yaw motordan yok piyasada zaten![]()
did gezantrik zinciri , orjinal ez gergisi 0, yağ pompası, jantları, fren tertibatı , orjinal aynaları , eski modeller için 0 devir saati teli, ateşleme sensörü , şanzımanı, eski kasa için grenaj stop ve aklmıa gelmeyen bir sürü parçası vardır ihtiyaç sahibi arkadaşlar özelden bana dönüş yapabilir...Gs500 lerin 40000 km'de egzantirik zincir değişimi olur.O yapılmamışsa 1000 1500 gibi bir masrafın olur.Genel bakımda yapılır bu arada.Buna göre bakımları yapılmamışsa 4500 5000 tl civarı alınabilir.Bakımdan sonra rahat rahat binilir.Genel anlamda hiçbir kronik sorunu yoktur.Çok sıkıştırmazsan sıfır problemle karşılaşırsın.Parçaları ebay'dan bulunabilir.
Yok zincir ucuz ama işçilik falan öyle bir yuvarladım.Tam bilmiyorum ne tutar.Gs 500 kadar az yakıp bu kadar performans veren başka motor varmı bilmiyorum.Yetiyor mu yetmiyor ama iş ona gelirse bu işin sonu yok bu yüzden kendimi gs 500'e uzun seneler geçirecek gibi ayarladım.Tertemiz kız gibi motorum var.Gerçekten ayrılcalık gs 500 çünkü hem üst cc hemde alt cc motor sahiplerinden büyük ilgi görüyor.Parça lazım olursa dönüş yaparım bu arada hala kendi gs 500 ümden başka bir gs 500 hiç görmedim.150 lira zincir 1500 yanlış yazılmış olucak ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
did gezantrik zinciri , orjinal ez gergisi 0, yağ pompası, jantları, fren tertibatı , orjinal aynaları , eski modeller için 0 devir saati teli, ateşleme sensörü , şanzımanı, eski kasa için grenaj stop ve aklmıa gelmeyen bir sürü parçası vardır ihtiyaç sahibi arkadaşlar özelden bana dönüş yapabilir...
Bakımları yapıldıysa hor kullanılmamışsa alınır.Motor ömrü 150 200 bin km civarı düzgün kullanım ve bakımları aksatmamak kaydı ilemerhaba arkadaşlar motorumu büyütmeyi düşünüyorum da kafamda gs500 var manisada buldum bitane arkadaş ta burdaysa konuşabiliriz salihli de motor baya temiz duruyor pazar görmeye gidicez 45500 km de gs500 lerin motor ömürleri nedir bileniniz varmı