derin' Alıntı:Ben GS500 almam yaa!. Bunlarda üretim problemi varmış, yoldaki yağ akıntılarında kayıp atıyormuş sürücüyü üstünden. :king:
r:
r:
r:
mertmertmert' Alıntı:derin' Alıntı:Ben GS500 almam yaa!. Bunlarda üretim problemi varmış, yoldaki yağ akıntılarında kayıp atıyormuş sürücüyü üstünden. :king:
r:
r:
r:
hocam saçmalama yaa! :farao: senin motorun yere çivi ile çakılı heralde ? yağda kaymıyo heralde senin lastiklerin ki böyle konuşmaktasınhangi motor yağda kaymaz ???
bu üretim problemimidir ?
yazmadan önce durup bir daha düşünelim bence..... "-acaba şu yazdığım mantıklımı " falan diye...
saygılarımla...
:king:
Eyong' Alıntı:mertmertmert bu mesajı ciddi olarak yazmadın di mi? Çünkü derin latife yapmış![]()
derin' Alıntı:mertmertmert,
Kusura bakma ciddi olmadığımı daha fazla belli etmem gerekirdi herhalde.![]()
Eyong' Alıntı:mertmertmert dedim ya dostum, ara servisi telefon ile bazı hayati parçaların olup olmadığını ve fiyatını sor.
tobacco' Alıntı:Arkadaşlar selam,
mart ayı ile birlikte bende ya GS500 yada er5 -2002 sonrası - bir makine düşünüyorum. ama kafamda er5 daha ağır basıyor. er5-gs500 tercihi konusnda tavsiye verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Sevgiler&saygılar
derin' Alıntı:GS500 gerçekten er-5'ten daha güzel ancak aradaki fiyat farkına değer mi bilmem?