Suzuki Gsr 34 FL 1739 Çalınmıştır!

''nasıl caldırıyonuz anlamıyom''.Nasıl çalınmışsa çalınmış arkadaşım işte, o anın şartları ,pozisyonu ,arkadaşın nasıl bir gün geçirdiğini bilemeyiz.Elbette önlem alınmalı ama olan olmuş telkin ve öneriden başka birşey yapamayız.

cok gecmiş olsun umarım bulursun motorunu en kısazamanında nasıl caldırıyonuz anlamıyom cogu kişi bogazından kısar yemez içmez alır bi makine sonra bu tarz üzücü olay oldunmu insan üzülüyor
benim motorun yeri evimin içi anca ozaman rahat ediyom :cat:

halen bulunmadımı arkadaş üzücü konuşacam ama internete sahibinden com bak bide senin motor parcalarını parca halinde internete satan istanbul taraflarındaki adamların caktırmadan azını yokla derim parcanın tamamı sor beli olmaz belki bulursun tekrar gecmişolsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

Mersin İl Temsilcisi
sonuç ne oldu acaba, geçenlerde de bir şebeke çökertilmişti :(

rabbim kimsenin hkkını kimseye yedirmez...

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
motoron Facebook sayfasında Ahmet Köseoğlu böyle bir yazı geçmiş, dilersen sende kendisine bilgi ver

"Arkadaşlar, MOTOSİKLETİ ÇALINAN arkadaşlardan bir RİCAM olacak. MOTOSİKLETLERİNİN NEREDEN NASIL ÇALINDIĞINI VE VARSA BULUNANLARIN NASIL BULUNDUKLARI İLE İLGİLİ DERGİ İÇİN ARAŞTIRMA YAPIYORUM. ARAŞTIRMADA YER ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BENİMLE ÖZELDEN YADA [email protected] ADRESİNDEN İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİM! TEŞEKKÜRLER!"

tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun :( yaşadıklarını tahmin edebiliyorum. bütün detayları okudum gözüm yollarda olacak

KARDEŞİM BU HIRSIZLAR HEP BURALARDA BANA ÇOK YAKINSIN AMA İNŞALLAH BU HERİFLERİ BEYNİME KAZIDIM GECE MECE Bİ GÖRSEM O TİPLERİ BURALARDA ELİMDEN ALLAHIN KULU ALAMAZ BENİM MAKİNAYIDA ÇALDILAR BU İŞİN USTASI OLMUŞLAR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar