Kedini ayakları belli değil köpek olan 2 şekilde ön ayaklar belirgin, buna dikkat et bence. 4 kedi o zaman kolay bulunuyor.
Kedini ayakları belli değil köpek olan 2 şekilde ön ayaklar belirgin, buna dikkat et bence. 4 kedi o zaman kolay bulunuyor.
bence sen motoru azıcık kasten düşürmüşsün arkadaşımiyi taktik ama denemek lazım
![]()
selam arkadaşlar benim motor hala sahibini bekliyor. diyorki e havalar iyice ısınmışken daha ne bekletirsiniz beni buralarda?
araba alacağımdan satıyorum yoksa hayatta satmam keratayı.
fiyatını indirdim en son 6000ytl kısa bir süre için eh bu fiyatada almazsanız ayıp etmiş olursunuz ...pes derim.
:bounce: cep 0536 745 13 02
Bu motorun zorlanmadan max. sürati kaç km arkadaşlar?
arkadaşlar gs 500 için buji tavsiyelerinizi alabilirmiyim
selam arkadaşlar benim motor hala sahibini bekliyor. diyorki e havalar iyice ısınmışken daha ne bekletirsiniz beni buralarda?
araba alacağımdan satıyorum yoksa hayatta satmam keratayı.
fiyatını indirdim en son 6000ytl kısa bir süre için eh bu fiyatada almazsanız ayıp etmiş olursunuz ...pes derim.
:bounce: cep 0536 745 13 02
Adaşım umarım satarsın motoru, Valla alacak arkadaşlar kaçırmayın kız gibi motor, parasal nedenlerle ben alamdım,
Bu arada ihtiyar ortalıkta gözükmüyor, Arkadaşlar lastik alacam ön ve arka ucuz olsun ama gs 500 ede yakışsın diyorum tavsiyelerinizi bekliyorum, Tavsiyerlerde yer mekanda belirtinki bulalaım![]()
EYvallah kardeş istanbuldan ta oraya gidip yada kargo yapmaya gerek yok dimi, michlen için ne dersin üstad ön lastikler için 160 ytl istemişti 5 taksit![]()
Bu lastik ne menem şey arkadaş ya, Üretim tarihi falanda tabi önemli kesemizde, Gel çık işin içinden, Dediğin gibi ani frenlerde şu anki eski lastiklerim çok fena kayıyor,Sert kakışlardada slalom yapıyorum. Gs 500 yedek parçaçı bulamadım tam manasıyla yada çok iyi aramadım, sanırım