Suzuki GSR fiyat artışı...

işte mühim olan o zaten yarı naked...:wiinkk: yani kafa grenajı rüzgardan bedeninnin belirli bölümlerini korumak için eklenmiş çok önemli bir parça...ama nakedlerde rüzgarı tamamıyla vücudunuzun heryerinde hissediyosunuz...buda özellikle rüzgarı yemeyi fazla sevmeyenler ve yüksek süratler için pekde hoş bir durum oluşturmuyor...tabi sevenlerde vardır zevkler ve renkler tartışılmazmış...:bounce:

evet doğrudur , zaten naked motosikletler rüzgar ön camla bi nevze çözülüyo ama motor açıkta olduğu için aerodinamik açıdan naked motorlar 200 km üstü hızlar için uygun değil , siz rahat gidebiliyomusunuz bu hızlarda onu merak ettim...

cok kotu haber oldu bu,ileride düşündüğüm motorlardan biriydi,ve piyasadaki benzerlerine oranlada fiyatı gerçekten mantıklıydı,arkadaşların dediği gibi bakalım fuardan sonra daha da kötü haberler gelebilir:( buaarada da yamahada kampanya vardı çoğu yüksek cc motorda www.beldeyama.com.tr den bakabilirsiniz

22000 ciddi fazla bir rakam ama sanırım bnm icinde ii motorum prim yapmıs :)

ama bana sorarsanız sıfırının 18-19bin civarı olması mantıklı

İnternetteki fiyat GSR 600A için 22.000ytl olabilir fakat dün bayisindeydim, elimde 2008 fiyatları ve kataloğu var; GSR 600, 16.990ytl, GSR 600A, 17.490ytl Antalya ana bayii 4S Plaza'nın şu anki fiyatları bunlar. Ellerinide henüz Abs'li model yok ve gelecek yani 2008 modeller için fiyatlar bunlar...

Ben de internetteki fiyatı görünce şaşırdım, inşaallah artmaz...

Ben de bu söyledikleriniz üzerine Suzuki İzmir'i aradım. Aynı bahsettiğiniz gibi ABS'li GSR 17.490. Peki internetteki fiyatlar ne oluyor dediğimde bundan haberleri olmadığını söylediler.

Ben 3-4 ay önce 19.250'ye almıştım. Derin tutarsızlıklar var. Bence 17.490 oldukça makul bir fiyat. Yukarıda bir arkadaşın belirttiği endişe haklı olabilir. Fuardan sonra sezon açıldığında fiyatlar uçabilir. Zaten ekonomik kriz kapıda. Yeni almak isteyenler için uygun zamanlama şimdi olabilir. Diğer firmalarda da işlerin karışabileceğini düşünüyorum..

arkadaslar motorunu satmayı dusunen tanıdıgım bir dostum var satıyordu motorunu 11.200 km de 2006 temmuz 14bin istiyor

suzuki her kış geldiğinde fiyatları tavana çıkartır, yaz geldiğinde indirir. Bunu her modelde böyle yapıyor. Vstrom'u baharda 19 bine alanlar, yazın 16 bine indiğini görünce Suzuki Türkiye'nin baya bi kulaklarını çınlatmıştı.

GSR 600 geçen yıl satıldığı fiyatların üzerinde bir fiyat değerine sahip bir motordur,Bunu bazı arkadaşlar idrak edemiyor normal çünkü geçen seneki piyasayı beyinlerine kazımışlar;22 bin ytl ABS versionu için biraz fazla buldum bende;GSR Safkan bir naked ve bu motoru ve bu tarzı beğenen bir binici yine bu motoru alıcaktır fiyatı ne olursa olsun.

evet doğrudur , zaten naked motosikletler rüzgar ön camla bi nevze çözülüyo ama motor açıkta olduğu için aerodinamik açıdan naked motorlar 200 km üstü hızlar için uygun değil , siz rahat gidebiliyomusunuz bu hızlarda onu merak ettim...

SilentScream malesef motoru daha çok yeni aldım ve havalardan dolayı bir türlü kullanma imkanı bulamadım...:pale: ama kullanan diğer arkadaşlardan bilgi alabilirsin...:cat:

burada kısaca okuduklarımdan ben şunu anladım ikinci el para edecek yani
aslında yapılan zammın faydası sadece bu olmuş sanırım bide şöyle bir gerçek var ss lere binenlerin çoğunda benzin parası yok nedense ben buna bir anlam veremiyorum millet ss almaya para buluyor ama benzine , kaska vs. para bulamıyor bundada bi eksiklik yokmu sizlerce _?

Nette dolaşırken Suzuki Türkiye fiyatlarına gözüm takıldı. Geçen yıl 14900'e satılan GSR düz modeli 17800, 19.250'ye satılan ABS'li modeli 22000 YTL'ye çıkmış.

Dolar yerinde dururken geçen yıl 15 milyara aldığımız motorun aynısının sadece ABS ilave olarak 22 milyara satılması bana acayip geldi. Ne dersiniz?

bu ısler oyle abı yamaha fazerle fazer absnınde arasında fıyat farkı cok:cat:

Nette dolaşırken Suzuki Türkiye fiyatlarına gözüm takıldı. Geçen yıl 14900'e satılan GSR düz modeli 17800, 19.250'ye satılan ABS'li modeli 22000 YTL'ye çıkmış.

Dolar yerinde dururken geçen yıl 15 milyara aldığımız motorun aynısının sadece ABS ilave olarak 22 milyara satılması bana acayip geldi. Ne dersiniz?

Bu durum bir satış politikasıda olabilir

Şimdilerde nasıl olsa satış yok bari fiyatı yukseltelim fuarda fuar kampanyası hesabı indirimli satıp müşterilerin gözünü boyayıp tuttuğumuza kitleriz. gibi bir staretji belirlemiş olmaları çok normal

Satıcılardan herşey beklenir

normaldir kardeşim normaldir herkes mübarek kendi başına kafasına göre fiyat yapıyo köpeksiz köy bulmuşlar elleri değneksiz geziyo :farao: mübarek sanki altın alıyoz tamam iyi kaliteli makinalar ama yani nedir bu onu anlamadımmmm yani bu türkiyee adam olmazzz

düşer düşer o fiyat yaza düşer:cat:
ayrıca 2.el temizleri ne güne duruyor.parası olan yeni model meraklısı 0 km alıp
bir sonraki sezon yüzüne bile bakmayan bir çok adam var piyasada onları takip etmek lazım.ben zaten bu memlekette 0 km motor almaya karşıyım kim ne derse desin kek gibi yarı fiyatına yakını vergi. 22.000 ytl motosiklete para verilir mi yaaaaa???bu nasıl iştir!

ben zaten bu memlekette 0 km motor almaya karşıyım kim ne derse desin kek gibi yarı fiyatına yakını vergi. 22.000 ytl motosiklete para verilir mi yaaaaa???bu nasıl iştir!

hayır arkadaşım yanlışın var yarıya yakını değil yarısından fazlası vergi sıfır km motosiklete verdiğimiz paranın...% 37 ÖTV % 18 KDV ettimi sana %55 vergi yani 22.000'in 12.100'ü devlet babamızın kasasına gider...2006'nın Nisan ayından beridir bu durum böyle malesef...:pr::pr:

Suzuki Tr'ye yine baktım. Fiyatları düzeltmişler. Herhalde bir hata yaptılar. GSR600A 22 diyordu, 17.5 olmuş.

Bu arada benim hayalim iki motor: GSXR1000 31, Hayabusa 30 kaat..

OOoooo portakalı soydum, başucuma koydum...

Hankisini alsam...??::156::

yine ikinci el Alıcaz Anlaşıldı :s :pr: Türkiyede zaten pahalı bişiler bide böyle zam olayları yok mu sinir oluyorum Resmen Ve fiilen Azizim :D

hayır arkadaşım yanlışın var yarıya yakını değil yarısından fazlası vergi sıfır km motosiklete verdiğimiz paranın...% 37 ÖTV % 18 KDV ettimi sana %55 vergi yani 22.000'in 12.100'ü devlet babamızın kasasına gider...2006'nın Nisan ayından beridir bu durum böyle malesef...:pr::pr:

Şöyle hesapla 100 *38=138*18=24,84

38+24,84=%62,84 vergi

Yani önce %38 ÖTV alıyorsun ana parayla toplayıp sonra %18 KDV alıyorsun. Daha açıkcası ÖTV' nin KDV'sini de veriyorsun. Herhalde verginin KDV'sini alan başka devlet yoktur gibi geliyor bana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar