Suzuki Gsr 34 FL 1739 Çalınmıştır!

Arkadaşlar uzun süre part time işlerde çalışıp,hayallerini kurarak yaşadığım,tüm birikimlerimi yatırdığım Suzuki Gsr motorum bu sabah 4 5 sularında Beşiktaş abbasağa parkı karşısı loşbahçe sokaktan çalınmıştır.
Yeri geldi yemeğimden kıstım,yeri geldi kız arkadaşımla buluşmadım ama sabah yanına gittiğimde o yoktu.
Çok üzgünüm.

Genel özellikleri

Suzuki Gsr
2008 model "ABS"
Ruhsatta siyah diye geçer genel görünümü siyah gridir.
Şase No :JS1B9112100101555

Ayırt edici özellikleri

Kuyrukta solda ki gsr stickerı yok ve o kısım da olması gereken mat vernik yok.
Sol tarafta şase orjinalde pütürlü bir yüzey fakat benimki yarıya kadar boyalı ve orjinalden farklı olarak yarıya kadar vernikli.
Depoda ufak tefek anahtar çizikleri var.
Sol ön sinyalin altında ki plastik kısımda alttan bakıldığında çatlak var.
Debriyaj manetinin ucu çok hafif yamuk.
Beyaz jant şeridi
Devil egzoz
Puig ön cam
Xenon far
Özel yapım dandik bir koruma demiri mevcut,olması gerekenden ince.
Siyah Rizoma elcik

Bulana,bulunmasına yardımcı olana hakkını fazlasıyla vereceğime söz veriyorum.
Fotolar son hali değil ama olduğu kadar artık.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

F54

ulen arkadaş bu hırsızların allah belasını versin :pr:

son 1-2 haftadır patlama var ne iş anlayamadım bu hırsızlar ya şebekeyi baya genişlettiler yada aklıma başka birşy gelmiyor.
arkadaşım çok geçmiş olsun hakikaten çok kötü bir durum umarım tez zamanda bulursun.

evvela çok geçmiş olsun hocam.Üzüntünü açık yüreklilikle dile getirmişsin.. inşallah bulursun başka diyecek bi lafım yok.O motoru çalanında yüzü gülmesin

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Büyük geçmiş olsun.
Umarım çabucak bulunur.

Bu aralar nedir bu hırsızlık olayları ya.Allah hepsinin bin türlü belasını verir inşallah.Umarım en kısa zamanda bulunur motorun,çok çok geçmiş olsun.

Allah belalarini versin su insanlarin emeklerini calanlarin. Insallah en yakin zaman bulunur.Keske elimde olsa ben bile bulunmasina katkida bulunurum. :jocolor:

YA bu ne arkadaşlar bı aralar kaza haberlerı şimdi bu aralarda calıntı haberlerı ya hiç yüzümüz gülmeyecekmı
Arkadaşım büyük geçmiş olsun ALLAH cc yardımcın olsun inşallah kısa zamanda bulunur .

adınıza çok üzüldüm. inşallah kısa sürede bulunur.

buradan mt deki tüm arkadaşlara tavsiyem eğer motoru koyacak sağlam güvenilir bir yeriniz yoksa kasko yaptırın ve güvenlik tedbirlerini üst düzeye çıkarın. hırsızın dini imanı allah korkusu yok. bu nedenle siz eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın taktir allah ındır.

umarın bulunur bende bilirim yemeğinden gezmenden kısıp motora yatırma durumlarını kıt kanaat aldığın motoru çalanların elbette fazla yaşamıycağını ve onlardan bunun çıkıcağını düşünüyorum ...

öteki tarafta onlardan alıcağın var..

çok üzüldüm çok güzelde bir GSR mış... umudunu kesme ...

Moderatör
Demekki bu aralar dikkatli olmak lazim. Gecmis olsun, en kisa zamanda bulunmasi dilegiyle arkadasim.

Bu aralar normalin çok üzerinde çalıntı olayları vuku buluyor.Sanırım aynı şebeke yapıyor.Umarım en kısa zamanda yakayı ele verirler.

çok geçmiş olsun senin burgman alma topiciğini de okumuştum. Binbir emekle motorunu yükseltiosun ve bir takım şerefsizler, toplum asalakları bu emeği boşa çıkarıyor çok üzüldüm umarım kısa zamanda bulunur motorun

çok geçmiş olsun arkadaşım...
direksiyonu kilitlemeden, iki disk kilidi takmadan, çelik halatla demirlere bağlamadan, ekstra üç beş kilit daha takmadan motorumu bırakmıyorum :(... halbuki penceremin önünde duruyor. yine de çalabilir gözü dönmüş manyaklar :(...

internetten ikinci el parça satılan yerlerei sıkça incelemeni öneriyorum. özellikle motor bloğunda, elciklerde hatırladığın çizikler varsa, bu parçaları aramanı tavsiye ederim. yakıt deposu bu konuda fikir verebilir...

ama işte,kendi deponu bulsan da, polise savcıya o deponun senin motorun deposu olduğunu nerden anlatabilirsin... bu ülkede adalet çirkef içindeyken hırsızların elini kolunu sallaya sallaya cirit atması kadar iğrenç birşey yok. yakalayıp kessen insandan sayarlar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun arkdaşım...En kısa zamanda bulunur inşallah...Senin alın teriyle kazandığına göz diken,gasp eden emek hırsızlarını allah kahretsin...senden ve başka masumlardan çalarak insanları üzmenin,mağdur etmenin bedelini mislisiyle canıyla,malıyla öderler en kısa zamanda inşallah,çaldıkları kefen paraları olsun...2 yakaları bir araya gelmesin allah soyunu kurutsun boyle şerefsizlerin...

Alın teri ve helal kazançla aldıysan merak etme bulunur inşallah...Emniyeti,trafiği sıkıştır dikkatli araştırsınlar...

Geçmiş olsun Kardeş.
Ne ironik bi durum ki (İnşallah bulunur parçalanmadan)
Burada sana çok üzüldüğünü söyleyen ve geçmiş olsun diyen biri 1-2 haftaya kadar senin motorun herhangi bi parçasını sırf daha ucuz (Bilmeden)diye satın alıp kendi motoruna takabilir ve yola devam edebilir.
Malesef dolaylı da olsa bu şerefsizlere ekmek yediriyoruz yani...

Çok geçmiş olsun,işallah bulursun.
Bende yeni gsr aldım, kilitler flan sağlam bağlıyorum ama gözümede uyku girmiyor bazen, kasko fiyatları desen pek yanına yaklaştırmıyor.
Alın teriyle,emekle alınan motorun çıkar ortaya umarım.

cok gecmiş olsun umarım bulursun motorunu en kısazamanında nasıl caldırıyonuz anlamıyom cogu kişi bogazından kısar yemez içmez alır bi makine sonra bu tarz üzücü olay oldunmu insan üzülüyor
benim motorun yeri evimin içi anca ozaman rahat ediyom :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar