suzuki hayabusaya bindim.izlenimlerim...

Geçen hafta yavru vatan Kıbırıstaydım.ortamdan bahmeden gecemeyıcem modifiye araba ve motor cenneti çok güzel bir memleket.kıbrıslı bir arkadaşım vardı orda onun motoruydu.makineyi anlatmama gerek yok ,ne kadar psikopat olduğunu biliyosunuz.arkadaşım önde ben arkasında çıktık yola 70-80 ile giderkn arkadaş gaza bi asıldı belki 200-250 metre tek teker gittik.
Virajı döndükten sonra düzdüz bir yol çıktı karşımıza(hava alanı yolu)ve sürat burada başladı , ibre 80 di,gazı verdikten sonra ortalama 6 saniye sonra ibre 220 yi gösteriyodu, ama motorun öyle bir gücü varki size tarif etmem gerçekten imkansız ,yaklaşık 5 saniye sonra ibre 290 ı gösteriyoduJ şaka gibi dimi? Motora tutunmak için sarfettiğim gücü size anlatamam .umarım sizlerde bir gün yaşarsınız bu güzelliği
:queen: :queen: :queen: :queen:

sana sürdürmedi mi bende başlıktan sürdün onu anlatıyon sandım öyle arkadaş olmaz olsun sana niye vermedi bi tur :p :p

dürüstce sölemek gerekirse versede korkarak binerdim.muazzam kontrolsüz bir güç var alette

dostum şaka yapıyorum :cat: avatardaki motor heralde. güzel poz :)

evet o motor .hemde alet standartta degil.super modifiye var motorunda

dostum bence ne yapılırsa yapılsın hayabusa yaramaz makine ben sevmiyorum yani (bizde burda kendimiz çalıyoz kendimiz oynuyoz watercolours la vlad1462 bile gelmemiş yani o derece)

harika bi tecrübe.bir kere de olsa denemek lazım.bu arada hayabusalar daha fazla yapıyo duydum. sen mi basmadın daha fazla yoksa yol mu bitti :)

kadran 340 .yol müsayit değildi.zaten 2 kişiydik.

valla o suratte makinaya yatmayıp ibreye bakma birde saniyeleri sayma yeteneğini insallah bizede nasip ederler.
biz normal kullar gaza asılınca anca onumuze bakıyoruz.
allah allah bizim neyimiz eksik acaba ?

cbrvv' Alıntı:
valla o suratte makinaya yatmayıp ibreye bakma birde saniyeleri sayma yeteneğini insallah bizede nasip ederler.
biz normal kullar gaza asılınca anca onumuze bakıyoruz.
allah allah bizim neyimiz eksik acaba ?
Amin..:queen: :queen: :queen:

belli aralıklarla hız artırmış herhalde...güzel bir tecrübe...yaşamak lazım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar