye başlamış bugun duydugum kadarıyla (suzuki bayisinden)Bu motosiklet bu saatten sonra gelmez,zaten bu saatten sonra getirenin pazarlama zekasında sorun var demektir.Belki furdan sonra sezon başına doğru görürüz güzel memleketimin yollarında.İnşallah....
tam benim kafadansın ama illaki sıfır mı alacaksın.Sym ikinci elde çok zor satan bir makine.7.000 e kışın çok temiz 2.el bulabilirsin.bence sym görsel olarak inazumadan güzel inazumayı sadece fotolardan gördük ama belli görsel bi üstünlüğü war sym wolf 250nin.Bende çaktırmadan inazumayı bekliyorum aslında. SYM ye 10.000 vermek biraz zoruma gidiyor açıkçası. Bakalım 1 ay daha geçsin yine gelmezse mecburen ninja 250 alıcaz artık.
Aynalardaki titreşim muhabbeti kafadan kopardı beni. 10.000 veripte bu aynaları nasıl yaparım diye düşünmek pek aklıma yatmıyor.tam benim kafadansın ama illaki sıfır mı alacaksın.Sym ikinci elde çok zor satan bir makine.7.000 e kışın çok temiz 2.el bulabilirsin.bence sym görsel olarak inazumadan güzel inazumayı sadece fotolardan gördük ama belli görsel bi üstünlüğü war sym wolf 250nin.
10.000 veripte sıfır alcaksan sym yi hiç alma.ben sym ye max 7.000 veririm o parayada kazasız cürüksüz carpıksız iyi bişey olması gerek.sonuçta 2. eli çok zayıf bu motorun çok para bağlanmaz.ama güzel mi bence çok güzel motor.10.000 para bağlayacaksan Cbr 250 yada İnazuma gelirse bu 2 motorun sıfır alınır.2. el sıkılınca satmak istersen az zararla satılır.Sym Wolf 250yi sıfır kimseye önermem.ancak kışın ölücü olarak ucuza alınabilecek güzel bir secenek Sym wolf 250Aynalardaki titreşim muhabbeti kafadan kopardı beni. 10.000 veripte bu aynaları nasıl yaparım diye düşünmek pek aklıma yatmıyor.
Biz o lafları çok duyduk, bana yollanan mailler ve tarihleri aşağıdadır.suzukiye yolladığım mail ve gelen cevap...
Merhabalar sevgili suzuki yetkilileri.. Aylardır ısrarla Inazuma yı beklememe rağmen bir türlü gelmek bilmedi.. Yapılan telefon görüşmeleri olsun , mail yazışmaları olsun bana söylenilen tarihlerin hiç birinde motor burada olmadı.. Sonkez soracağım.. Acaba ınazuma ne zaman gelecek ve biz motora bineceeğiz.. Saygılar sevgiler
Merhaba,
Bidiğiniz gibi Inazuma yeni bir modeldir. Fabrika yeni üretim olduğu için bazı aksaklıklar yaşamıştır.
Bu neden Japonyadan aldığımız bilgiye göre ürünün yüklemesi 15 Ekim tarihine kaydırlımak zorunda kalmıştır.
Sevkiyat süresi yaklaşık 1 aydır yani Kasım ortasında bu ürünün gelmesi planlanmaktadır.
Suzuki TR olarak elimizde olmayan sebeplerden ötürü yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz.
Saygılarımızla,
Suzuki Türkiye
Biz o lafları çok duyduk, bana yollanan mailler ve tarihleri aşağıdadır.
31 temmuzda gelen mail
Merhaba,
Ağustos sonu itibari ile bayilerimizde olması planlanmaktadır.
Saygılarımla,
Eren Yüksel
Motosiklet Pazarlama ve Satış Koordinatörü
Suzuki Türkiye
8ağustosta gelen mail
Merhaba,
Japonya'dan aldığımız son bilgiye göre üretim 1 ay sarkmıştır. Eylül sonu gelmesi planlanmaktadır.
Saygılarımla,
Eren Yüksel
Motosiklet Pazarlama ve Satış Koordinatörü
Suzuki Türkiye
Bu teoriye yapacak yorum bulamıyorum.:king:Daha Türkiye' de olmayan ve ne zaman geleceği kesin olmayan bi motor için peşinat verilmez. Yinede peşinat veren ark.lar için umarı men kısada motosikletleriniz gelir. Baksanıza inazuma yeni bir modeldir demişler Koray ın maline cevaben, yeni modeli TR ye bi gönderelim 10.000 tl ye çok talep görür zaten, bi denesinler, Tr den ok. alırsak kar marjımızı yükselterek Avrupa ve Amerikayada inazuma göndeririz düşüncesi ile Japonlar acaba Tr yi bi deneme tahtası gibi mi kullanmayı düşünüyorlar, bu motor Tr ye gelirse, acaba aynı anda Amerika ya ve Avrupayada gönderilecek mi. Ne dersiniz ? Bunuda araştırmakta fayda var. Eğer Tr bir deneme tahtası olacaksa, bizler lütfen kobaylar olmayalım.