Senin hesapta mı yanlışlık var yoksa gerçekten çok mu ekonomik kullanıyorsun anlayamadım. Ama ben benzinlikten çıkamıyorum
Gerçi dediğine göre 6 ya atıp sabit hızda gidiyorsun eğer öyleyse doğru olabilir ama yine de benim yakıta göre çok fark var. Aslında temelde olay çok basit eğer agresif kullanmaktan hoşlanıyorsan yakıt tüketimi artıyor ama efendi efendi gidersen fazla yakmıyor. Dediğin gibi motorun donanımı bakımı çok etkili;
örneğin bende:
K&N Hava filtresi
iridyum buji
devil egzost
gibi performansı arttıracak bir o kadar da yakıt tüketimini arttıracak donanım var. Bir de kış olduğu için 5-6 psi lastik basınçlarını düşürdüm yolu tutsun diye bunları toplayınca neden benim 7-8 lt /100km yakıt tüketimim olduğu açıklanmış oluyor.
Walla ekonomik kullandık şile yolu otoban gibi sıkışık trafiğede girdik giderken ama 10 km civarı gerisi açık düz yol ama yeri geldi devir yapıp gazda açtım. Neyse herşeye rağmen 4,5 lt gerçekten banada şaşırtıcı geldi giderken fulledim 15,8 lt aldı 62,25 tl 108 gezdim geldim 4,9 lt aldı 19,31 tl 108 km 100 km hesabına vurunca 4,53 lt yapar.
Yani 5,5-6 lt sakin kullanımda yakmasını beklerken 4,5 lt çıkması gerçekten beni şok etti iyi yönde

.
Havayı güzel görüp motora bindim işe geldim e-5 te gidiyorum yol boş ve açık havada serin üşümemek için 6 ya atıp düşük devirde gideyim dedim hem üşümiyeyim hemde ekonomi olsun ama 6 yerine 4 le gittimki devri yüksek tutup motorun sesini duymak istedim 6 bin devirden sonra sesi gerçekten çok etkileyici oluyor :cat:
Tabi önüme araba gelince veya sıkışık trafikte aralardan giderken korna yerine aragaz yapmakta takıntı oldu bu aralar. Bu gidişle 4,5 lt tüketimi bu depo ile zor göreceğim :queen:
Eeeee birazda acemilik gidip birazda motora alışkanlık artınca haliyle agresif hareketlerde başlamaya başladı böyle oluncada yakıtta bununla orantılı artacaktır.
Bu yakıt tüketimi arabadada motordada tamamen kişi ile alakalı olduğu çok açık ve nettir. Bakım lastik basıncı hava filtresi temizliği kullanılan trafikte etken ama bende en büyük etken tamamen plotajdır. Gazı açarken cüzdanıda düşünürseniz yakıtta o derece düşecekdir.
Lafın özüne gelirsek 600 cc bir motor için bence adam gibi kullandığında gayet ekonomik olduğu. Arkadaşımda 600 RR vardı yeni sattı sabahları ilk çalıştırdığında bile motor acayip hızlı çalışıyordu sanki jiklelide jikleyi çekmişsin gibi. bEN GSR da buna hiç rastlamadım sabah çalıştırdığımda gayet sakin çalışıp çok çabukda ısınan bir makina. Ayrıca arkadaşımdaki 600 RR da tam benzin düşmanıydı gsr için gsxr motorunun ehlileştirilmiş hali densede gsr 600 ün tork oranı şanzıman vites aralıkları dolayısı ile racing tipi motorladan az yaktığıda açık ve nettir.