Suzuki Suzuki GS500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motor benim de hoşuma gitti, lastikleri iyi durumda gözüküyor, ayna ve sinyal eksiği var ama onlar da çok sorun değil. zaten Gs500'ün orjinal ayna ve sinyallerini asla kullanmam.
Bakalım planlar yolunda giderse 3. GS500'ümü alabilirim bu sezon. Yakıt düşüncesi olmadan binebileceğim ve uzun yola gidebileceğim bir motor arıyorum ve hiçbir 4 silindirli bunu sağlamıyor tüm zevkine rağmen.

Sencer,
dostum senin dediğin motorun model yılı nedir ?

Mersin İl Temsilcisi
motorun linki yok,
maraştan bir arkadaşım aradı.
2004 modelmiş ama siyah şase.
motor ustam aradı desem daha doğru.
6000 e bırakırım dedi.
aslında düşebilir.

bana özelden cebiniz yaz chopper ( cebin değişmiş )

4l0w8n.jpg

11u864j.jpg

2rr5bx0.jpg

219ubuw.jpg

2lcwbh3.jpg

Arkadaşlar Merhaba
GS500 'üm için çanta demiri arıyorum, nerden alabilirim? satan birini biliyormusunuz?
çanta da alacağım, ancak demirini satmıyorlar, bulamıyorum...herşeyi ikinci el de alırım...
inşallah birisi bana yardımcı olur....
tşk ederim şimdiden.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------

sağlık olsun..yine de sağol

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------

hala ben bir çanta demiri bulamadııııım....
500 üme çanta takmak istioooorum

En son sirkeci aydın motorda yavuz abiden almıştım o civardan geçersen sor shad marka idi aparat

Motosikleti
1050XT
Kullanım Kılavuzuna Bakıyorum. Yakıt Musluğunun ON, PRI ve RES (Hadi res anladım) Ama pri ve On ne olaki.
(Kılavuzda Normal Durum için ON olması gerektiğini söylemiş. PRI durumda ise karbüratör Çekmez Benzin kendi akar gibi birşey demiş. Yada ben Yanlış Anlıyorum..)

Motosikleti
1050XT
Kısa Manet Alacağım Ama Uygun Modeller nedir bilmiyorum. GS500 yazan manette yok. Hangisini alsam Uyar Acaba ?

kısa manetim satan noktada denemen lazım Muhittin çoğu manet gs 500 ile uyumlu değil, Pre konu silindire direk benzin basar , kullanmamak lazım ben pre ye ölüm butonu diyorum. Silindir dolunca benzin motor yağına karışmaya başlıyor. Sen farketmeyince motoru yakıyorsun :)) Er 5 forumunu incelersen pre butonunun nelere kadir olduğunu daha iyi anlarsın. Kullanmayın , kullandırmayın. Yeni kasaların en büyük derdi bazı aksamlarının çin malı olması olması. Benzin musluğu contalarından sızıntı yapar , çaresi yenisini almak ,değişmediyse her an patlayabilir seninki, sabit on da kullanman bu ihtimali daha ilerki bir zamana atıcaktır.

Motosikleti
1050XT
Geçen Yolda kaldım desem yeridir.
PRI de kullanıyordum. Bitsin hem ölçerim dedim. Tabi benzin bitti. RES e aldım. ama gidemedim.
neyse o olayı atlattıktan sonra denemeye başladım.
ON a aldığımda da 1-2km gittikten sonra duruyor. Muhtemel Hortumdaki yada Karbür. deki benzinle gidiyorum.
Sebepleri neler olabilir.

Motosikleti
1050XT
Test ettim Kesin ON da motor çalışmıyor.

PRI de iken hem ana depoyu hem reserve yimi bitiriyor bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

Biraz Net te araştırdım. Bir Vakum hattı olduğunu öğrendim. ON konumunun Çalışması İçin Bu Vakum un olması gerektiğini yazıyorlar.
Muhtemelen Benim Muslukta Bir Problem Var Yada Vakum Yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar