hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş.. ayrıca yakışmış bnde belırteyım dedım bunu
sercan hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan,yakışmış valla:cat:
çok sevindim dostum....hayırlı olsun...güle güle kullan...
cok tesekur ederim...Hayırlı uğurlu olsun... Kazasız belasız keyifli sürüşler; nazar değmesin...![]()
Merhaba umutus... ahhh keske gelebilsem... aslinda planlarim oyleydi... ama burda bi kac calisma yapmam gerekiyor, duzeni bi kurayim ondan sonra gidip gelecegim yaniniza...Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle:wiinkk::rendeer:..Eee artık yeni motorunla cuma günkü toplantıya geliyorsun o zaman...
kardesim Erkmensercan hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan,yakışmış valla:cat:
valla hem geceler hem de gunduzler bi baska, tabii bekar adamasercanın kardeşim hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım yeni motorun ve sen bodrum geceleri daha bi başka olur artık dimi ama muhteşem ikili:cat:
sagol Taner im... insallah yine bi gun beraber gezecegiz...sercan çok güzel kardeşim..hayırlı olsunn..kazasız belasız kullan..:rendeer:
sagolasin Elint... guneye gelirsen haberim olsunhayırlı olsun sercan güle güle kullan:rendeer:
hayırlı olsun kardeş kazassız sürüşler
merhaba dishy,Hayırlı olsun :rendeer:
Ben senden 660 falan almanı beklerdimale: Neden GS 500
ale:
Amin kardesim...hayırlı olsun yakışmış moto allah düz bastırtsın
enduro tutkunları kan kaybediyor. yaşasın naked tutkunları:mrgreen:
hehe elint, yok daha kan kaybetmiyoruz, ben naked endurocuyum
kankü sende cbf 250 düşün istersen![]()
iyi dileklerin icin tesekur ederim...hayırlı olsun kazasız belasız uzun km.ler dilerim ...
motor adama yakışcak abiiii !!!!!
Sercan tam motorunu bulmuşsun motorun sahibini tebrik etmek lazım doğru söylemiş gecen sene alsaydın sorun çıkardı bu sene alman daha iyi oldu 1 senede tecrübe sahibi oldun Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler nazar değmesin. Yakışmış
tesekur ederm Oguz...Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Amin... evet motoru bugun sitemizden baska arkadasarda denedi ve begendiler... sana da kazasiz belasiz surusler dilerim...hayırlı olsun,kazasız sürüşler.
motor gerçektende çok temiz görünüyo:cat:
Amin... teekur ederim...hayırlı olsun arkadaşım,kazasız belasız kullanman dileğiyle...
iyi dileklerin icin cok tesekur ederim richy...dostum güle güle kullan. aldığın motorun rengi benim favorimdir. makina altında süper durmuş. en güzel günlerinde kullan inş.
GS500 :cat:
senin tavsiyelerine daha cok ihtiyacim olacak ozellikle de lastikle ilgili...motorun güzelmiş,tekrar hayırlısı olsun.tekerin düz bassın.sakın hafife alma altında ki motoru.çok kaçıyor bunlar.![]()
tesekurler pierzig...Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle:cat:
iskender abim, sana da hayirli ugurlu olsun yeni motorun.. aldim haberini... hep beraber kazasiz belasiz...vayyy sercanım hayırlı olsun canım kardeşim. kazasız belasız sürüşler. özlettin kendini. atla gel yeni motorunla
Altug, bugun iyi gazladik ama, eslik ettign icin cok tesekurler...Ugly seni göremedim ama motoru gördüm halikarnasın önünde..güzel makina yakıştı sana hadi kazasız belasız :cat:
tesekurler bathu...hayırlı olsun güle güle kullan ..
wayyy ogretmenim, tesekur ederim... atlayin gelin bu taraflarada... hep ben geliyorum...kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah. yakışmış ama onu da söyleyeyim
Amin... iyi dileklerin icin tesekur ederim...hayırlı uğurlu olsun kazasız binmen dileğiyle selamlar
Mesut abicim tesekur ederim.. ayrica misafirperverliginiz icin de tesekur ederim...Ugly süpper...sana çok yakışmış...iyi günlerde kazasız belasız kullan diyorum.Amman yavaş...sevgiler:rendeer::cat:
merhaba Onur abi, eee baktim sen suzukiyle olaya giris yaptin ben de seni takip etmeye calistim...Sercan hayırlısı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler de kullanman dileğiyle. Dikkatli ol herzaman...
tesekur ederim...hayırlı olsun :cat::cat::cat:
kardesim ama sana bi sozum vardi hatirliyosun degil mi?:wiinkk: ama gittardando duymasin sakin...Hayırlı uğurlu olsun Sercanım,kazasız belasız binersin inşallah
Almıyacağım yeni motor diyodun seninle en son konuştuğumuzda ama almışsın.Hadi bakalım hayırlısıYakışmış sana sarı atın:wiinkk:
tesekurler talkie...Güzel makina dostum hayırlı olsun
tesekur ederim, hepimize keyifli surusler dilerim...Hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler![]()
dayanamadim abi, biraz asfaltta ruzgar cekti canim... ama super moto ya da devam... geleyim Ayvalik a da bi goreyim sizleri...kardeşim hayırlı ugurlu olsun tekerin hep düz bassın dikkat et kendine bu senin motora benzemez dikkatli kullan yani sende sonunda naketci oldunhayırlı olsun sercan kendine iyi bak:mrgreen::mrgreen:
hehehehe bu laflari sen bi de bizim panda yavrusuna soyle... o da naked ci oldu ya artik.... tesekur ederm abi...Enduroculuğun aslı naked çılık tır....
Güzel seçim..Güle güle bin...
tesekurler wanted, mostwanted...Hayırlı olsun :rendeer:
![]()
tavsiye ederim... ben gayet keyif aliyorum...Hayırlı olsun, gerçekten hoş makine, bende uzun zamandır araştırıyorum, ikinci motor olarak almayı düşünüyorum eğer maddi imkan el verirse, güle güle kullan..
insallah istedigin gibi olur, ufak tefek gorunuyor ama gayet guzel makina...hayırlı olsun.
mct 250 den sonra geçiş yapmak istediğim motor bu.
selam erdo, sagolasin, kiz gibi di mi, evet hem de sarisin:mrgreen:hayırlı olsun kız gibi görünüyor motor.Hayırlı uğurlu olsun.Kaça aldın sorması ayıptır:silent:Bende bundan sonraki motorumu 500cc veya 250cc düşünüyorum.Güle güle kullan.Artık gezi yazılarını okuruz![]()
sagolasin voldemort...hayırlı olsun dostum. Rüzgarın bol ola
tesekurler tororosso... evet gayet tatminkar... dedigim gibi 5 ve 6.cı vitese gerek bile duymadim... zaten Bodrumdayim gazliyacak uzun mesafeler pek yok...kardeş hayırlıolsun güle güle kullan maşallah
güzel naket motordur ben dede 2002 si var
taş gibi makıne fazlasıyla seni tatmın eder geçiş makınesidir ,
hayırlıolsun tekrar
kardesim, ben belki haziranin sonunda bi Ayvalik a ve Havran a ugrayabilirim... oralarda bi bulusalim... tesekur ederim...hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş.. ayrıca yakışmış bnde belırteyım dedım bunu![]()
tesekur ederim Tarik abi...hayırlı olsun uğlychild , yakışır sana.
selamlar
Tesekur ederim Ayben... hmm yakismis di mi?Sercancım güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun inşallah..Kazasız belasız kullanman dileğiylee.. Bu arada çok yakışmış sölemeden geçemeyeceğimm.. :wiinkk:
tesekur ederim Ozlem... herkese selam...kazasız belasız kullanman dileğiyle sercan
tesekurler efsane...katılıyorum aynen:cat::cat::cat:
Amin.. pinecemHayılrı olsun dostum senın adına sevındım Allah kaza bela vermsın gule gule Pin![]()
valla hedo, hakkatten sevdim makinayi, o yuzden bol bol geziyorumsercan oğlum aldın motoru tozutuosun galibahadi bakalım gir tarlalara,dağlara hatta deniz içinde poz ver yeni motorunla
hayırlı olsun tekrar
Amin Serkan abicim, sen yön gosterdinde biz gelmedik mi? sen nereye biz oraya...:cat:sercan kardeşim beraber gideceğimiz nice gezilerde lastik eskitmen dileği ile :rendeer:
Sercan havan batsın...:mrgreen::cherry: 10 numara motor almıışsın.Junior Ghost Riderlığa giden yolda büyük adım atmışsın.Hayırlı uğurlu olsun.
sagol Volkan im.. senin er5 le bunlar iyi anlasacak gibi gorunuyor...bunlari eslestirsek bi honda cikar mi acaba:mrgreen:Kardeşim hayırlısı olsun,kazasız belasız...
amin... tesekur ederim
tesekur ederim yilmaz...Hayırlı olsun. Yakışmış maşallah. Güle güle kullan arkadaşım :rendeer:
yol olsa gidecemde burda fazla yo yokhayırlı ugurlu olsun dostum.....allah kaza bela vermesın....gule gule bın ....
fazla hız yapma haa....en az 150 olsun.... :cherry:
sagolasin Metehan abi... goruselim artik...çok sevindim dostum....hayırlı olsun...güle güle kullan...
Amin dostum... hepimize kazasiz belasiz surusler diliyorum...hayırlı oğurlu olsunkazasız belasız dostum
sagol Sener abi... hakkatten de ama alkislanacak bi abimiz... sozunde durdu...Hayırlı olsun ugly kazasız sürüşler dilerim.(motoru bekletip şimdi satan arkadaşlara bir alkış)
hehehehe ne adamsin Alp abi yaw...:mrgreen::mrgreen:Ulen ben motoru alınca demediğini bırakmadın...Bak şimdi yaptığına....Desene üretimden kalktı...Dinazor oldu o motorlar?....
Sıkar eccik demi..Az kas gördümü adamda pısıyon.....:queen::queen:
tesekurler Kartal...hayırlı olsun.. iyi sürüşler
kardesim, daha beraber daglara tirmanacagiz... icimde ki ruh degismedi...crosscu unutma bizleri :salut: