suzuki gs 500 hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar tvs apache mi dün itibariyle satmış bulunuyorum şimdiki düşüncem gs 500 almak ancak bi abim pek bilmem ama şişer o motor hava soğutmalı falan yaptı:pr: içime kurt düşürdü bilenler ve kullanıcıları bu konuda fikir sunarlarsa sevinirim ben işe gidip gelirken ve hafta sonları yaklaşık 300km lik yol yaparak kullanmayı planlıyorum şimdiden teşekkürler.

şişer mi?:pr:balon mu ki şişsin bu ya ,siz bu motorun ecdadını bi araştırın öylr karar verirn.şişmez hava soğutmalı olması önemli değil.sen yağını ve bakımlarını eksik etmediğin sürece,

ayrıca acaip sağlammış:pbu motor iki zamanlı değil dört zamanlı belki ordan şeeetmiştir abin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ah ah az araştırmadım vakti zamanında..
temizini bul keyfince kullan

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar tvs apache mi dün itibariyle satmış bulunuyorum şimdiki düşüncem gs 500 almak ancak bi abim pek bilmem ama şişer o motor hava soğutmalı falan yaptı:pr: içime kurt düşürdü bilenler ve kullanıcıları bu konuda fikir sunarlarsa sevinirim ben işe gidip gelirken ve hafta sonları yaklaşık 300km lik yol yaparak kullanmayı planlıyorum şimdiden teşekkürler.

Eski İzmirli :) Şimdilerde çorumda olan bir arkadaşta temiz güzel bir gs var.. Ona bir bak istersen...
Dur sana linkini bulursam vereyim...

Eski İzmirli :) Şimdilerde çorumda olan bir arkadaşta temiz güzel bir gs var.. Ona bir bak istersen...
Dur sana linkini bulursam vereyim...

linki bulursan iyi olur bakınıyorum şimdi sitelerde 2004 modeller güzel ancak kaç km olmalı en fazla yani çiğeri sökülmüş şekilde almayalım bide.

demekki para ediyor apache.senin moto da temizse iyi gitmiş.
iyi yapmışsın temiz güzel bir gs 500 yada er 5 yakışır artık hayırlısı olsun

demekki para ediyor apache.senin moto da temizse iyi gitmiş.
iyi yapmışsın temiz güzel bir gs 500 yada er 5 yakışır artık hayırlısı olsun

iyi dileklerin için teşekkür ederim benim makina bebek gibiydi 5700km de ucuza bile verdim sayılır.

Super Moderator
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar