- Motosikleti
- Forza 250
- Konu Yazar
Hocam ilanlarda dediğiniz Vstromları bulamadım ama kaldırmış olabilirler mi ? Bide peder beyin bugün işi vardı Antalya’da oraya gönderdim kendi bayiyle bire bir konuştu görüntülü aramadaydım 24 modeli için 520 bin dediler.Karışıklık olduğunu sanmıyorum bence bayiler bu fiyattam vermek istemiyor olay Doğan Trendden bağımsız olabilir yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
Hocam hiç sormayın buraya bide artçılı şekilde çıktım,şu Dominarlardaki şase kırma şehir efsanesi her metrede aklıma geldi ecel terleri döktüm ama en son zirvede değdi dedim :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
Aha tam vstrom'Luk yollar.
Bence siz az km ikinci el bir vstrom xt bakın. Piyasada var.
Ben de eskiden asfalt yoldan çıkmam, bozuk yolda ne işim var diyordum, en fazla ara sıra girerim diyordum, şimdi TET Trakya rotaları nerelerden geçiyormuş oraları gidip göreyim demeye başladım. 2015 vstrom 650 xt'ye verdiğim paraya değiyor diyorum.
Hocam hiç sormayın buraya bide artçılı şekilde çıktım,şu Dominarlardaki şase kırma şehir efsanesi her metrede aklıma geldi ecel terleri döktüm ama en son zirvede değdi dedim :mrgreen: