mete abi ha gayret 8.000 oluyosun şampanya varmı buralarda yahu:mrgreen::mrgreen:
olmadu bu smıle lardan bı sampanya patlatan bulucaz söyliyeyimde mod. a eklene bilir bişeyse yapsınlar snn 8.000 mesaj ını kutlayalı.
kasvet ama bu çanta gerçekten şık değil...siyah kappa olmadı...benim fotodaki motor rengiyle uyumluydu birde 46 litreydi...seninki 35 lik...önemli detay bunlar...seninki at kuyruğu üzerindeki kelebek misali...:queen:
Kırmızıdan şaşmıycan baba....:cherry::bounce:
![]()
![]()
![]()
![]()
Mavisi daha hızlı ama...::xrock::
sol da görünen köprüden geçip 150 metre daha gittiğiniz de sağ tarafta ki 3 katlı ev bizimdir
yolu ve işi düşen olursa haberi olsun![]()
resimdeki kırmızı gsr600 suan kendine ozel eksozu ve puig camıyla cok daha dikkat cekici
hepsi gayet hızlı...kırmızı daha cikkis...:wiinkk:
vallahi rüyama girdi inanırmısın...yok böyle bir güzellik...:cat:sizler zevk sahibi ayrıcalıklı kişilersiniz...:cat:
bende üye olsammı acaba...GSR hayranı olmak yetiyormu...ama olmayan makina için siteyede üye olunmaz...makinayı aldıktan sonra inşallah...
![]()

Yanlis goruyorum, alkol aldiktan sonra gaz acmiyorsunuz degil mi?
burası kadar cok haraketli oldugunu soyleyemem ama asagı yukarı ortak zevkleri olan uyelerden kurulu arzu ederseniz bir bakın www.gsrturkiye.org yada bu cumartesi gunku (22subat) gezimize sizde bize eslik edin. muhtemel gezi rumeli kavagı en son anadolu kavagına ait bazı resimleride koyuyorum
]