Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Suzukiye Temmuzda kapora verdim. Ağustosta güç bela noterden ihtarname çektimde alabildim kaporamı geriye. Ninja 250R aldım. 1,5 ay bindim. 2000 km yaptım onu sattım. Şimdi NC700X aldım. NCX de de 1000 km. yaptım. Hala gelcek inazuma hala gelcek. Geciktirici kullanmış, biraz zor gelir :pl:

Suzukiye Temmuzda kapora verdim. Ağustosta güç bela noterden ihtarname çektimde alabildim kaporamı geriye. Ninja 250R aldım. 1,5 ay bindim. 2000 km yaptım onu sattım. Şimdi NC700X aldım. NCX de de 1000 km. yaptım. Hala gelcek inazuma hala gelcek. Geciktirici kullanmış, biraz zor gelir :pl:

ahahahaha çok iyi ya :) iyi ki beklememişsiniz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yıl 2015 kışı
kar dize kadar hatta bazı yerlerde bele kadar yükseldiği görülecekmiş,
ve böyle bir sabaha karşı gemilerden inecekmiş)))
kehanet bu şekildeymiş zuzuki tr tırt açıklamış

suzuki vatandaştan aldığı kaporalar ile parayı çalıştırıp yatırım yaptı kendini 2 ye katladı şimdi faizsiz aldığını geri veriyor.. güzel ticaret :queen:

Son durum...... Bugün yaptığım görüşme neticesinde KASIM 15 ten önce mümkün değil cevabı aldım. Kaporomu geri aldım.Kısmetimizde honda varmış.

Büyük başlardan gelen son bilgiye göre;(artık ne kadar doğruysa)
Avrupanın bir kısmında Ekim 15, bizde Kasım 15 teslimat yapacaklar(mış)

züğürt tesellisi: avrupadaki incelemelere göre bizim vaz geçme şansımız var.

Bu arada "Suzuki Türkiye" yapılan yorumları eleştireceğine, bayilerini yalan yanlış yönlendirmesi
konusunda özeleştiri yapmalıdır. Ticaret hayatında para kadar önemli prestij diye bir kavram var.

Intermot köln Motosiklet Fuarinda sizler için bir kaç resim çektim ve inceledim.

Gercekten güzel kasli Motosiklet Mutlaka Tavsi ediyorum.

Almanya da Ekim sonuna doğru teslim edeceklermiş(Yetkili saticinin dedigine göre.)

Almanya satış fiyatı 4000 Euro.

gerçekten güzel motor ama eminim tr ye son anda getirmekten vazgeçerler.. almanyadada baya ucuzmuş 4 bin euro para mı tl ye çevirmezsen :p gerçi almanyada olsam yerli malı kullanırım :)

ön konsoldaki karbon üzerine inazuma yazısı ve suzuki amblemi çok hoş olmuş

o çantayı işletmişler mi bakalım ruhsata öyle fuarlara filan görücüye çıkarıyolar :) çorbacı türk polisi görmesin çorbasını ister:)

Aynen Bende gsr 600 gibi gördüm bayağı kaslı duruyor cidden Umarım tr de şöyle verdikleri söz gibi ucuz fiyata satarlarda 250 cc sınıfı rahatlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar