Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar toplam ağırlığı 250 kg geçmeyen bir vasıta bu birkaç kişi gel araca yükle o kadar. disk kilidi, dreksiyon kilidi bir işe yaramaz. zincirlede nereye bağlarsan bağla inşaat makasıyla kesereler, flex taşla keserler.patlatırlar.
yurdumda anası babası belli olmayan çiğ süt emmiş, yvşk, eğitim kültür bilmeyen konuşma özürlü kolay yoldan para kazanmak isteyen, insanlıktan çıkmış hayvandan daha aşağılık mahlukatlar varki bunları tespit ettiğin an imha edicen fakat cinayet işleyen biri olarak, katil olarak hayatın kararır. bu yaratıklr için hapse girmeye değmez.
yapabileceğimiz tek şey var günümüz ülkesinde
motosikletimizi sokağa park etmemek,
kapalı tip garaj depo vs. mutlaka olmalı
aksi halde bugünmü çalarlar yarınmı düşünür dürürsun
birde motorun maddi değeri yüksekse motorunun çalınması rüyalarına bile girebilir.
İstanbulda özellikle büyük şehirlerde motorsiklet sahibi olmak araba sahibi olmaktan daha zordur. zaten günümüz ülkesine motorsiklet bilinci yok.
adamın 8-10bin tl lik arabası çalınır emniyet bilumum ins. ayaklanır senin 20-30 bin tl lik motor için kimsenin canı istemez bir şey yapmaya
motosikletini park edersin adam gelir önünü kapatır değdirir, ama araba olsaydı bir sorun olmazdı.
daha morosiklet kültürü oluşmadı oluşmazda
1000tl lik motorda araçtır 50bin tl lil motorda arçtır 4 tekerli arabada araçtır. trafikte hepsi araçtır.
Televizyonu açıp haberlere bir göz atın genelde bütün haberler maddiyat ve cahillik kaynaklı.
(ben genelde tv izlemiyorum bizleri koyun gibi ticari gören kuruluşlar nedeniyle)
İNSANLIK ölüyor, can çekişiyor malesef, çıkarı olmayan birine selam bile verilmiyor artık, gidişat kötü
malesef biz 3. dünya ülkeleri bunları yaşamaktan tatmaktan başka çaremiz yok
İçinde bulunduğumuz dünyamızın eksilerini görmeden tadına varmaya çalışalım.
tedbirsiz olarak önlem almadan değerli birşeyimzi sokakta bırakmayalım.
kişisel fikirlerim ile ilgili tartışma polemiğine girmesin yzdıklarımın hepsi gerçek
bu benim özeleştirim
Motoru çalınan arkadaşa geçmiş olsun inşallah Tez zamanda bulunur.
Çalanlarında elleri kırılsın.
yurdumda anası babası belli olmayan çiğ süt emmiş, yvşk, eğitim kültür bilmeyen konuşma özürlü kolay yoldan para kazanmak isteyen, insanlıktan çıkmış hayvandan daha aşağılık mahlukatlar varki bunları tespit ettiğin an imha edicen fakat cinayet işleyen biri olarak, katil olarak hayatın kararır. bu yaratıklr için hapse girmeye değmez.
yapabileceğimiz tek şey var günümüz ülkesinde
motosikletimizi sokağa park etmemek,
kapalı tip garaj depo vs. mutlaka olmalı
aksi halde bugünmü çalarlar yarınmı düşünür dürürsun
birde motorun maddi değeri yüksekse motorunun çalınması rüyalarına bile girebilir.
İstanbulda özellikle büyük şehirlerde motorsiklet sahibi olmak araba sahibi olmaktan daha zordur. zaten günümüz ülkesine motorsiklet bilinci yok.
adamın 8-10bin tl lik arabası çalınır emniyet bilumum ins. ayaklanır senin 20-30 bin tl lik motor için kimsenin canı istemez bir şey yapmaya
motosikletini park edersin adam gelir önünü kapatır değdirir, ama araba olsaydı bir sorun olmazdı.
daha morosiklet kültürü oluşmadı oluşmazda
1000tl lik motorda araçtır 50bin tl lil motorda arçtır 4 tekerli arabada araçtır. trafikte hepsi araçtır.
Televizyonu açıp haberlere bir göz atın genelde bütün haberler maddiyat ve cahillik kaynaklı.
(ben genelde tv izlemiyorum bizleri koyun gibi ticari gören kuruluşlar nedeniyle)
İNSANLIK ölüyor, can çekişiyor malesef, çıkarı olmayan birine selam bile verilmiyor artık, gidişat kötü
malesef biz 3. dünya ülkeleri bunları yaşamaktan tatmaktan başka çaremiz yok
İçinde bulunduğumuz dünyamızın eksilerini görmeden tadına varmaya çalışalım.
tedbirsiz olarak önlem almadan değerli birşeyimzi sokakta bırakmayalım.
kişisel fikirlerim ile ilgili tartışma polemiğine girmesin yzdıklarımın hepsi gerçek
bu benim özeleştirim
Motoru çalınan arkadaşa geçmiş olsun inşallah Tez zamanda bulunur.
Çalanlarında elleri kırılsın.