Suzuki Hayabusa K8 hakkında?

Merhaba Arkadaşlar K8 Hayabusa sahipleri veya bu makinayı bilenler var mı içinizde? Bu hafta kısmetse alıyorum fakat herhangi bir fabrika hatası vs... memnuniyetsiz bir durum oldu mu? Şuanda Honda Vfr800 kullanıyorum 2006 model frenlerinden cok memnundum ön 6 piston arka 3 piston çift kombine çalısan ve abs destekli... kısaca kendimi cok güvende hissediyodum fren konusunda. Hayabusa K8 de nasıl olduğunu cok merak ediyorum... Varsa bilen arkadaslarım yardımcı olsun. Saygılar.

hayabusa hakkında fikrim yok.ama bana sorarsan şu an kullandığın vfr800 hayabusa k8 den daha iyi.
tabi bu benim fikrim :)

Merhaba Arkadaşlar K8 Hayabusa sahipleri veya bu makinayı bilenler var mı içinizde? Bu hafta kısmetse alıyorum fakat herhangi bir fabrika hatası vs... memnuniyetsiz bir durum oldu mu? Şuanda Honda Vfr800 kullanıyorum 2006 model frenlerinden cok memnundum ön 6 piston arka 3 piston çift kombine çalısan ve abs destekli... kısaca kendimi cok güvende hissediyodum fren konusunda. Hayabusa K8 de nasıl olduğunu cok merak ediyorum... Varsa bilen arkadaslarım yardımcı olsun. Saygılar.

ben binmedim ama söyleyeyim

hayabusa da frene fazla basınca kitler ve kendini yerde bulursun(ön fren için)

arka fren içinse gene fazla bastınmı kitler düşmeme ihtimalin var ama stabil duramassın

yani çift kombine frenli ve abs li touring makinayla hiç hayabusa fren konusunda karşılaştırılırmı

bence de vfr ye binmek daha kolay ve eğlenceli olacaktır

Sıkı bir Hayabusacı olarak mükemmel bir seçim yaptığını belirtmek isterim.
VFR ve Hayabusa yı kıyaslamamalısın sport touring gibi gözükse de Hayabusa touring özellikleri çok düşük olan bir makinadır.
08 Hayabusa her açıdan oldukça tatminkar bir motosiklet gözün kapalı alabilirsin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim.:cat:

abi sen kocaeli yuvacik gezisinde bulunmuşmuydun sanki senin makinayi orda gördüm eger oysa o makina satilir mi abi yaw:silent: vfr ye devam et derim saygilar:)

6 piston ne yahu, VFR'de ön ve arka 3 piston kaliper+ kombine ABS

Hayabusa ise ön 4 arka 1 piston kaliper

Bence ABS büyük artı, Hayabusa'da dikkatli olmak gerek.

2 disk 3 piston = 6 piston (pyro)
tesekkür ederim bilgiler için almaya karar verdim çok istediğim bir makina
vfr den memnunum fakat dediğim gibi hayabusa olsun artık diye düsünüyorum
isteyen olursa benim motoru görüsebiliriz ayrıca

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar