Suzuki Gsx-r1000 2007

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GSX-R1000-LOWRES.jpg

SUZUKI GSX-R1000

Yakıt enjeksiyonlu motorlar ECU (elektronik kontrol ünitesi) tarafından idare edilirler. Bu sistemde hava sıcaklığı, gaz kelebeği pozisyonu önceden programlanmış bir yakıt programını göz önüne alarak optimum yakıt/hava karışımı hazırlanır. Yakıt enjeksiyonlu yarış motorlarında birçok program bulunur ve sürücülere, değişen lastik basıncı, hava şartları ve rekabet ortamına göre bu programlar arasında seçim yapma imkanı sağlar. Yeni GSX-R1000, bu yarış opsiyonunu, standart üretim motorlarına da ekliyor. Sağ elcikte yer alan düğme, üç farklı program arasından seçim yapmanıza imkan veriyor. Bir seçenek, tam güç (ilan edilen 186 beygir) verirken diğeri daha düşük (156 beygir) güç ama daha yüksek tork sağlıyor. Ancak, ECU gaz kolunun tam açık olduğunu gördüğünde kendiliğinden bir yüksek güç programına geçiyor. 120 beygir gücü üreten üçüncü program ise yağış, şehriçi ve biz sıradan dünyalılar için yumuşak bir sürüş sağlıyor. Yeni yakıt enjeksiyon sistemi, yeniden tasarlanmış sübap yatakları ve daha agresif bir eksantrik mili. Yenilenen arka süspansiyon ve ön tarafa yerleştirilmiş elektronik gidon amortisörü de eklenmiş.

Teknik Özellikler :

Motor : 999 cc., 16 valf, sıralı 4 silindirli
Güç : 186 hp.
Ağırlık : 172 kg.
Max. Hız : 250 km./s.
Renk : Mavi-Beyaz, Gümüş-Kırmızı, Sarı-Siyah, Kırmızı-Siyah, Siyah

kimse beğenmedi herhalde

hayırdır beğenen yok herhalde...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu konuyu bende açmıştım :mrgreen: . o yüzden cevap veren yoktur sanırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yamahadaki estetik görünüş bunda yok:farao:

Sevgİlİ KardeŞİm DehŞet Bİİ Makİne Kullanan Bİlİr BoŞ Ver Gerİsİnİ Selamlar

ne yapalım be abi bende istiyorum ama maddi durumdan dolayı bunlara bakamıyoruz bilee..

ya arkadaşlar bi şey dicem ama şimdi beni afaroz edersiniz diye korkuyorum:p

bu motor maksimum kaç yapar. yani kesici filan çıkarıldıktan sonra (300 de kesiciye giriyo galiba ya da kadran 300 den sonrasını göstermiyor bilenler söyler ben kesin bilmiyorum) orjinal haliyle kaç yapar ayrıca modifiye haliyle en en en fazla kaç yapabilir merak ediyorum.

ama duydum şu kadar basıyomuş bu kadar basıyomuş diye cevap istemiyorum ha bizzat görenlerin anlattıkları kabulümdür:p asıl olarak şayet bi de video olursa tadından yenmez

eğer 500 yapıyosa alcam yoksa almam valla:p

bilen yok mu ya

bulana +10000 rep:p

Son düzenleme:
600'lük hondamın granajını sökmesi için tanımadığım bir tamirciye götürmüştüm. Tamirci arkadaşın motosikletler konusunda tecrübesi aşikardı. Çok sempatik ve samimi gördüğümden kanım kaynadı. Arkadaş olduk.
1000RR almak istediğimi söylediğimde "SRAD al abi. Herkes Hondaya biner ama Suzuki delidir. Bilenler kapışmak istemez" dedi. Bakış açım değişti. Altın Elbiseli Adamın 2008 GSX-R1000 videosunu izleyince korkuyla birlikte saygım da büyüdü.

Yukarıdaki cümleye cevap vermek istedim... Sağlamlık konusunda herkesin ortak fikri HONDAdır. Uzun yıllar Honda kullanarak bunu teyid etmiş bulunuyorum. Görünüş, genelde kafa granajı ve fardır. Yamahanın şaşı bakan far lenslerini beğenmiyorum. Zevk meselesi tabi. Bana göre en güzel SS 2006-2007 model Honda 1000RR'lardı. Suzukinin tek far yapısı rüzgarı direncini azaltmaya yöneliktir.
Selamlar, Saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar