Suzuki GS 500 e aldim:)

vayyy sercanım hayırlı olsun canım kardeşim. kazasız belasız sürüşler. özlettin kendini. atla gel yeni motorunla

Kazasız Belasız

Ugly seni göremedim ama motoru gördüm halikarnasın önünde..güzel makina yakıştı sana hadi kazasız belasız :cat:

kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah. yakışmış ama onu da söyleyeyim

mes

Ugly süpper...sana çok yakışmış...iyi günlerde kazasız belasız kullan diyorum.Amman yavaş...sevgiler:rendeer::cat:

Sercan hayırlısı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler de kullanman dileğiyle. Dikkatli ol herzaman...

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun Sercanım,kazasız belasız binersin inşallah:)
Almıyacağım yeni motor diyodun seninle en son konuştuğumuzda ama almışsın.Hadi bakalım hayırlısı:)Yakışmış sana sarı atın:wiinkk:

kardeşim hayırlı ugurlu olsun tekerin hep düz bassın dikkat et kendine bu senin motora benzemez dikkatli kullan yani sende sonunda naketci oldun:) hayırlı olsun sercan kendine iyi bak:mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Enduroculuğun aslı naked çılık tır....

Güzel seçim..Güle güle bin...

Hayırlı olsun :rendeer:

spacer.gif

Hayırlı olsun, gerçekten hoş makine, bende uzun zamandır araştırıyorum, ikinci motor olarak almayı düşünüyorum eğer maddi imkan el verirse, güle güle kullan..

hayırlı olsun.
:)
mct 250 den sonra geçiş yapmak istediğim motor bu.

hayırlı olsun kız gibi görünüyor motor.Hayırlı uğurlu olsun.Kaça aldın sorması ayıptır:silent:Bende bundan sonraki motorumu 500cc veya 250cc düşünüyorum.Güle güle kullan.Artık gezi yazılarını okuruz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş hayırlıolsun güle güle kullan maşallah
güzel naket motordur ben dede 2002 si var
taş gibi makıne fazlasıyla seni tatmın eder geçiş makınesidir ,
hayırlıolsun tekrar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar