Suzuki DL650 XT

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Transalp ne yaa? Balkon demiri gibi arka maşası var :) Motoru da, maşası da Hornet ile aynı...

Gerçi V Strom maşası da balkon demiri gibi...

Bilemedim şimdi...

Oltayı havada kapıyorum :)

Çok yerinde bir soru. Hangisi daha çok balkon demiri?

Tabii ki Honda. Çünkü yepyeni dizayn ettiği 750cc+ motosiklete balkon demiri koymuş bir üretici firma. Bu yönüyle tek güncel firma, sadece Japonlar ve Avrupalılar arasında da değil, Çinliler, Hintliler dahil.

Ülen Honda. Kör göze parmak gibi resmen... Koyduğu elektroniği mekanikten çalan ucuzcu firma. Durum böyle olunca millet tabii ki 2025 yılında da Vstrom almaya devam eder :mrgreen:

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
He koymuşta İtalya'da koymuş Reis'in memleketinde ne olmuş?

Motosikleti
DUKE 250
abi maşaya millet neden bu kadar takıldı anlayamadım,
kawasaki 500 serisinin tanıdım konusunda herkez maşayı tartıştı,
yine bir transalp konusunda sayfalarca balkon demiri konuşması yapıldı,
bu konu yine keza öyle. ben motor bakacak olsam en son bakacağım yer olur maşa.

gelelim dl650 xt ye, bu fiyata gerçekten mükemmel bir kampanya. bir daha bu fiyata bulunmaz sanırım.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Oltayı havada kapıyorum :)

Çok yerinde bir soru. Hangisi daha çok balkon demiri?

Tabii ki Honda. Çünkü yepyeni dizayn ettiği 750cc+ motosiklete balkon demiri koymuş bir üretici firma. Bu yönüyle tek güncel firma, sadece Japonlar ve Avrupalılar arasında da değil, Çinliler, Hintliler dahil.

Ülen Honda. Kör göze parmak gibi resmen... Koyduğu elektroniği mekanikten çalan ucuzcu firma. Durum böyle olunca millet tabii ki 2025 yılında da Vstrom almaya devam eder :mrgreen:

Honda ve Japonlar işte...demirden çalan laz müteahhit kafasındalar. Bizden öğrenecekleri ne çok şey var halbuki. Öyle olimpiyat madalya sıralamasında ilk 3'e girmeye benzemez motosiklet işi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya valla öyle. Balkon demiri koyup imajı gömdü falan diyordum ama İtalya'da falan çok satıyormuş baksana :)

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Çok Normal...İtalyan'lar da 9. olmuş Paris'te.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
Gerçi V Strom maşası da balkon demiri gibi...
...

Tam dik dörtgen profil değil, üzerinde biraz detay var ayrıca kaynak izi yok :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------

Hayallerde güzeldi yaşanabilseydi :) Fethiye Suzuki bayii MotoRall in söylediğine göre kampanya dahilinde olan tüm stoklar Türkiye geneli bitmiş sözdeeee

Yani 20k fazlaya 419k fiyata 2024 de gayet güzel bir seçenek. 399 çıkaran az daha zorlayıp 419 çıkarabilir sanki. Bugünün baskılanmış kuruyla bile 12.500$ yapıyor. Son >= 2017 kasa V Strom'ların fiyatı hep 14.000$ civarındaydı. Kaç senedir USD enflasyonu da var üstelik. Yani gerçekten iyi fiyat...

Motosikleti
Forza 250
Hocam satış danışmanının söylediği genel kampanyaya dahil stoğun bittiği zaten alsaydım 20 fazla verip tabiki 24 model olanı alacaktım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Madem stoklar tükendi ve sıfır alma imkanı yok o zaman 2. ele yönelip bu bütçeyle Triumph Tiger 800-1050, Honda Crossrunner gibi daha tatliş makinelere yönelme zamanımız geldi.

Motosikleti
Hocam satış danışmanının söylediği genel kampanyaya dahil stoğun bittiği zaten alsaydım 20 fazla verip tabiki 24 model olanı alacaktım

Yalandan kampanyaymış o halde. Böyle salak taktikler ters teper yalnız...

Motosikleti
Forza 250
Yalandan kampanyaymış o halde. Böyle salak taktikler ters teper yalnız...

Antalya’da bi suzuki bayiini aradım bir adet varmış onuda İzmir’den bi arkadaşa satmışlar.24 Model DL650ler ise internette belirtilen fiyat olan 420 bin değil 520 binden satıştaymış ben anlamadım bu işi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

Böyle giderse Transfagarasan a dominarla giden ilk türk olcam :queen:

Antalya’da bi suzuki bayiini aradım bir adet varmış onuda İzmir’den bi arkadaşa satmışlar.24 Model DL650ler ise internette belirtilen fiyat olan 420 bin değil 520 binden satıştaymış ben anlamadım bu işi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

Böyle giderse Transfagarasan a dominarla giden ilk türk olcam :queen:

420.000 tl ise bütçeniz bayilerde manuel NC750x'lerde mevcut onuda tercih edebilirsiniz.

Motosikleti
420.000 tl ise bütçeniz bayilerde manuel NC750x'lerde mevcut onuda tercih edebilirsiniz.

V Strom dururken manuel NC almak çok mantıksız. NC almak için tek sebep olabilir o da DCT. DCT istemiyorsanız aynı fiyata V Strom varken NC ile işiniz olmaz; yani zevkler ve renkler ile bile açıklanamıyor, direkt saçma bir tercih olur.

V Strom dururken manuel NC almak çok mantıksız. NC almak için tek sebep olabilir o da DCT. DCT istemiyorsanız aynı fiyata V Strom varken NC ile işiniz olmaz; yani zevkler ve renkler ile bile açıklanamıyor, direkt saçma bir tercih olur.

O fiyata vstrom yok dedi 2024'leri 520'ye veriyorlar dediği için yazdım arkadaşa öneri olarak.
Üzerine fazladan 100,000 tl daha vermek istiyorsa tabiki vstrom alacaktır.450,000 tl'ye dct olanıda tercih edebilir oda uygun fiyat kampanyalı.Saçma bir tercih olmaz bu durumda.

Son düzenleme:
Motosikleti
O fiyata vstrom yok dedi 2024'leri 520'ye veriyorlar dediği için yazdım arkadaşa öneri olarak.
Üzerine fazladan 100,000 tl daha vermek istiyorsa tabiki vstrom alacaktır.450,000 tl'ye dct olanıda tercih edebilir oda uygun fiyat kampanyalı.Saçma bir tercih olmaz bu durumda.

2024 V Strom'lar 419k değil mi? 2023'ler 399k idi. 419k fiyat da mı yalanmış?

Yine de manuel NC almak parayı sokağa / çöpe atmakla aynı kapıya gelir. NC'nin kitlesi DCT ister, elde kalır o manuel NC.

Motosikleti
Forza 250
Antalya bayiinin dediği 24 DL650lilerin 520 bin olduğu nakit alımda.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

Hocam aslında ncde baktığım bi motor ama DL650 aslında tam benim aradığım tarzda bi motordu kalite,duruş,hacim.Genel olarak asfaltta kullanacağım ama ne zaman asfalt bi yolda giderken patika görsem dominarla giremediğim için içim gidiyor desem yeridir.Dün bilenler vardır belki burda yeşil göl diye bi yer var.Yol bozuk mıcır ve taş jant eğilcek diye aklım çıktı.O yüzden tel jant olmasını istiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

Hazır bahsetmişken fotoğrafınıda atayım bari dün Kaş’ta hava 34 dereceyken burası 23 derece gibi bişeydi rakım olarak tahminim 2-2.100 metrelerde kalıyor.Bu tarz yerleride hep merak ettiğim için tel jant benim için biraz daha öncelikli çünkü muhtemel ondan sonraki motorum gs olacaktır

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Madem stoklar tükendi ve sıfır alma imkanı yok o zaman 2. ele yönelip bu bütçeyle Triumph Tiger 800-1050, Honda Crossrunner gibi daha tatliş makinelere yönelme zamanımız geldi.
Benim delükanlıya aynı aileden bir ağır abi lazım, rahat durmuyor yolda😁😅🤪

Motosikleti
Antalya bayiinin dediği 24 DL650lilerin 520 bin olduğu nakit alımda....

Bence V-Strom'lar karışmış. Nakit 520k olan tek seçenek 2023 V Strom 800 DE. Buyrun: https://www.suzuki.com.tr/tr/motosiklet/fiyat-listesi.html

Sayfada sağ yukarıda arama kutucuğuna V yazın listeye gelen görüntü aşağıdaki gibi:

Sarı sitede şu anda 2 tane sıfır ilan var onların birinde başlıkta direkt 419k fiyat girmişler, diğerinde başlığa taksitli fiyatı girmişler ancak ilan içindeki açıklamaya nakit 419k yazmışlar.

1 yıl önce olsa bayi nazlanmasını anlardım da şu anda gerçekten yokluk zamanı; sıfır ve ikinci elde yaprak kımıldamıyor...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Antalya bayiinin dediği 24 DL650lilerin 520 bin olduğu nakit alımda.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

Hocam aslında ncde baktığım bi motor ama DL650 aslında tam benim aradığım tarzda bi motordu kalite,duruş,hacim.Genel olarak asfaltta kullanacağım ama ne zaman asfalt bi yolda giderken patika görsem dominarla giremediğim için içim gidiyor desem yeridir.Dün bilenler vardır belki burda yeşil göl diye bi yer var.Yol bozuk mıcır ve taş jant eğilcek diye aklım çıktı.O yüzden tel jant olmasını istiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

Hazır bahsetmişken fotoğrafınıda atayım bari dün Kaş’ta hava 34 dereceyken burası 23 derece gibi bişeydi rakım olarak tahminim 2-2.100 metrelerde kalıyor.Bu tarz yerleride hep merak ettiğim için tel jant benim için biraz daha öncelikli çünkü muhtemel ondan sonraki motorum gs olacaktır
[url]https://i.hizliresim.com/pep6vqy.jpeg[/url]

Aha tam vstrom'Luk yollar.
Bence siz az km ikinci el bir vstrom xt bakın. Piyasada var.

Ben de eskiden asfalt yoldan çıkmam, bozuk yolda ne işim var diyordum, en fazla ara sıra girerim diyordum, şimdi TET Trakya rotaları nerelerden geçiyormuş oraları gidip göreyim demeye başladım. 2015 vstrom 650 xt'ye verdiğim paraya değiyor diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar