Suzuki DL650 XT

Motosikleti
Forza 250
Hocam ilanlarda dediğiniz Vstromları bulamadım ama kaldırmış olabilirler mi ? Bide peder beyin bugün işi vardı Antalya’da oraya gönderdim kendi bayiyle bire bir konuştu görüntülü aramadaydım 24 modeli için 520 bin dediler.Karışıklık olduğunu sanmıyorum bence bayiler bu fiyattam vermek istemiyor olay Doğan Trendden bağımsız olabilir yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------

Aha tam vstrom'Luk yollar.
Bence siz az km ikinci el bir vstrom xt bakın. Piyasada var.

Ben de eskiden asfalt yoldan çıkmam, bozuk yolda ne işim var diyordum, en fazla ara sıra girerim diyordum, şimdi TET Trakya rotaları nerelerden geçiyormuş oraları gidip göreyim demeye başladım. 2015 vstrom 650 xt'ye verdiğim paraya değiyor diyorum.

Hocam hiç sormayın buraya bide artçılı şekilde çıktım,şu Dominarlardaki şase kırma şehir efsanesi her metrede aklıma geldi ecel terleri döktüm ama en son zirvede değdi dedim :mrgreen:

merhaba samsunda indirimli fiyattan 2024 model mevcut. Arayıp ilanın güncelliği teyit edilmeli elbette.
https://shbd.io/s/RjwUuHzI

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
merhaba samsunda indirimli fiyattan 2024 model mevcut. Arayıp ilanın güncelliği teyit edilmeli elbette.
https://shbd.io/s/RjwUuHzI

Sahibinden de hem normal V-Strom 650 kısmı varmış hemde ABS eklentili bi kısım varmış onu yeni fark ettim.ABS eklentili kısımdaki ilanlarıda arayayım o zaman yarın

Sahibinden de hem normal V-Strom 650 kısmı varmış hemde ABS eklentili bi kısım varmış onu yeni fark ettim.ABS eklentili kısımdaki ilanlarıda arayayım o zaman yarın

Abs'siz DL650 ler sadece 2004-05-06 modeldir , bende 2004 vardı Abs olsa asla satmazdım en iyi giden model bunlardı , emisyon falan yok gazı açınca 200 e anında uzuyordu makine , yakıtıda fena içiyordu tabi :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hocam ilanlarda dediğiniz Vstromları bulamadım ama kaldırmış olabilirler mi ? Bide peder beyin bugün işi vardı Antalya’da oraya gönderdim kendi bayiyle bire bir konuştu görüntülü aramadaydım 24 modeli için 520 bin dediler.Karışıklık olduğunu sanmıyorum bence bayiler bu fiyattam vermek istemiyor olay Doğan Trendden bağımsız olabilir yani...

Tabi, distribütör fiyat listesi tavsiye niteliğinde. Yalnız, o fiyata satamazlar o ürünü, bir taraflarına kaçar; kendi tasarrufları, öyle seviyorlar demek ki? :)

Şu Antalya'da bir bayi, ilan açıklamasında nakit 419k yazıyor:
https://shbd.io/s/3f453dMi

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hocam ilanlarda dediğiniz Vstromları bulamadım ama kaldırmış olabilirler mi ? Bide peder beyin bugün işi vardı Antalya’da oraya gönderdim kendi bayiyle bire bir konuştu görüntülü aramadaydım 24 modeli için 520 bin dediler.Karışıklık olduğunu sanmıyorum bence bayiler bu fiyattam vermek istemiyor olay Doğan Trendden bağımsız olabilir yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------

Hocam hiç sormayın buraya bide artçılı şekilde çıktım,şu Dominarlardaki şase kırma şehir efsanesi her metrede aklıma geldi ecel terleri döktüm ama en son zirvede değdi dedim :mrgreen:

Ben dominar 400 niyetlenmiştim, buradaki bayiye gittim bakayım diye ellerinde o sırada yoktu. Çok da sallamadılar, yüzlerde 50cc motoru dizmişler peynir ekmek gibi satıyorlar br tane domiar 400 satmayı önemsemediler sanırım. servis falan da gözüm tutmayınca vazgeçmiştim.

Sonra çok uygun ödeme koşullarında vstrom denk gelince iyi ki almışım dedim. Burada suzuki servisi hiç yok mecburen istanbula gideceğim ama yine de suzuki vstrom aldığıma memnun kaldım.Benim vstrom 2015 model, aldığımda 31bin km'deydi. vstrom gibi motorlar çin 50bin km altı daha rodajda sayılır diyorlar. temiz servis bakımlı bulursanız ikinci el bakın sizin ilacınız da vstrom, dağ tepe gezersiniz yol bozuk dert etmezsiniz.

Motosikleti
Forza 250
Aradım,yine yok çekiyor yine yok çekiyor.Ellerindeki bütün 23 ve 24 modelleri bitirmişler

F54

dün arkadaşımın motoru servisten almaya gittik evine bırakacağız dedim ki ben motoru süreyim sen arabayla gel 650 cc motora göre gayet güzel gidiyor hele hele 4. 5. vites 60 120 km/h aralığı ara hızlanmaları süper afrika kullanıyorum kendi motorumdan sonra bana hiç güçsüz gelmedi bu blok 800 de kasasına koysalar daha çok alan olurdu v motordan paralel twin e geçmeleri iyi olmadı BENCE keşke afrika twin e de eski kasa 750 gibi v motor koysalardı

Motosikleti
Forza 250
Ben dominar 400 niyetlenmiştim, buradaki bayiye gittim bakayım diye ellerinde o sırada yoktu. Çok da sallamadılar, yüzlerde 50cc motoru dizmişler peynir ekmek gibi satıyorlar br tane domiar 400 satmayı önemsemediler sanırım. servis falan da gözüm tutmayınca vazgeçmiştim.

Sonra çok uygun ödeme koşullarında vstrom denk gelince iyi ki almışım dedim. Burada suzuki servisi hiç yok mecburen istanbula gideceğim ama yine de suzuki vstrom aldığıma memnun kaldım.Benim vstrom 2015 model, aldığımda 31bin km'deydi. vstrom gibi motorlar çin 50bin km altı daha rodajda sayılır diyorlar. temiz servis bakımlı bulursanız ikinci el bakın sizin ilacınız da vstrom, dağ tepe gezersiniz yol bozuk dert etmezsiniz.

Hocam aslında motorumdan gerçekten memnunum ancak şuan bile cok fazla km yaptım önümüzdeki sezonda kullanayım desem motor 1.5 senede 20-25 bin km olcak.İyice piyasası düşecek o yüzden imkan varken km’nin sorun olmadığı nc-tracer-vstrom gibi motorlara geçeyim dedim

Motosikleti
Aradım,yine yok çekiyor yine yok çekiyor.Ellerindeki bütün 23 ve 24 modelleri bitirmişler

Keyifleri bilir. 520k DL650XT verilmez, yerine 470k XL750 alınır güzel güzel binilir, size daha da uyar aslında; madem dağ taş gezmek istiyorsunuz. Bütçe uygunsa direkt Honda alın konuyu kapatın bence :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------

dün arkadaşımın motoru servisten almaya gittik evine bırakacağız dedim ki ben motoru süreyim sen arabayla gel 650 cc motora göre gayet güzel gidiyor hele hele 4. 5. vites 60 120 km/h aralığı ara hızlanmaları süper afrika kullanıyorum kendi motorumdan sonra bana hiç güçsüz gelmedi bu blok 800 de kasasına koysalar daha çok alan olurdu v motordan paralel twin e geçmeleri iyi olmadı BENCE keşke afrika twin e de eski kasa 750 gibi v motor koysalardı

V motor güzel bir şeymiş gerçekten. Sesi güzel, boyu kısa olanlar için de motorun ince olması ekstra bir artı; ayakların yere ulaşması daha kolay oluyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

ikinci el temiz ara. 50bin km'ye kadar düşük km sayılır vstrom'lar. Hele üzerinde givi 3lü çanta seti ile falan gelirse bakarsın keyfine.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

Hocam aslında motorumdan gerçekten memnunum ancak şuan bile cok fazla km yaptım önümüzdeki sezonda kullanayım desem motor 1.5 senede 20-25 bin km olcak.İyice piyasası düşecek o yüzden imkan varken km’nin sorun olmadığı nc-tracer-vstrom gibi motorlara geçeyim dedim

dominar'da 25bin km yüksek gibi görünebilir ama vstrom gibi motorlarda 25-30bin km'ler düşük kabul ediliyor. Mesela ben 31bin km'de aldım, en az 100bin km görürüm bu motorla diyorum.

Motosikleti
2024 nakit fiyatına 520bin diyen varsa bayi adını yazın buraya. Nakite. 419bin TL olmalı.

İfşa saati: Antalya Harput. Yalnız ilanında nakit 419k yazıyor. Telefonda arayanlara başka türlü söylüyorlar diye anlaşılıyor...

Motosikleti
Forza 250
İfşa saati: Antalya Harput. Yalnız ilanında nakit 419k yazıyor. Telefonda arayanlara başka türlü söylüyorlar diye anlaşılıyor...

Antalya Bayii dediğim bayii buydu evet,dün peder beyi gönderdiğimde çektikleri fiyatta buydu.

Motosikleti
V-Strom 800 DE

Hocam siz yine de 800de sürme şansı bulup öyle yorum yapın.

Çevremde 2 arkadaşım var dl650 den 800e geçen. İkisi de çok mutlular :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar