Yürekçe h.sonu gazladım Çerkezköye, 200-220 derken omuzlarım rüzgardan içine geçti kaskım dudaklarıma yapıştı vizörüm vibrasyona uğradı, dönüş yolunu ormandan seçtim titredim titredim öldüm. Rüzgarı severimde hiç rüzgar omzu oynatırmı ya? 4 silindir böyle olsa gerek. Şu cam ne işe yarar nerden aldın kaça aldın bi akıl fikir ver yoksa bu makinada 120yi geçmemeye karar vericem![]()
Hımm işimiz zor anlaşılan:silent: Peki bu motorun avadanlığı nerede? Soğutma suyunu nereden kontrol edip ekliyoruz? Yardım Plscam 150 den sonra hikaye camın hiç bir espirisi yok o omuz ağrılarına alışsan iyi edersin
avadanlık selenin sol alt tarafındaki yan kapağı sökünce orda bir demir çubuk var onu da çıkarınca plastik muhafaza kapağının içinde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 ----------
soğutma sıvısını motorunun sağ kısmında marş motoru kısmının üst tarafında beyaz plastik tankı var seviyesini orda görüyorsun
Dediğin gibi yaptım plastiği söktüm ama yusuf yusuf ya kırılırsa kem küm. Neyse çıkardık avadanlığı ama adamlar ne düşünmüş ayar çekmiş helal olsun! Motor sıvısının kutusunuda gördüm ama ayar derecesini göremedim, minicik bir kutu zatı. Ve tam çıplak değil önünde bişiler var görüşü engelleyen. Şimdiki ihtiyacım rahat zincir temizliği için bir çözüm. Sehpa için vida taktırmayı ve bir sehpa edinmeyi düşünüyorum.
Demek istediğim o değil. Zaten gaz yağı haricinde başka bişi kullanmam. Demek istediğim rahat temizlemek için ne yapmalı sehpa haricinde. Şimdilik kriko ile kaldırıyorum ama sıkıntılı oluyor.zincir temizliği için sprey temizliyicler var bugun kullandım ama hemen bitiyor10 tl çöpe gidiyor bunun yerine bazı benzin istasyonlarında satılıyor gaz yagı ile temizleyin ilk günkü gibi tertemiz oluyor:wiinkk:
Demek istediğim o değil. Zaten gaz yağı haricinde başka bişi kullanmam. Demek istediğim rahat temizlemek için ne yapmalı sehpa haricinde. Şimdilik kriko ile kaldırıyorum ama sıkıntılı oluyor.
Gelicekteki motorum ya gsr yada er6 olucak... Hayırlısı bakalım![]()
Bende ER6 Naked peşinde çok koştum ama 2 silindir dediler, etme dediler, eyleme dediler bin daha ver dediler, dediler dediler, kanıma girdiler...![]()
€nergy;2040876' Alıntı:Merhabalar.
gsr600 ün orj. egzosundaki homurdanmayı seviyorum..
gsr600 üm olsaydı emin olun exhaust taktırmazdım ...
er6 n için okuduklarımla ve gsr a yaktırdıklarımı dusununce fark oluyor
sehir içi gsr 6 6.5 litre yakarken er6n okuduğuma göre 4.5 litre yakıyormuş..
tabi performanslı kullanım vs. gibi faktörleri eşit değil ama yinede er6n az yaktığı bilinen bi gerçek..
ben motoru aldığımda üzerinde yoshi vardı ama belki bir dahaki bakımda orijinal egsozu takabilirim.
ancak ses ve farkındalığı arttırması açısından egsoz avantajlı bence
CanTR, bende yeni üye oldum gsrturkiye ye belki toplantılarda karşılaşırız..