Hayırlı uğrlu olsun deli çocuk. Yollarda,yıllarla eskisin daha iyileri nasip olsun.
sakın ha 100 metre bile gidecek olsan tam korumalı git lütfen . Seni çok seviyoruz
Amin Muhittin abicim, umarim gonlunde ki motoru alirsin... er 5 diyoduk degil mi?Sercan motorunu yaz sonunda bana vermek istiyorsun da sağ ol ama ben motorsuz bu güzel günleri nasıl geçireyim şu an araştırıyorum daha karar vermedim bizim gurupta bir an önce motor al diye
Sıkıştırıyorlar bakalım hangi motor nasip olacak arkadaşlarında selamı var aman dikkat et motorun güçlü kazasız belasız sürüşler
RaHmi abim, guzel dileklerin icin tesekur ederim... yengemle gelin de su yeni shadow a bakalim... bugun resimlerini gonderecegim sana...Hayırlı uğrlu olsun deli çocuk. Yollarda,yıllarla eskisin daha iyileri nasip olsun.
sakın ha 100 metre bile gidecek olsan tam korumalı git lütfen . Seni çok seviyoruz
tesekurederim Oktay...Hayırlı olsun, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Merhaba dostum, gelmeden bi mesaj atta goruselim...güle güle kullan,bodruma gittiğimde görüyordum ben bu motoru:bounce:
tesekurederim...Kazasız belasız tadına varmanı dilerim.
sagol kimi...hayırlı uğurlu olsun.....
Sener abicim herzaman.. bazen full olamasamda, kasksiz asla...Aynen korumasız aslaaa:cat:
sercan kardeşim vaktinde tebrik edemedim kusra bakma
allah kaza bela vermesin pek yakıştı sana
şaka bi yana harbiden bununlada izmirde selde yaptığın gibi dolaşma :bounce:
ayrıca sana bir sır vereyim eğer doğru gördüysem seni sel günü balçova altında
beline kadar suda giderken gören tek kişiyimyada izmirde sen gibi çılgın başka bir tr200sm kullanıcısıydı...
zaten değilsen şu msg ile kendimizi resili rusva ettik :mrgreen:
allaha emanet tekerin düz bassın...
hayırlı uğurlu olsun.
motorunu tanıyana kadar rahat dur.(hırçın olduğunu yazmışsın)
o sana sen ona çabuk alırsın inşallah.
güzel günler senin olsun..................
sagol kardesim.. bi gaaz ac gel artik Bodrum a su r6 inla...kardesim hayirli olsun kazasiz belasiz insallah..
Ulen ben motoru alınca demediğini bırakmadın...Bak şimdi yaptığına....Desene üretimden kalktı...Dinazor oldu o motorlar?....
Sıkar eccik demi..Az kas gördümü adamda pısıyon.....:queen::queen: