Bir Yerde haklısın abartı yapılımış. 30 sayfa yorum yapılma işine gelince ben her yorumu keyifle okudum düşünceler yanlış veya doğru bunun için eleştiri yapmak gerekmez. fikir beyan edenin yorumları %100 doğrudur diye bişey yok. bu motoru ilk kullanacak arkadaşın yaptığı yorumların bile %100 doğruluk değeri yok.
Yazılanların doğruluğunu sorgulamıyorum. Dediğin gibi 100% doğruluk olamaz. Adam almıştır, memnundur, 1 sene kullanır, kimseye tavsiye etmeyebilir.
Eleştiri hakkıysa herkes için saklıdır. Burası forum. Amaç konuşmak, paylaşmak; eleştiri bunu bir parçası.
Takıldığım nokta beklentiler. Benzer durum her başlıkta mevcut, bunu vurgulamak istedim.
SYM Wolf forumuna girerseniz görürsünüz, ilk alan kişi çok memnun, zamanla kendi motoru ile ilgili olumsuz eleştirilerini de yazıyor. Arkadaşlar yine motorun çok süratli olmaması, şehirlerarasına uygun olmamasına, selesinin oturma biçiminin yorucu olmasına takılıyor. Motorun kullanım amacı nedir, üretici neleri dikkate almıştır, hangi kesime hitap ediyordur gibi soruları sormadan, sadece mutlak mutluluğa ulaştıracak ütopik beklentilerin bileşiminden oluşan cümlelerle karşılaşıyorsunuz.
Neticede bu motosikletin (teknik özellik, fiyat, performans, yakıt, kullanım, sağlamlık vs konularda) muadili olabilecek bir alet daha piyasada göremiyorum. Inazumayı yollarda görme düşüncesi bu yüzden beni heyecanlandırıyor. Bekleyip görmek gerek. Sitede çok profesyonelce testler yapan arkadaşlar mevcut. Onların görüşleri de çok önemli.