Suzuki Suzuki Gsr 600 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

güzel bir ortam olduğunu tahmin edebiliyorum...aynı makinalarla yola çıkmanın tadıda başka olsa gerek..ama geyik menşeili bir üye istemezsiniz sanırım...:pburaları karıştırıyoruz orayıda bulandırmayım en iyisi ..:psizlere bal kaymak asfaltlar dilerim...:cat:

buradaki yazılarınızı zaman zaman okudum ve sizin icin yazılanlarıda baya neseli oldugunuz kanaatindeyim o gunku gezimizde 1 fazer lı kardesimizde bizleydi.ve gene 20 ocak riva+cumhuriyet köyü gezimizde farklı motorlara sahip uyelerde bizimleydi 'metehandro ' dememde sakınca yok umarım sizin kadar neseli insanlar ın keyif katacagını dusunuyorum tercih sizin tabi :D

www.gsrturkiye.org 20 Ocak Gezi resimleri

buradaki yazılarınızı zaman zaman okudum ve sizin icin yazılanlarıda baya neseli oldugunuz kanaatindeyim o gunku gezimizde 1 fazer lı kardesimizde bizleydi.ve gene 20 ocak riva+cumhuriyet köyü gezimizde farklı motorlara sahip uyelerde bizimleydi 'metehandro ' dememde sakınca yok umarım sizin kadar neseli insanlar ın keyif katacagını dusunuyorum tercih sizin tabi :D

babiş en azından 500 cc bi aletim olsaydı mutlak uğrardım...benim makina cbf 150...yalan makina yani..ama siz şimdi kemikleştiniz...

her ne kadar hepimiz kardeşiz falan densede makinan kadar ortamdan geziden zevk alırsın..150 lik makinayla 600 cülerin arasına katılmak biraz gerzeklik gibi geliyor...:p

babiş en azından 500 cc bi aletim olsaydı mutlak uğrardım...benim makina cbf 150...yalan makina yani..ama siz şimdi kemikleştiniz...

her ne kadar hepimiz kardeşiz falan densede makinan kadar ortamdan geziden zevk alırsın..150 lik makinayla 600 cülerin arasına katılmak biraz gerzeklik gibi geliyor...:p[/QUOTE

peki ozaman ama arzu ettiginiz zaman sitemiz ve gezilerimizde sizi gormek isteriz. mt istanbul uyesi olarak öemrlide ki kahvaltıya gelmeyi istemistim ama havanın yagma ihtimali ve cok erken cıkılıcak olmasından oturu (tatlı su motorcusuyum :) ) katılamamıstım umarım onumuzdeki gunlerde

[

peki ozaman ama arzu ettiginiz zaman sitemiz ve gezilerimizde sizi gormek isteriz. mt istanbul uyesi olarak öemrlide ki kahvaltıya gelmeyi istemistim ama havanın yagma ihtimali ve cok erken cıkılıcak olmasından oturu (tatlı su motorcusuyum :) ) katılamamıstım umarım onumuzdeki gunlerde

peki bizim tekay motodan RYANGT nickşi ERAY ı tanırmısınız...kendisiyle ahbab sayılırız...az buçuk el ense takılırız....parça fiyatları ve buna benzer bi sıkıntınız olursa benle irtibata geçebilirsiniz...bi jest indirim bilmem ne falan yaptırabiliriz belki...sevgiler...:wiinkk:

peki bizim tekay motodan RYANGT nickşi ERAY ı tanırmısınız...kendisiyle ahbab sayılırız...az buçuk el ense takılırız....parça fiyatları ve buna benzer bi sıkıntınız olursa benle irtibata geçebilirsiniz...bi jest indirim bilmem ne falan yaptırabiliriz belki...sevgiler...:wiinkk:

ben sahsen tanımıyorum benim cok uzun bir motor mazimde yok buda etken olabilir ama grup icerisnde uzun yıllardır motor kullanan arkadaslarımız var onlar tanıyor olabilir.Bu nazik teklifiniz icinde ayrıca tesekkur ederim.

ben sahsen tanımıyorum benim cok uzun bir motor mazimde yok buda etken olabilir ama grup icerisnde uzun yıllardır motor kullanan arkadaslarımız var onlar tanıyor olabilir.Bu nazik teklifiniz icinde ayrıca tesekkur ederim.

tamam dostum...makina ile alakalı bir sıkıntı olursa kendisi Yenikapıda sahilde İDO karşısındadır...vaktin olursa uğra bence...yok yok...aksesuar bakım servis 4/4 lük hizmet sunar...gayet beyefendi bir kişilikdir...Suzukım yok ama bizzat referans veririm...çoğu arkadaşımı oraya yönlendirdim...memnun olmayan yoktu...makinana ne yapılıyor ne takılıyor hangi vidayı söküyorlar gönül rahatlığıyla görürsün....başka servislere gittiğinde sanki makinanı Ameliyata almışlar gibi içeri sokmazlar..burada herşey gözünün önünde..

http://www.suzukitekay.com/

http://www.suzuki.com.tr/motosiklet/index.asp?sayfa=satisservis&goster=Satis

bu korumanın altında ayrı bi koruma teli varmı neden soruyosun dersen o koçaman S harfinden sanki taşlar sorun yaratabilir

Bu korumanın dizaynı bu şekilde altında tel yok eğer full ızgara istiyorsan onlardanda var sen onu tercih edebilirsin.

Fuardan GSR'a Rizoma marka aynalardan aldım. daha kullanışlı ve estetik durdu şimdi motorum daha'da hırcın bir görüntüye sahip.

Canlı olarak, ilk gören ben olduğuma göre ilk not benden.

Gerçekten harika oldu.Motosiklete renk geldi.Kazasız belasız güle güle kullan. :rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm gsr600 cüler vay ne güzel buluşma yapmışınız öle helal size bir gün katılmak ısterım nasip olursa marka aynı ama bıraz tarz farklı kabul edersenız tabi :rendeer:

ohoo rakı muhabbetı var burda vala kusura bakmayın ıstemesenızde gelirim ben :mrgreen:

Son düzenleme:
Fuardan GSR'a Rizoma marka aynalardan aldım. daha kullanışlı ve estetik durdu şimdi motorum daha'da hırcın bir görüntüye sahip.

erol daha oncede solemistim aynalar super olmus; gerci senden sozunu aldım ama burdada sıkıstırayım seni, muhakkak geliyorsun havalar bundan sonra guzellesiyor hep

slm gsr600 cüler vay ne güzel buluşma yapmışınız öle helal size bir gün katılmak ısterım nasip olursa marka aynı ama bıraz tarz farklı kabul edersenız tabi :rendeer:

ohoo rakı muhabbetı var burda vala kusura bakmayın ıstemesenızde gelirim ben :mrgreen:

sevgili gece tabiki senide aramızda gormek isteriz gelirsen cok memnun oluruz.
www.gsrturkiye.org adresindeki etkinlik baslıgından takip edebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar