Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aynen ateş böcekleri gibi gideriz :cherry: şekerim vokalim :queen:

---------- Post added at 15:20 ---------- Previous post was at 15:17 ----------

denemek için binebilirmiyüg yani test sürüşü daaaa :cherry::queen:::gazla::

katılım fazla olacak sana söyleyim .. :) orkestra şefim, askeri bandom :cherry:

10.000 üstü fiyat çekerlerse sonu vtr 250 gibi olur ;), suzuki bu motoru Türkiye'de satmak istiyorsa iyi bir fiyat belirlemeli.

yamaha ve honda bile 250 cc motorlarını burada satamadılar..suzuki 10000 in altı fiyat çekmez..Firma takip ettiğim kadarı ile bu konuda hiç esnek değil..Ama gelse yemez içmez bunu almak için para biriktirirdim.. :)

pinmezmiyim kanka ..lafmı seninkii. kuvvetmirayla günügün ettik beraber..

Kocaeli İl Temsilcisi
ooooooo honda bayii m ,satış sorumlum ne oldu... ne iş planlıyon yine :pl: :cherry:

yok be kopilim şoparım :cherry: istanbula gidecem , ve senelik iznime ayrılmış olacam, ulem kopuk uçurtma :) kim tutar beni, göreceğim bi dünya adam var oralarda görmeden gelmek olurmu ?

tabi hepsini gezmek 1 güne sığmayacağı için kalırım büyük ihtimal g.o paşada teyzemlerde, hem bizim onur y de oralarda oturuyo yalnız değilim anlıcan...:cherry:

yok be kopilim şoparım :cherry: istanbula gidecem , ve senelik iznime ayrılmış olacam, ulem kopuk uçurtma :) kim tutar beni, göreceğim bi dünya adam var oralarda görmeden gelmek olurmu ?

tabi hepsini gezmek 1 güne sığmayacağı için kalırım büyük ihtimal g.o paşada teyzemlerde, hem bizim onur y de oralarda oturuyo yalnız değilim anlıcan...:cherry:

tamam şekerim tam bir ay var , daha çok plan yaparız :)

Suzukinin Türkiyede izlediği fiyat politikasına bakılırsa en az 15 bin TL fiyat çekmeliler. Bu fiyata da satamayacaklarını velhasıl biliyorlar. Bu yüzden getirileceğini hiç sanmıyorum.

Suzukinin Türkiyede izlediği fiyat politikasına bakılırsa en az 15 bin TL fiyat çekmeliler. Bu fiyata da satamayacaklarını velhasıl biliyorlar. Bu yüzden getirileceğini hiç sanmıyorum.

Halbuki 8-9000 aralığında bu motor peynir ekmek gibi satar ,bunu servisi parçası derken suzuki piyassyı tamamen kapayabilirde,ama satış fiyatı önemli işte

http://automotoring.blogspot.com/2012/01/suzuki-inazuma-250-coming-in-auto-expo.html
Teknik verileri.
Bir videoda şimdi yerini bulamadım Suzuki Satış Müdürü. İngiltere satış fiyatı 3500 pound civarı olacak diyor. Türkiye de ne olur acaba???[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------[/SIZE]

[/COLOR][MEDIA=youtube]0VCbba3oF3U[/MEDIA]
Fiyatı 43-47 saniye arasında 3500 Pound civarı

İngiltere satış fiyatı yaklaşık 10bin TL. Türkiyede Cbr 250 den düşük mü olacak ? Güldürmeyin Allah aşkına :)

Hakkaten süper tasarım, suzuki kalitesi kokuyor. Ninja250 den ucuz olabilir ama cbr250'den pek sanmıyorum. Yakıtı da iyidir şimdi bunun, tadından yinmez :D

E_N

Yar ben seni alacadımda zalim babam önümüze bendoldu bendoldu bendoldu.

güzel, sağlam bir motora benziyor. ama cbr250 alıcılarını etkilemez. yine de güzel bir naked.

tasarımı fena değil biraz daha agrasif yapsalardı daha iyi olurdu SYM WOLF SB 250 Nİ gibi yapsalardı keşke, böyle biraz klasik olmuş bence.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fiyat olarak Honda CBR250den dusuk fiyatli olacagi belirtildi, teknik verilerine henuz denk gelmedim arastirmama ragmen, mart ayinda fuarda gorecegimizi dusunuyorum.

cbr 250 den düsük fiyata satilmasina 100%1 ihtimal bile vermiyorum 11-13 bin arasi düsünüyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar