Suzuki DR800 Big ile Skoda Favorit Takas

Suzuki DR800 Big arıyorum.

Arkadaşlar Skoda Favorit Marka 89 Model bir Aracım var
Dr 800 big ile takas edecek veyahut direkt Dr 800 big satan bir arkadaş varsa irtibat kurabilir miyiz?
Aracın fiyatı 4.500 lira bende bu bütçeli bir motorsiklet arıyorum.
Saygılar sunarım.

marmariste gördüm bir iki tane ama satılık değildi dev gibi makineler yakar ama :)

Hocam Bende İstanbulda bir tane gördüm inanır mısın sanki daha önce motorsiklet görmemiş gibi oldum :)

Tek silindirli olduğundan fazla yakıyor sanırım,100km litresini araştırıyorum ne kadardır acaba?

PICT0030.jpg

cimg0078hw7.jpg

dr750.jpg

800cc makine 50Hp teknoloji olarak eski, yedek parça bulması sorunlu, ama çok büyük bir makine , yurt dışında değerlendirmelerinde sağlamlık ve güç yönünden iyi olduğu söyleniyor, türkiyede yedek parça sıkıntısı yaşarsın, temiz makine bulmak sorun

Selam, ben DR kullanıcısıyım. Çoğu DR bakımsızılıktan ve meraklı ustalardan dolayı binilecek gibi değil. Ama ben inat ettim ve 3 yıl bekledim bulunca pazarlık bile etmedim şimdi 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Eğer sizde DR ye aşık olduysanız acele etmeyin sabredin yaz bitince millet satmaya başlar şimdi herkes motorun üstünde boş satıcılar var internette. Parça sıkıntısı olmaz suzuki bayileri iyi çalışıyor 15 günde istanbulda.

DR 800 BİG gerçekten sağlam ve güçlü bir makinadır.Bu sitedekilerin %90'ı sana gerek parça sıkıntısı gerek eski model oluşundan alma diyeceklerdir.Deler, bakma sen alacağın motosikleti iyi bir ustaya göstererek kontrol ettir ve al.Benzin sarfiyatı biraz fazla olabilir ve marş motorunda biraz sorun çıkarabilir.Çünkü 800 CC'yi hafif zorlanarak çalıştırır.Fakat boşta çalıştırırsanız hiçbirşey olmaz ve rahat çalışır.Bu motosiklette sadece buna dikkat edin.Eğer temiz ise torkunun ve kuvvetinin tadını çıkarın.Parça olarak ise burada bulamazsanız yurtdışından getirebilirsiniz.Artık parça sıkıntısı muhabbeti eskide kaldı.

Bu motorsiklet hakkındaki olumsuz düşünceleri dikkate alın fakat kafanıza takmayın.

Sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim yormlar için,umarım şu benim arabayla kafakafaya takas edebilecek birisiyle karşılaşırım :)

Sene 2000 bir abimde vardı Bursada mükemmel bir motordu. Ona binmeden önce çok korkardım ama alıştıktan sonrada çok sevdim ve motor satıldığı zamanda çok üzüldüm. Hala daha anarım o kadar etkilemişti beni. Şimdi bende ehliyetimi aldım ve ilk vitesli motor olarak Lifan 150 9-J Discovery düşünüyorum.

Selam, ben DR kullanıcısıyım. Çoğu DR bakımsızılıktan ve meraklı ustalardan dolayı binilecek gibi değil. Ama ben inat ettim ve 3 yıl bekledim bulunca pazarlık bile etmedim şimdi 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Eğer sizde DR ye aşık olduysanız acele etmeyin sabredin yaz bitince millet satmaya başlar şimdi herkes motorun üstünde boş satıcılar var internette. Parça sıkıntısı olmaz suzuki bayileri iyi çalışıyor 15 günde istanbulda.
uzun yolda kullanımı nasıldır,yakıt değerleri nedir,kronik sorunları nelerdir vb. bilgi verirseniz sevinirim.

Bu aralar tekrardan ilgimi çekmeye başladı bu motosiklet.Hakkında daha çok bilgi gerekiyor ama bu forumdan biraz zor çıkacak gibi.Çünkü pek bilindik bir model değil.

Skoda Favorit'le suzuki motoru kim takas eder, dikiş makinesi ile taka motor arası bi motor sesi var favorit'in mübarek :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar