Suzuki GS 500 e aldim:)

hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş.. ayrıca yakışmış bnde belırteyım dedım bunu:)

Sercancım güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun inşallah.. :) Kazasız belasız kullanman dileğiylee.. Bu arada çok yakışmış sölemeden geçemeyeceğimm.. :wiinkk:

Hayılrı olsun dostum senın adına sevındım Allah kaza bela vermsın gule gule Pin :)

sercan oğlum aldın motoru tozutuosun galiba:) hadi bakalım gir tarlalara,dağlara hatta deniz içinde poz ver yeni motorunla:p:p:p hayırlı olsun tekrar

sercan kardeşim beraber gideceğimiz nice gezilerde lastik eskitmen dileği ile :rendeer:

Sercan havan batsın...:mrgreen::p:cherry: 10 numara motor almıışsın.Junior Ghost Riderlığa giden yolda büyük adım atmışsın.Hayırlı uğurlu olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kazasız Sürüşler Dileği İle Hayırlı Olsunnn :)

Hayırlı olsun. Yakışmış maşallah. Güle güle kullan arkadaşım :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı ugurlu olsun dostum.....allah kaza bela vermesın....gule gule bın ....
fazla hız yapma haa....en az 150 olsun.... :cherry:

Hayırlı olsun ugly kazasız sürüşler dilerim.(motoru bekletip şimdi satan arkadaşlara bir alkış:))

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok sevindim dostum....hayırlı olsun...güle güle kullan...

Ulen ben motoru alınca demediğini bırakmadın...Bak şimdi yaptığına....Desene üretimden kalktı...Dinazor oldu o motorlar?....

Sıkar eccik demi..Az kas gördümü adamda pısıyon.....:queen::queen:

Hayırlı uğurlu olsun... Kazasız belasız keyifli sürüşler; nazar değmesin... :)
cok tesekur ederim...

Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle:wiinkk::rendeer:..Eee artık yeni motorunla cuma günkü toplantıya geliyorsun o zaman...
Merhaba umutus... ahhh keske gelebilsem... aslinda planlarim oyleydi... ama burda bi kac calisma yapmam gerekiyor, duzeni bi kurayim ondan sonra gidip gelecegim yaniniza...

sercan hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan,yakışmış valla:cat:
kardesim Erkmen:) e ee sen motorunu kimseye vemezdin ama İzmirdeyken bana vermistin hem de misafir etmistin... sonra naked sana yakisiyor demistin, hatirla, ben de gaza geldim herhalde birazcik...

sercanın kardeşim hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım yeni motorun ve sen bodrum geceleri daha bi başka olur artık dimi ama muhteşem ikili:cat:
valla hem geceler hem de gunduzler bi baska, tabii bekar adama:p.. keske yenge izin versede:mrgreen: bu taraflra bi gaz acsan... bekliyorum ha ona gore...

sercan çok güzel kardeşim..hayırlı olsunn..kazasız belasız kullan..:rendeer:
sagol Taner im... insallah yine bi gun beraber gezecegiz...

hayırlı olsun sercan güle güle kullan:rendeer:
sagolasin Elint... guneye gelirsen haberim olsun:)

hayırlı olsun kardeş kazassız sürüşler

Hayırlı olsun :rendeer:
Ben senden 660 falan almanı beklerdim :pale: Neden GS 500 :pale:
merhaba dishy,
660 icimde zaten hep var ve kendime en cok yakistirdigim ve kendimi en ozgur hissettigim model o... supermoto hayranligimi herkes bilir...
ancak bence insan hayatinda bazi seyleri donem donem farkli yasamali... sapkınlık ve taskınlık olmadan ve zamanlica hepsinin tadina bakmali... farklı ulkelerde yasamak ve de farklı kulturleri taniyarak, ama özünü kaybetmeden geri donmek gibi bisey bu... o yuzden bence zamaninda gecislerle bu farkli tarzlari denemek lazim...
zaten ne scooterimi ne de supermoto mu elden cikarttim... yani pabuclarini dama atmadim:)

hayırlı olsun yakışmış moto allah düz bastırtsın
Amin kardesim...

enduro tutkunları kan kaybediyor. yaşasın naked tutkunları:p:mrgreen:
hehe elint, yok daha kan kaybetmiyoruz, ben naked endurocuyum:)
kankü sende cbf 250 düşün istersen:p

hayırlı olsun kazasız belasız uzun km.ler dilerim ...
motor adama yakışcak abiiii !!!!!
iyi dileklerin icin tesekur ederim...

Sercan tam motorunu bulmuşsun motorun sahibini tebrik etmek lazım doğru söylemiş gecen sene alsaydın sorun çıkardı bu sene alman daha iyi oldu 1 senede tecrübe sahibi oldun Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler nazar değmesin. Yakışmış

merhaba Muhittin abi... oncelikle Havran daki tum abilerime selamlarimi ilet lutfen... abi motordan cok memnunum... zaten gecen seneden bi tanisikligim vardi onunla... sana hep er 5 al diyordum... bu da oyle bisey iste... eger bu yaz sonu yurtdisina tasinirsam ki buyuk ihtimalle oyle olacak... sen de dilersen bu motoru sana tavsiye ederim...

Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
tesekur ederm Oguz...

hayırlı olsun,kazasız sürüşler.
motor gerçektende çok temiz görünüyo:cat:
Amin... evet motoru bugun sitemizden baska arkadasarda denedi ve begendiler... sana da kazasiz belasiz surusler dilerim...

hayırlı olsun arkadaşım,kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Amin... teekur ederim...

dostum güle güle kullan. aldığın motorun rengi benim favorimdir. makina altında süper durmuş. en güzel günlerinde kullan inş.
GS500 :cat:
iyi dileklerin icin cok tesekur ederim richy...

motorun güzelmiş,tekrar hayırlısı olsun.tekerin düz bassın.sakın hafife alma altında ki motoru.çok kaçıyor bunlar.:p
senin tavsiyelerine daha cok ihtiyacim olacak ozellikle de lastikle ilgili...

Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle:cat:
tesekurler pierzig...

vayyy sercanım hayırlı olsun canım kardeşim. kazasız belasız sürüşler. özlettin kendini. atla gel yeni motorunla
iskender abim, sana da hayirli ugurlu olsun yeni motorun.. aldim haberini... hep beraber kazasiz belasiz...

Ugly seni göremedim ama motoru gördüm halikarnasın önünde..güzel makina yakıştı sana hadi kazasız belasız :cat:
Altug, bugun iyi gazladik ama, eslik ettign icin cok tesekurler...
yawww, yarinda yemege gitmek icin baska uyelerin kapisini calsak mi?:mrgreen:

hayırlı olsun güle güle kullan ..
tesekurler bathu...

kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah. yakışmış ama onu da söyleyeyim
wayyy ogretmenim, tesekur ederim... atlayin gelin bu taraflarada... hep ben geliyorum...

hayırlı uğurlu olsun kazasız binmen dileğiyle selamlar
Amin... iyi dileklerin icin tesekur ederim...

Ugly süpper...sana çok yakışmış...iyi günlerde kazasız belasız kullan diyorum.Amman yavaş...sevgiler:rendeer::cat:
Mesut abicim tesekur ederim.. ayrica misafirperverliginiz icin de tesekur ederim...

Sercan hayırlısı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler de kullanman dileğiyle. Dikkatli ol herzaman...
merhaba Onur abi, eee baktim sen suzukiyle olaya giris yaptin ben de seni takip etmeye calistim...

hayırlı olsun :cat::cat::cat:
tesekur ederim...

Hayırlı uğurlu olsun Sercanım,kazasız belasız binersin inşallah:)
Almıyacağım yeni motor diyodun seninle en son konuştuğumuzda ama almışsın.Hadi bakalım hayırlısı:)Yakışmış sana sarı atın:wiinkk:
kardesim ama sana bi sozum vardi hatirliyosun degil mi?:wiinkk: ama gittardando duymasin sakin...
evet almamayi dusunuyordum, anlatmistim yurt disi konulari, ama gidersem uygun fiyatla bi tanidiga vermeyi dusunuyorum...

Güzel makina dostum hayırlı olsun
tesekurler talkie...

Hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler:)
tesekur ederim, hepimize keyifli surusler dilerim...

kardeşim hayırlı ugurlu olsun tekerin hep düz bassın dikkat et kendine bu senin motora benzemez dikkatli kullan yani sende sonunda naketci oldun:) hayırlı olsun sercan kendine iyi bak:mrgreen::mrgreen:
dayanamadim abi, biraz asfaltta ruzgar cekti canim... ama super moto ya da devam... geleyim Ayvalik a da bi goreyim sizleri...

Enduroculuğun aslı naked çılık tır....

Güzel seçim..Güle güle bin...
hehehehe bu laflari sen bi de bizim panda yavrusuna soyle... o da naked ci oldu ya artik.... tesekur ederm abi...

Hayırlı olsun :rendeer:

spacer.gif
tesekurler wanted, mostwanted...

Hayırlı olsun, gerçekten hoş makine, bende uzun zamandır araştırıyorum, ikinci motor olarak almayı düşünüyorum eğer maddi imkan el verirse, güle güle kullan..
tavsiye ederim... ben gayet keyif aliyorum...

hayırlı olsun.
:)
mct 250 den sonra geçiş yapmak istediğim motor bu.
insallah istedigin gibi olur, ufak tefek gorunuyor ama gayet guzel makina...

hayırlı olsun kız gibi görünüyor motor.Hayırlı uğurlu olsun.Kaça aldın sorması ayıptır:silent:Bende bundan sonraki motorumu 500cc veya 250cc düşünüyorum.Güle güle kullan.Artık gezi yazılarını okuruz :)
selam erdo, sagolasin, kiz gibi di mi, evet hem de sarisin:mrgreen:
kardesim 5.500 e aldim... piyasa da daha ucuza bile var ama tanidik bilindik birinden al derim...

hayırlı olsun dostum. Rüzgarın bol ola
sagolasin voldemort...

kardeş hayırlıolsun güle güle kullan maşallah
güzel naket motordur ben dede 2002 si var
taş gibi makıne fazlasıyla seni tatmın eder geçiş makınesidir ,
hayırlıolsun tekrar
tesekurler tororosso... evet gayet tatminkar... dedigim gibi 5 ve 6.cı vitese gerek bile duymadim... zaten Bodrumdayim gazliyacak uzun mesafeler pek yok...

hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş.. ayrıca yakışmış bnde belırteyım dedım bunu:)
kardesim, ben belki haziranin sonunda bi Ayvalik a ve Havran a ugrayabilirim... oralarda bi bulusalim... tesekur ederim...

hayırlı olsun uğlychild , yakışır sana.
selamlar
tesekur ederim Tarik abi...

Sercancım güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun inşallah.. :) Kazasız belasız kullanman dileğiylee.. Bu arada çok yakışmış sölemeden geçemeyeceğimm.. :wiinkk:
Tesekur ederim Ayben... hmm yakismis di mi?:)

kazasız belasız kullanman dileğiyle sercan
tesekur ederim Ozlem... herkese selam...

katılıyorum aynen:cat::cat::cat:
tesekurler efsane...

Hayılrı olsun dostum senın adına sevındım Allah kaza bela vermsın gule gule Pin :)
Amin.. pinecem:)

sercan oğlum aldın motoru tozutuosun galiba:) hadi bakalım gir tarlalara,dağlara hatta deniz içinde poz ver yeni motorunla:p:p:p hayırlı olsun tekrar
valla hedo, hakkatten sevdim makinayi, o yuzden bol bol geziyorum:) internete bile zaman ayiramadim... yok baba yok.. simdi hemen urkutmeyelim motoru biraz alissin bana... ben onu naked cross yapacagim:mrgreen:

sercan kardeşim beraber gideceğimiz nice gezilerde lastik eskitmen dileği ile :rendeer:
Amin Serkan abicim, sen yön gosterdinde biz gelmedik mi? sen nereye biz oraya...:cat:

Sercan havan batsın...:mrgreen::p:cherry: 10 numara motor almıışsın.Junior Ghost Riderlığa giden yolda büyük adım atmışsın.Hayırlı uğurlu olsun.

ne yapayim tataroglu biraz havaliyimdir... şşttt.. yok oyle ghostrider falan ben uglyrider im:) benim tarzim farkli:p

Kardeşim hayırlısı olsun,kazasız belasız...
sagol Volkan im.. senin er5 le bunlar iyi anlasacak gibi gorunuyor...bunlari eslestirsek bi honda cikar mi acaba:mrgreen:

Kazasız Sürüşler Dileği İle Hayırlı Olsunnn :)
amin... tesekur ederim:)

Hayırlı olsun. Yakışmış maşallah. Güle güle kullan arkadaşım :rendeer:
tesekur ederim yilmaz...

hayırlı ugurlu olsun dostum.....allah kaza bela vermesın....gule gule bın ....
fazla hız yapma haa....en az 150 olsun.... :cherry:
yol olsa gidecemde burda fazla yo yok:)

çok sevindim dostum....hayırlı olsun...güle güle kullan...
sagolasin Metehan abi... goruselim artik...

hayırlı oğurlu olsunkazasız belasız dostum
Amin dostum... hepimize kazasiz belasiz surusler diliyorum...

Hayırlı olsun ugly kazasız sürüşler dilerim.(motoru bekletip şimdi satan arkadaşlara bir alkış:))
sagol Sener abi... hakkatten de ama alkislanacak bi abimiz... sozunde durdu...

Ulen ben motoru alınca demediğini bırakmadın...Bak şimdi yaptığına....Desene üretimden kalktı...Dinazor oldu o motorlar?....

Sıkar eccik demi..Az kas gördümü adamda pısıyon.....:queen::queen:
hehehehe ne adamsin Alp abi yaw...:mrgreen::mrgreen:

hayırlı olsun.. iyi sürüşler
tesekurler Kartal...

crosscu unutma bizleri :salut:
kardesim, daha beraber daglara tirmanacagiz... icimde ki ruh degismedi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar