Bugün ilk kez inazuma inceleme fırsatım oldu. Malzeme kalitesi çok iyi ya. Beklentimin çok çok üstünde çıktı. Fotoğraflarından daha güzel tipi aklımı çeldi valla.
Bugün ilk kez inazuma inceleme fırsatım oldu. Malzeme kalitesi çok iyi ya. Beklentimin çok çok üstünde çıktı. Fotoğraflarından daha güzel tipi aklımı çeldi valla.
İnazumada`ki işçilik kawasaki haricindeki markalarin 500-600cc bandi modelleriyle her türlü yarişir.
Z250 naked modeli harici 250cc segmentinde daha lineer hizlanan baska model görmedim.
İnazumayi,Gs 500 al motorunu revize edip(enjeksiyon,sivi soğutma,ön suspansiyonu güclendirerek,öne ilave 2. disk ve kaliper)
şöyle min 35-40kw lik bir güç sunulsa,hiç kasayi ellemeye ebatlarla oynamaya gerek yok.
Tam alinasi olabilir.
İnazuma kendini konforuyla, sağlamlığıyla, kalitesiyle kanıtlamış konfor ağırlıklı motorsiklet, ben çok memnunum. Kullanıcılarınında çoğunlukla memnun olduğu motorsiklet, benden daha eski kullanıcılarıda teyit edecektir diye umuyorum.
500km kadar kullandim,eminim sahibi olsam 50bin km keyifle kullanacağimin garantisini veririm.
Ayrica,
Kisa mesafe F modelini kullanma firsati buldum,yan karenajlarin +si tartişilmaz ama ``Abi far dedigin gidonla dönecek yahu`` dedirtti,özellikle gece sürüslerinde,hee sahibi,hocam bende baslarda garipsedim ama sonradan aliştim desede bana tuhaf geldi..
Virajlarda,dar sokak ve dönuşlerde,normal modele göre bir handikap olustururmu,uzun vadeli kullanicilardan duymak isterim.
en güzel rengide bu rengidir mavi beyaz kombinasyonu.. F olucak yana iki çanta çantalarıda aynı kombinasyonda boyatıcaksın mavi beyaz fabrikadan çıkmış gibi orjinal durucak .. on numara alet.. single rider yeter artar bile.
Yok mu CBR ile Inazuma F takasa girecek birileri
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...a-cbr-250r-tertemiz-hasarsiz-650332230/detay/