Onur bugün en çok ilgimi çeken arka lastiğin çıplak şasede duruşu oldu grenajdan farkedemiyorduk
))
Benim vaktim yok ilkan canavar ilgileniyor. Canavara bıraksan altın kaplar da şuan planlanan harcama 1300 liraya çıktı ciddi para. Planlalnanın 5 tl bile üsrtüne çıkmak istemiyorum şu ara. İngiltereden ne parça geliyor uyuyorddum anlayamadım bir an))
Kardeşim ucube bir twister takasa gelmişti ya ziya bey beni aradı haberin olsun senin er5 ile ilgileniyor.))
Hayırlısı olsun özünde iyi bir abide takasa getirdiği motoru görsen ağlardın)) İstanbul piayasasında pert şakır şukur kuryeden çıkma 2 ye 2500 e Twistler var onlardan bir 460 bin kmde. Kendisini pek üzmek istemezdim de bu kadar kötü bir motor getireceği aklımın ucundan bile geçmezdi
))
1300 lük bir harcama oldu fotolayacağım yine satılık ama 5500 değil. Sasenin boya aşamasını geçemedik henüz işi gücü siittir çekme tavsiye etmem piyasa kötü arkiyoloji okuyana arkadaş var evde oturuyor Marmaris gibi yerde ...Şaka bir yana eski kasa cbr 125 e biniyorum gs servisteyken acayip eğlenceki motormuş neonlu cubblar peşime ttakılıyor geçmeye felan çalışıyor))))