Suzukı eğlence kurbanı

Arab sabunu bol bulunca........ Amerikalı motoru bol bulunca.......

Tanrı akıl fikir dağıtırken bunların magrada piknik yapıyor olmasının hazin sonucu....

Birçok ülkede insanlar o motosikleti alabilmek için aylarca hatta yıllarca para biriktirmek zorunda kalıyor.Aldıgında ise onu aileden biri olarak görüyor.Bırakın binanın üstünden aşagı sallamayı çizilmesine dahi tahammül edemiyor.

Bu videodaki canlıların motosiklet tutkunu olmasını bırakın, insan oldukları hakkında ciddi şüphelerim var....

Yazık oldu caaanım suziye...

Son düzenleme:
Yakıt deposu patlasaydı görürdüm ben sizi, paranın gözü kör olsun demekten başka bir şey diyemiyorum.

vay vay vay ahh ulen para nelere kaadirsin :D.o motorun aşşağı uçtuğu anda içim burkuldu yahu sıradan bi markda değil hani koskoca suzukiyi uçuruyor herifler :D

Sapık pezevenkler,

Kıçlarına maytap sokup patlatarak daha çok eğlenebilirlerdi eminim...

Ne oldu.. neyi ispatladınız, eğlence nerede .... jackass tan sonra moda oldu bu gerizekalılıklar...

Sabah sabah canım sıkıldı gene..

Alacaksın Kızıl meşeden yapılmış bir sopa ALLAH yaratmış demeyeceksin..Madem atacaksınız motosikleti sabitleyin bir tanenizi Motosikletin Egsozuna öyle atın motosikleti yukarıdan

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah taş eder adamı.......
Yuh......... oha............. öküzler diyorum...... :cat:

Adamlarda Para var Huzur var desekte bunların yaptığı Harbiden İb......lik

Gerizekalılar,bir tarafları göğemi erdi şimdi? Tabii bütün dünya bu herifleri sırtında taşıdığı için normaldir koymaz.Asalak herifler.:farao:

Mersin İl Temsilcisi
aynı uzvunu 3 defadan fazla abdestleyen israf etmiş olur ( Hz. Muhammed ) iken bunların yaptığı tamamen ahlaksızlık....

sanırım çalıntı motor vs olsa gerek
yosa onu o hale getirecen ve trafikten hurdaya ayıracan vs vs.... o ülkelrde kolay değil olanı yok etmek ya da olmayanı var göstermek.
zaten gazbebkleri şekil değiştirmiş ( DİKKATLE BAKARSANIZ) uyuşturucu almışlar.

Allah ıslah etsin :(

( gitti lan suzuki. hem de en sevdiğim modeli :pr: )

tipik amerikan eğlencesi. adamlar sırf zarar ziyan. youtube da da bir mal arkadaş vardı,ps3 ü ilk çıktığı gün sıraya girip alıp dışarda parçalıyordu.ama bu arkadaşlar bir adım öne geçmişler.

Güzelim motoru toz ettiler. böyle sapkın eğlence anca amerikalılarda olur adamların yüzde 90 şiddet meyilli zaten. Motoru atcağınıza kendinizi atın aşağıya daha zevkli olu p..tlar:):)

herkez kufuru basmis suzuki bitti diye..
bilmiyorum fark eden varmi, cekimler bircok acidan bircok camera ile profesyonel ekiple yapilmis, amaclarida aslinda caddedeki park halindeki uc araca motoru isabet ettirmekdi, becerememisler. tum mahale trafige kapatilmis ve buda bedava degil. yani harcanan para o suzukinin degerinin cok fazlasi.
ozellikle amerikada hersey filimlerde gorundugu gibi degildir, binadan motoru birak bir tane somun atsan hapislerde curursun, bu zibidi gibi gorunenler produksyon ekibinden ve jack ass i taklit eden bir firma. kazandiklari paralar bizler sayesinde, gunumzde SEO hersey, zaten alman motor parcasi satan bir sitede yayinlanmis.

beni taniyanlar bilir burada, motor benim icin cok kiymetlidir, tasarimci olarak aracdan cok amac bile diyebilirim, ancak uzun lafin kisasi o Suzuki yi ureten firma bu ve bunun gibi yayinlardan cok mutludur.

herkeze sevgiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkez kufuru basmis suzuki bitti diye..
bilmiyorum fark eden varmi, cekimler bircok acidan bircok camera ile profesyonel ekiple yapilmis, amaclarida aslinda caddedeki park halindeki uc araca motoru isabet ettirmekdi, becerememisler. tum mahale trafige kapatilmis ve buda bedava degil. yani harcanan para o suzukinin degerinin cok fazlasi.
ozellikle amerikada hersey filimlerde gorundugu gibi degildir, binadan motoru birak bir tane somun atsan hapislerde curursun, bu zibidi gibi gorunenler produksyon ekibinden ve jack ass i taklit eden bir firma. kazandiklari paralar bizler sayesinde, gunumzde SEO hersey, zaten alman motor parcasi satan bir sitede yayinlanmis.

beni taniyanlar bilir burada, motor benim icin cok kiymetlidir, tasarimci olarak aracdan cok amac bile diyebilirim, ancak uzun lafin kisasi o Suzuki yi ureten firma bu ve bunun gibi yayinlardan cok mutludur.

herkeze sevgiler

Doğru bir tespit.Şov dünyası ve sinema endüstirisi işte.Adamlar kalkar bi filmde aksiyon olsun diye 100 tane aracı yakarlar , patlatırlar ama o sahne sayesinde 1.000 tane araç satın alacak parayı kazanırlar.

yahu fılmlerde neler parcalıyorlarda sesiniz cıkmıyor bır motoru atmıslar asagı cokmu gordunuz :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar