Arkadaşlar merhaba,
Biraz önce turlayım dedim. Aslında bunu 2 saat önce söyledim

. 2 saattir geziyorum

. En son sahil yolundan İnciraltı yapıp döneyim derken, o da ne? Bir motosiklet kazası. Hayabusa hasarlı bir şekilde yolun kenarın da duruyordu. Ekip araçları filan da gelmişti. Hemen ileriden u dönüşü yaparak, kaza yapan abimizin yanına gittim. Geçmiş olsun, bir şeyin var mı filan derken? Korumalarını tam giy, bak ne olacağı belli olmuyor dedi

. Kask, eldiven fix olsa da, gündüz çıktığım da montumu nadiren giyiyorum. Haklısın dedim. Normal de giyiyorum fakat hava çok sıcak olunca nadiren es geçiyorum o işi dediğim de, nasihat verip durdu. Haklı da. Dilersen seni bir hastaneye götüreyim dedim. Fakat gerek yok iyiyim dedi. Kotu filan yırtılmıştı fakat Allah'tan ufak bir kanaması bile yoktu.
Olayın oluş şekli ise şöyle; İnciraltı sahil yolunda, engelliler piknik alanları vardır. Otomobil sürücüsü yola atlıyor. Motosikleti kullanan abimiz çıkış yapana kadar geçeceğini düşünüyor. Fakat olanlar oluyor ve renault 19 europa marka araca yandan çarpıyor. Neyse ki kendisin de hiç bir hasar oluşmamış. Hayabusanın ise sağ tarafı pert olmuş. En son motoru çekiciye yükledik beraber ve ben oradan ayrıldım.
Belki kendisini tanıyorsunuzdur diye burada da paylaşmak istedim. Bordo renk bir hayabusa. Abimizin adını filan soradamadım. Birazcıkta telaş vardı haliyle.
Kaza resimlerini çekmedim. Denk gelir okursa, kendisine tekrar geçmiş olsun diliyorum.