Suzuki GS 500 e aldim:)

Merhaba arkadaslar...

Gecen sene bi kac kez kullanma firsatim olmustu, istedigim halde bu motoru bana satmamislardi... deli kullaniyorsun, ölürsün demislerdi...sagolsun onlarin para kazanmak yerine bi musterilerinin durumunu dusunmeleri beni cok sevindirdi...(Bodrum dan Baba Tahir ve Halil efe) ilk zamanlar beni kaide almadiklarini sanmistim.. ama simdi onlara cok cok hak veriyorum...gercektende gecen sene ki halimle o motora binseydim basima cok is acardim... ve sagolsunlar verdikleri sozu tuttular, seneye yaza kadar akillanirsan motoru alirsin dediler... ve dun motoruma kavustum..

haa bu arada 99 model, 38.000 km de...ama idda ederim bu kadar temizini pek kimse gormemistir.. genelde kısın pek binilmemis ve hafta sonlari icin saklanmis akilli uslu birinin kullandigi orjinalligine sadik kalinmis, ustunde ki hafif bi cizikle dahi oynanmamis...
motoruna anahtar degmemis...

sabahin bu saatine kadar gezdim dolandim... yarinda Bodrum dan Blue wind le biraz turlayacagiz... her ne kadar 8 yasinda olsa bile bugun bi denemek icin gaz actim... cok cok kisa sure de 160 km yi gordum ve korktum cunku daha 4. vitesteydim... o yuzden 5 ve 6.cı vitese daha gecmedim... simdilik gerekte yok zaten...

benim skyteam i sehirler arasi cok yordum o yuzden onu bi sureligine dinlendirecegm... onda ozgurlugu buluyorum, hoplayip zipliyorum... dag dere tepe geziyorum...en azindan beni korkutmuyor ne dersem onu yapiyor...

bakalim gs 500 beni dinleyecek mi? biraz hircin gibi... skyteam sm'le oldugum kadar ozgur olamasamda uzun yolda gayet konforlu...

yarin biraz gunduz gozuyle foto ve video cekip eklerim...

herkese kazasiz belasiz surusler....

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun... Kazasız belasız keyifli sürüşler; nazar değmesin... :)

Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle:wiinkk::rendeer:..Eee artık yeni motorunla cuma günkü toplantıya geliyorsun o zaman...

sercan hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan,yakışmış valla:cat:

sercanın kardeşim hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım yeni motorun ve sen bodrum geceleri daha bi başka olur artık dimi ama muhteşem ikili:cat:

sercan çok güzel kardeşim..hayırlı olsunn..kazasız belasız kullan..:rendeer:

Hayırlı olsun :rendeer:
Ben senden 660 falan almanı beklerdim :pale: Neden GS 500 :pale:

hayırlı olsun kazasız belasız uzun km.ler dilerim ...
motor adama yakışcak abiiii !!!!!

Sercan tam motorunu bulmuşsun motorun sahibini tebrik etmek lazım doğru söylemiş gecen sene alsaydın sorun çıkardı bu sene alman daha iyi oldu 1 senede tecrübe sahibi oldun Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler nazar değmesin. Yakışmış

hayırlı olsun,kazasız sürüşler.
motor gerçektende çok temiz görünüyo:cat:

dostum güle güle kullan. aldığın motorun rengi benim favorimdir. makina altında süper durmuş. en güzel günlerinde kullan inş.
GS500 :cat:

motorun güzelmiş,tekrar hayırlısı olsun.tekerin düz bassın.sakın hafife alma altında ki motoru.çok kaçıyor bunlar.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar